Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
madziallena wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny zatestowalam i jest cien cienia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kolejna Ciężaróweczka z najlepszego rocznika
Oj, zielenieje nam to forum, zielenieje!
Trzymaj się Kochana, dbaj o siebie, chuchaj - dmuchaj, niech Maleństwo rośnie zdrowow!
Takie Walentynki, to ja rozumiem.IK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny mam nadzieję że Madzia pozaraża Nas tymi wiruskami i dobrze zapoczątkuje ten miesiąc. To znaczy, że będzie więcej zafasolkowanych . Oby tak dalej ....
Dziewczyny życzę dużo, dużo miłości i owoców miłości ))z okazji WALENTYNEK;).Annushka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie czuję niczego specjalnego - takie tam zakłucie jajnika od czasu do czasu, czy pobolewanie podbrzusza, czyli standard w 2 fazie cyklu.
Przez te miesiące obserwacji miałam już naprawdę WSZYSTKIE ciążowe objawy poza samą ciążą oczywiście Dlatego teraz staram się na to w ogóle nie zwracać uwagi, bo inaczej chyba bym już (do reszty) zwariowała.
W ogóle to dawno już doszłam do przekonania, że zajście w ciążę, to bardziej jak wygrana w totolotka albo lądowanie kosmitów.
I dlatego nie chcę się na nic nastawiać i tylko działam według planu - terminarza dni płodnych i harmonogramu wizyt u gina. Trochę to smutne, ale c'est la vie...
Najważniejsze, to się nie poddawać. I co miesiąc zaczynać od nowa. Zawsze podświadomie odczuwałam nić porozumienia z SyzyfemAnnushka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam dziś niespodziankę - popsuł mi się robot kuchenny!Bez niego, aktualnie, niestety, nie dam radę robić Mężowi obiadków (ma restrykcyjną dietę niemowlaka).
Śmiałam się, że wczoraj trochę na tego robota narzekał, więc robot usłyszał i mamy Bunt Maszyn
A u mnie - piękna pogodamadziallena lubi tę wiadomość
-
MINIKA_31 wrote:Która następna testuje?
Ja niestety muszę testować przed miesiączką odkąd zaczęłam brać duphaston (a wcześniej luteinę). Zawsze kolejnego dnia po wzięciu ostatniej tabletki lekarz zalecił zrobić test i w razie pozytywnego, brać dalej duphaston. Niestety mam bardzo słaby progesteron i bez wspomagania najprawdopodobniej mała byłaby szansa na konkretne zagnieżdżenie.
Ja też jestem zdania, że nie ma co testować przed datą ewentualnej miesiączki, ale niestety mus to mus.
Testowałam dzisiaj, ale wiedziałam już, że na pewno będzie negatyw. Czuję się dokładnie jak przed miesiączką, także nie miałam złudzeń. Dla mnie szansa będzie dopiero w kolejnym cyklu, w którym robię HSG i zaczynam stymulację trozebaxem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgis wrote:Ja mam 3 dpo ale przez dzisiejsze poranne mdłości i mega skok to juz jak na szpilkach siedze ...staram się juz nie myśleć o "objawach" ale po dzisiejszej rewolucji jak tu nie mieć nadziei
To nie zapeszam, ale kciuki trzymam
Nie chcę, oczywiście, Cię wyganiać z naszego forum, ale ... Wiesz, co? Zieleniej
A tak swoją drogą, zauważyłyście, że nas z rocznika 82, starających się o 1 dziecko jest tak malusieńko...