Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewik, trzymam mocno kciuki, musi być wszystko dobrze!
Ida, bardzo się cieszę, że strach miał wielkie oczy, i jest OK. Czasem do celu trzeba przejść przez wyboistą drogę, ale cel zostanie osiągniętyEwik, Ida lubią tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Ida ufff! cieszę się bardzo, że z tarczycą wszystko dobrze!
Ewik kciuki zaciśnięte! Daj znać po wizycie.
Ja wczoraj miałam ostatni monit, gin stwierdził ładne endometrium 11,5 mm i pęknięty pęcherzyk. Ach, gdyby od tego wszystko zależało...Ida, szpilka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Dam znać oczywiście po wizycie mam na 16 ale znając życie prędzej kręćka dostanę bo będzie jak zwykle przesunięcie w czasie
Jakoś dzisiaj jestem nastawiona pozytywnie a zobaczymy jak będzie i co powie. Mierzyłam dzisiaj cukier to mam albo całkiem wysoki albo zbyt niski.Ida lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Byłam wczoraj u mojego doktorka. Miałam przyjść na monitoring kilka dni przed owulacją, ale mój organizm spłatał mi figla i owu wyjątkowo pojawiła się tydzień wcześniej niż zwykle. Serduszka były No i wczoraj na USG wyszło, że prawdopodobnie jest jajeczko i czeka na zagnieżdżenie (albo nie). Mówił, że mam być dobrej myśli. A ja sama nie wiem czy się cieszyć, bo jak przyjdzie @, to będzie wielkie rozczarowanie. Tym bardziej, że już w sierpniu tak było - euforia niesłychana, a potem dupa... Tak więc czekam sobie..., sama nie wiem, na co.Eklerka lubi tę wiadomość
-
Kor_a - z chęcią, tylko u mnie się wyklaruje, czuje jakby przepraszam, że tak napiszę - mi coś leciało , a okresu brak, bólu okresowego też brak, więc albo chluśnie jutro okresem, albo nie. Też miałaś takie uczucie płynności?We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Dziewczynki piszę od razu co u mnie z tel.jestem po wizycie. Wyjatkowo weszlam wczesniej. 11 dc w prawym jajniku nie ma dominujacego pecherzyka, ntomiast w lewym jest pecherzyk dominujacy 22mm wiec teoretycznie piatek lub w sobote obstawia pni doktor owulacje w piatek mam sie zglosic do niej do szpitala zeby wiedziec co i jak. Ogolnie powiedziala,ze wyglada bardzo ladnie. I bede miec odrazu konsultacje z diabetologiem moze dostane cos na ten cukier.
Musze jej wziasc pokazac jeszcze moj wykres bo cos te temp.tak skacza i dzisiaj bylo 36,8Ida lubi tę wiadomość