Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kor_a wrote:Eklerka - jestem pracownikiem administracyjnym. Czyli komputer, papiery, czasem jakieś telefony. Jestem takim "człowiekiem od wszystkiego" w dodatkowym budynku, który wynajmuje nasza firma.
Szpilka, trzymam kciuki
Ewik, ktoś musi być w naszym związku kolorowyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 16:06
-
Cześć dziewczęta
Trzymałam kciuki za te, które potrzebowały
Szpilko - super, że owu była Teraz pozostaje uzbroić się w cierpliwość. Aha, ponoć warto jeszcze 'poprawić' dzień czy dwa po owulacji, więc nie próżnujcie
Kor-a - fajnie, że Welina założyła taki wątek, mam nadzieję dołączyć niedługo, więc nie piszcie za dużo Będę śledzić, coby później być na bieżąco i nie musieć nadrabiać
Vanilaa - oj tak, przydałoby się dłuższe wolne. Ale fajnie, że jesteś
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Cześć dziewczęta
Trzymałam kciuki za te, które potrzebowały
Szpilko - super, że owu była Teraz pozostaje uzbroić się w cierpliwość. Aha, ponoć warto jeszcze 'poprawić' dzień czy dwa po owulacji, więc nie próżnujcie
Kor-a - fajnie, że Welina założyła taki wątek, mam nadzieję dołączyć niedługo, więc nie piszcie za dużo Będę śledzić, coby później być na bieżąco i nie musieć nadrabiać
Vanilaa - oj tak, przydałoby się dłuższe wolne. Ale fajnie, że jesteśIda lubi tę wiadomość
-
w poprzednich cyklach było co 2-3 dni, więc trzeba było spróbować tym bardziej, że wypadło w długi weekend, więc człowiek mniej zmęczony i nie zasypia od razu jak głowę do poduszki a rano nie trzeba od razu wstawać i gnać do roboty, taka okazja nieprędko się powtórzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:17
Ida lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, chciałam chyba odpocząć od forum, ale wracam, naładowana pozytywną energią i optymizmem. Jest dobrze!
Gratulacje dla zafasolkowanych, my też do Was dołączymy, na pewno
Ewik, fajna propozycja książki, może jutro wyskoczę do Empiku i zakupię
Pozdrawiam wieczornie!szpilka, Ida, Ewik lubią tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
U mnie @ nie ma, coś tam niby czuję jak na okres, a tempka poszła ciut do góry. Miesiąc temu już w 10 dpo spadła bardzo. Test negatywny. Jak przyjdzie to przyjdzie, jak nie, to zatestuję za 2 dni.We are the champions, my friends
Dzisiaj pierwszy raz doznałam jakiegoś wyróżnienia z powodu ciąży.
Czasem pojawia się u mnie taka egzema kontaktowa, ale mam zestaw leków, który zawsze działa i go stosuję. Niestety tych leków nie można stosować w ciąży, a ostatnio problem się nasilił. Dzwonię do przychodni, a Pani mówi, że terminy na lipiec, ale czy coś nagłego się dzieje. Powiedziałam jak wygląda sytuacja i Pani powiedziała, że to zmienia postać rzeczy i mam wyznaczoną wizytę w kolejny wtorek!! SZOK! -
No i tak powinno być, dobrze, że chociaż w tych 9 miesiącach człowiek doświadcza normalnego traktowania
Ja czuję jakby we mnie delikatnie spływało, więc chyba przyjdzie jutro ta zmora Jutro mąż jedzie na badanie nasienia, w razie czego kupiłam mu cynk, żeby sobie od jutra brałWe are the champions, my friends
Hej dziewczyny! Ja już po pracy, ale nawał mam taki, że aż mnie głowa boli. Wszystko wskazuje na to, że pod koniec maja nie będę wiedziała, jak się nazywam Pragnę wakacji!!!
Dostałam wiadomość, że Conceive Plus przyszedł, muszę odebrać z apteki. Będziemy testować. Tylko teraz zastanawiam się jak rozplanować te 8 aplikatorów, żeby starczyło
A za niecałą godzinę mam usg tarczycy. Okaże się czy mam jakieś zmiany i czy wskazuje to faktycznie na Hashimoto. Trochę się denerwuję...
Odezwę się później