Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brrr - aż mnie ciarki przeszły od czytania o dentystach. Ja się strasznie boję dentysty, ale przed zajściem w ciążę się zawzięłam i wyleczyłam wszystkie zęby - teraz tylko kontrola.
Magdalenka - czuję się bez zmian. Cały czas tak samo. Dokucza mi senności i dość łagodne mdłości, ale wszystko do wytrzymania. Oby tak dalej - zresztą to już 3 miesiąc, więc będzie z górki.
Wczoraj wieczorem po 4 latach obejrzeliśmy film z wesela. Fajnie go było znowu zobaczyć. Po dzieciach mojej siostry widać upływający czas. Wczorajsze popołudnie było bardzo miłeEwik, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
u mnie dzisiaj piękna pogoda. Daje dużo energii słoneczko:) ja na 13.30 jestem umówiona z ginem w szpitalu więc sobie pooglądam moje jajniki które od wczoraj pracują intensywnie.
Ewelinka będę trzymała jutro kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 10:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewik wrote:Dziewczynki dziekuje za kciuki ja juz po i niestety juz wiem ze i ten cykl mam w plecy. Przepraszam za psucie nastroju ale u mnie wszystko siadlo o ile szlam z nadzieja to wyszlam ze lzami w oczach
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik masz napisane, ze masz stwierdzone pco. Mozesz mi napisac jak Ci je stwierdzono, jakie masz objawy i czy bierzesz cos na to? Wypytuje tak, bo ja mam podejrzenie, a że mieszkam w uk, to wiesz jaka tutaj diagnostyka i leczenie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Dziewczynki dziekuje za kciuki ja juz po i niestety juz wiem ze i ten cykl mam w plecy. Przepraszam za psucie nastroju ale u mnie wszystko siadlo o ile szlam z nadzieja to wyszlam ze lzami w oczach
-
Dziękuje kochane za wsparcie. Niestety wszystkio wskazuje na to,ze nie bedzie owulki zaczynajc od temp.a konczac na monitoringu ktory pokazal przerosniety pechcerzyk i pani doktor nie daje nadzieji ze cos z niego bedzie zeby sie nie nstawiac a ja juz po srodzie bylam uradowana ze taki ladny. Jak kolejny cykl sie okaze do bani ide na HSG i laparoskopie
-
Ewik nie martw się kochana, ja dziś przepłakałam pół dnia bo mąż przyniósł bardzo kiepskie wyniki nasienia. Ma je powtórzyć po 3 tygodniach, już dziś po witaminy dla niego pobiegłam.
Więc dziewczyny moja rada - jak nie wychodzi, nie badajcie się tylko Wy, ale i Wasi mężowie, bo staramy się czasem ponad rok, a tu może być czynnik męski zamieszany. My w 4 cyklu starań odkryliśmy i ciesze się (szczęście w nieszczęściu), że tak szybkoWe are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Marti przykro mi:( moj idzie na badanie w poniedzialek i do urologa tez. Niby bierze witaminy ale mam niepokoj w sobie ze cos jeszcze u niego wyjdzie po obciazenich rodzinnych. Szkoda gadac, dzisiaj mam tak wisielczy humor. Nastepna wizyta w niedziele i tylko kombinuje jak to pogodzic z praca i uczelnia
-
nick nieaktualny