Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak są dostępne nawet w empiku można kupić ja opowieści terapeutyczne przeczytałam już 2 raz i szczerze jakiegoś spokoju nabrałam i na prawdę dają dużo do myślenia,że wszystko zależy od naszego podejścia i sobie sprawy nie zdajemy jakie rzeczy wpływają na naszą chęć posiadania dzieciaczków
Ida lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny - już wiedzę, że mam sporo do nadrobienia, ale chyba w pierwszej kolejności powinnam pogratulować Anielle Witam w gronie "ciężarówek"
U nas najbliżsi już wiedzą - drudzy rodzice nie do końca zrozumieli zdjęcie z butkami, ale jakoś poszło. Teraz sukcesywnie będą się dowiadywać znajomi, a w pracy planuję powiedzieć tak na przełomie maja i czerwca. Moje objawy bez zmian, czyli prawie żadnych Rodzina obstawia chłopca, bo odrzuca mnie od słodkiego, za to chętnie pochłaniam "słoności" i "ostrości". Najlepsza babcia mojego Męża: "No nareszcie Kora się trochę poprawiła, a nie taka chuda". I wtedy powiedzieliśmy, że jeszcze trochę się poprawie co najmniej do świąt Generalnie nic mi nie wolno robić, tylko leżeć i pachnieć - i w kółko powtarzali mojemu Mężowi, że mam na siebie uważać
Dobra - kończę, bo muszę powoli zacząć nadrabiać zaległości wpisoweEwik, Ida, Eklerka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Witajcie po majówce. Szkoda, że pogoda nas nie rozpieszczała podczas wolnego
U nas zimno było i deszczowo. Jedynie czwartek był ciepły i słoneczny.
Nie czuję, żebym jakoś specjalnie wypoczęła - poniedziałek jest okropny. Nie lubię wstawać do pracy tak rano W czwartek mam podejść do gina, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. We wtorek miał prawie 16mm.
Miłego dnia Wam życzę.
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ash trzymamy kciuki za pęcherzyk ja w środę idę podglądnąć moje "jajca" czy coś z tego będzie w tym cyklu czy nie.
Kor_a to dobrze,że masz tyle energii i dobrze się czujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:50
ash, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Kor_a przesyłamy wiruski do pozostałych czarnobylek!!!
i zakładamy wątek dla ciężarnych '86.
A ja na chyba jeszcze rodzicom nie powiem, chciałabym poczekać żeby serduszko zobaczyć.
A w pracy - poczekam aż będzie widać.Eklerka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ewik wrote:Eklerka jaki piękny wiosenny avatarek
Podsyłam link warto poczytać : http://www.chcemybycrodzicami.pl/artykuly/304/
Artykuł bardzo ciekawy, tym bardziej, że mieszkam w połowie drogi między Częstochową a Katowicami
Kor_a wrote:a ja Wam powiem, że mnie ten długi weekend tak wymęczył, że cieszyłam się rano z powrotu do pracy Wariatka
Welina wrote:A ja na chyba jeszcze rodzicom nie powiem, chciałabym poczekać żeby serduszko zobaczyć.
Dziewczyny, u Was też tak powiało chłodem? Wyskoczyłam dziś rano do Lidla w cienkiej wiatróweczce i aż mnie zmroziło... Swoją drogą mam dość tego sklepu, dziś zostałam stratowana i doszło do tego, że ktoś mi wyjął jedną z rzeczy, którą miałam w koszyku... ParanojaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:39
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Cześć Eklerko bardzo dobrze,że jesteś kolorową osóbką lubię takie osoby co nie boją się kolorów:)
U mnie dzisiaj słońce ale zimny wiatr wieje więc trzeba mieć coś cieplejszego na sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:41
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane żuczki u nas zimno i to pioruńsko pomimo słońca dobrze ze był ten weekend bo człowiek troszki odpoczął u mnie jajka przypomniały sobie ze istnieją czekam na @ i od nowa zaczynamy sie starać dla mnie I faza jest najlepsza bo mam dużo nadziei gorzej z drugą bo trzeba czekać a ja nie lubię tego