Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iduś właśnie z tym cukrem to świeza sprawa ale gin mowila ze to moze być związane z alergia albo coś świruje tarczyca.
Sama bylam zdziwiona,ze taki duzy jest ale chybaa Dong tak spowodowal, 26,28 mm jak pekaja ale nie ma reguly bo ja nigdy nie mialam w tym dnym dniu 11 takiego duzego.
Plus dzisiejszej wizyty jeszcze taki,ze byl ze mna Malż i było mi razniej i co najwazniejsze nie zaplacilam nic i w piatek tez bo bede przyjeta w szpitalu jupiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 16:13
-
Witajcie Kochane
Ewik cieszę się, że pęcherzyk taki duży, serduszkujcie może juz na wszelki wypadek, bo może pęknąć już od 18mm
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/owulacja/jaki-jest-rozmiar-dojrzalego-pecherzyka-graafa,59.htmlEwik lubi tę wiadomość
-
Iduś przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje ale byłam na basenie - cudnie się czuje.
Donga bralam po 1 tab.dziennie od 6 dnia cyklu do 10 czyli jak skonczylam okres to zaczelam brac. 5zisiaj bylo serduszkowanie ale mam zamiar popracowac nad malym bablem jeszcze dzisiaj -
Czyli brałaś przez 5 dni. Ja brałam tym razem 6 dni po jednej tabletce, ale po pierwszym dniu brania zapomniałam żeby wziąć kolejnego dnia i mam dzień przerwy Ale w sumie 6 tabletek wzięłam. Dzisiaj jest 3 dzień po odstawieniu i powiem Ci, że już wczoraj coś czułam. Dziś śluz rozciągliwy, wczoraj też. Tak więc coś tam działa na pewno
Ewik lubi tę wiadomość
-
No ja dzisiaj pierwszy dzień po odstawieniu ale jestem zadowolona mysle,ze wielkosc tego pecherzyka to sprawa Donga. Sluzu tez mam ciut wiecej bo czuje ze jest tak inaczej.
Dziewczynki Kochane zerknijcie na moj wykres jak mozecie, co myslicie o tej temp? Nie powinna byc nizsza jak na zblizajaca owulacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 20:49
-
dziewczyny, gdzie kupujecie donga? ja narazie kupiłam plastry borowinowe i jak skończy mi się okres spróbuje się obkładać.
-
Hej Dziewczynki
Gratuluję zafasolkowanym mam nadzieję, że niedługo dołączymy do nowego wątku ja jeszcze 2 dni na urlopie, ale pogoda dziś nie dopisała, więc zajrzałam do Was, oj troszkę tu ucichło a i nastroje różne...mnie to ovu w ogóle nie męczy, nie traktuję tego jako wyścigu...po prostu jest mi miło z Wami popisać, bo nie chce się naszymi starami narzucać znajomym, bo nie wiadomo jak długo zejdzie no i nie chce czuć tej presji czy to już, czy nie...ale Wszystkie Wasze decyzje szanuję, bo sama nie wiem jak ja się będę czuła za jakiś czas...ale na razie jest super, zapomniałam o możliwych policystycznychjajcorach...nie mam zamiaru się przejmować, bo może będzie okEwik, ewelina27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witajcie dziewczynki
U mnie taka pskudna pogoda,ze ciezko bylo wyjsc z domu pada deszcz okropnie.
Kor_a nas czeka za tydzien 9 rocznica poznania i 4 ślubu...oj jak ten czas ucieka mam wrażenie jak dopiero byśmy ślubowali a to juz taki szmat czasuKor_a, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
aja wrote:dziewczyny, gdzie kupujecie donga? ja narazie kupiłam plastry borowinowe i jak skończy mi się okres spróbuje się obkładać.
Ja zamawialam w sklepie zielarskim i za 2 dni byl ale w niektorych aptekach tez jest. Mozna tez zamoowic na ovushop w lewym gornym rogu masz zakladkeewelina27, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane Ewik ciesze sie ze jest dobrze teraz tylko działac działac u mnie jak na razie spokój bo wiem ze @ przyjdzie zrobię sobie ten testosteron i estradiol nie mogę sie doczekać starań bo to jedyna przyjemnośc w staraniach
Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny