Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak są dostępne nawet w empiku można kupić
ja opowieści terapeutyczne przeczytałam już 2 raz i szczerze jakiegoś spokoju nabrałam i na prawdę dają dużo do myślenia,że wszystko zależy od naszego podejścia i sobie sprawy nie zdajemy jakie rzeczy wpływają na naszą chęć posiadania dzieciaczków
Ida lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny - już wiedzę, że mam sporo do nadrobienia, ale chyba w pierwszej kolejności powinnam pogratulować Anielle
Witam w gronie "ciężarówek"
U nas najbliżsi już wiedzą - drudzy rodzice nie do końca zrozumieli zdjęcie z butkami, ale jakoś poszło. Teraz sukcesywnie będą się dowiadywać znajomi, a w pracy planuję powiedzieć tak na przełomie maja i czerwca. Moje objawy bez zmian, czyli prawie żadnychRodzina obstawia chłopca, bo odrzuca mnie od słodkiego, za to chętnie pochłaniam "słoności" i "ostrości". Najlepsza babcia mojego Męża: "No nareszcie Kora się trochę poprawiła, a nie taka chuda". I wtedy powiedzieliśmy, że jeszcze trochę się poprawie co najmniej do świąt
Generalnie nic mi nie wolno robić, tylko leżeć i pachnieć - i w kółko powtarzali mojemu Mężowi, że mam na siebie uważać
Dobra - kończę, bo muszę powoli zacząć nadrabiać zaległości wpisoweEwik, Ida, Eklerka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Witajcie po majówce. Szkoda, że pogoda nas nie rozpieszczała podczas wolnego
U nas zimno było i deszczowo. Jedynie czwartek był ciepły i słoneczny.
Nie czuję, żebym jakoś specjalnie wypoczęła - poniedziałek jest okropny. Nie lubię wstawać do pracy tak ranoW czwartek mam podejść do gina, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. We wtorek miał prawie 16mm.
Miłego dnia Wam życzę.
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ash trzymamy kciuki za pęcherzyk
ja w środę idę podglądnąć moje "jajca" czy coś z tego będzie w tym cyklu czy nie.
Kor_a to dobrze,że masz tyle energii i dobrze się czujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:50
ash, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Kor_a przesyłamy wiruski do pozostałych czarnobylek!!!
i zakładamy wątek dla ciężarnych '86.
A ja na chyba jeszcze rodzicom nie powiem, chciałabym poczekać żeby serduszko zobaczyć.
A w pracy - poczekam aż będzie widać.Eklerka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ewik wrote:Eklerka jaki piękny wiosenny avatarek
Podsyłam link warto poczytać : http://www.chcemybycrodzicami.pl/artykuly/304/Ja ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo kolorowa... Różowo-pomarańczowe ściany, ubrania w kolorach tęczy, to i avatar musi być optymistyczny
Artykuł bardzo ciekawy, tym bardziej, że mieszkam w połowie drogi między Częstochową a Katowicami
Kor_a wrote:a ja Wam powiem, że mnie ten długi weekend tak wymęczył, że cieszyłam się rano z powrotu do pracyWariatka
jak sobie przypomnę moją siostrę, która przez pierwsze 3 miesiące ciąży chodziła na rzęsach i punkt 7.30 siedziała w objęciach z muszlą klozetową, to naprawdę nie mogę wyjść z podziwu, że Ciebie to wszystko na razie omija
Tylko pozazdrościć
Mogę wiedzieć gdzie pracujesz?
Welina wrote:A ja na chyba jeszcze rodzicom nie powiem, chciałabym poczekać żeby serduszko zobaczyć.
Dziewczyny, u Was też tak powiało chłodem? Wyskoczyłam dziś rano do Lidla w cienkiej wiatróweczce i aż mnie zmroziło... Swoją drogą mam dość tego sklepu, dziś zostałam stratowana i doszło do tego, że ktoś mi wyjął jedną z rzeczy, którą miałam w koszyku... ParanojaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:39
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Cześć Eklerko
bardzo dobrze,że jesteś kolorową osóbką lubię takie osoby co nie boją się kolorów:)
U mnie dzisiaj słońce ale zimny wiatr wieje więc trzeba mieć coś cieplejszego na sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:41
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane żuczki u nas zimno i to pioruńsko pomimo słońca dobrze ze był ten weekend bo człowiek troszki odpoczął u mnie jajka przypomniały sobie ze istnieją czekam na @ i od nowa zaczynamy sie starać dla mnie I faza jest najlepsza bo mam dużo nadziei gorzej z drugą bo trzeba czekać a ja nie lubię tego