Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • Kor_a Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrr - aż mnie ciarki przeszły od czytania o dentystach. Ja się strasznie boję dentysty, ale przed zajściem w ciążę się zawzięłam i wyleczyłam wszystkie zęby - teraz tylko kontrola.

Magdalenka - czuję się bez zmian. Cały czas tak samo. Dokucza mi senności i dość łagodne mdłości, ale wszystko do wytrzymania. Oby tak dalej - zresztą to już 3 miesiąc, więc będzie z górki.

Wczoraj wieczorem po 4 latach obejrzeliśmy film z wesela. Fajnie go było znowu zobaczyć. Po dzieciach mojej siostry widać upływający czas. Wczorajsze popołudnie było bardzo miłe :-)

Ewik, szpilka lubią tę wiadomość

km5s8iik5ptfpdrq.png

Aniołek 06.07.2017, 8.11.2017
  • ash Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:)
    mamy PIĄTEK :):):):)
    miłego dnia

szpilka lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane ja też ciesze sie ze mamy piątek ja jutro staję na komisję i troszki nerwa łapię czy aby na pewno dostanę grupę jesli chodzi o dentystę to współczuje

Ewik, szpilka lubią tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :)

u mnie dzisiaj piękna pogoda. Daje dużo energii słoneczko:) ja na 13.30 jestem umówiona z ginem w szpitalu więc sobie pooglądam moje jajniki które od wczoraj pracują intensywnie.

Ewelinka będę trzymała jutro kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 10:48

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik dziękuje za kciuki ja za Ciebie bede trzymać dzisiaj daj znać jak tam po wizycie

• Ewik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie,że dam znac co i jak :) do później kochane

ewelina27 lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Kor_a Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik trzymam kciuki - wizyta za kilka minut

km5s8iik5ptfpdrq.png

• Kor_a Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam dzisiaj w pracy o ciąży. Reakcje zaskoczyły mnie pozytywnie, czyli strach ma wielkie oczy.:-) Ciesze się, że już po - teraz już w pełni mogę się cieszyć ciążą.:-)

km5s8iik5ptfpdrq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kora tak jest masz nawet obowiązek cieszyc sie ciążą

• Ewik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dziekuje za kciuki :) ja juz po i niestety juz wiem ze i ten cykl mam w plecy. Przepraszam za psucie nastroju ale u mnie wszystko siadlo o ile szlam z nadzieja to wyszlam ze lzami w oczach

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik wrote:
    Dziewczynki dziekuje za kciuki :) ja juz po i niestety juz wiem ze i ten cykl mam w plecy. Przepraszam za psucie nastroju ale u mnie wszystko siadlo o ile szlam z nadzieja to wyszlam ze lzami w oczach
    Dlaczego Ewik?

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik kochana co się stało? Napisz, nie psujesz nastroju...my tu wszystkie jakieś mniejsze lub większe problemy mamy i zawsze wspierasz :)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izik masz napisane, ze masz stwierdzone pco. Mozesz mi napisac jak Ci je stwierdzono, jakie masz objawy i czy bierzesz cos na to? Wypytuje tak, bo ja mam podejrzenie, a że mieszkam w uk, to wiesz jaka tutaj diagnostyka i leczenie :(

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik wrote:
    Kochana co się dzieje to raz a dwa nie psujesz nastroju a po trzecie jeszcze wszystko sie może zdarzyć

• Ewik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochane za wsparcie. Niestety wszystkio wskazuje na to,ze nie bedzie owulki zaczynajc od temp.a konczac na monitoringu ktory pokazal przerosniety pechcerzyk i pani doktor nie daje nadzieji ze cos z niego bedzie zeby sie nie nstawiac a ja juz po srodzie bylam uradowana ze taki ladny. Jak kolejny cykl sie okaze do bani ide na HSG i laparoskopie

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • marti_marti Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewik nie martw się kochana, ja dziś przepłakałam pół dnia bo mąż przyniósł bardzo kiepskie wyniki nasienia. Ma je powtórzyć po 3 tygodniach, już dziś po witaminy dla niego pobiegłam.
    Więc dziewczyny moja rada - jak nie wychodzi, nie badajcie się tylko Wy, ale i Wasi mężowie, bo staramy się czasem ponad rok, a tu może być czynnik męski zamieszany. My w 4 cyklu starań odkryliśmy i ciesze się (szczęście w nieszczęściu), że tak szybko :(

We are the champions, my friends
    And we'll keep on fighting...till the end!
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti przykro mi:( moj idzie na badanie w poniedzialek i do urologa tez. Niby bierze witaminy ale mam niepokoj w sobie ze cos jeszcze u niego wyjdzie po obciazenich rodzinnych. Szkoda gadac, dzisiaj mam tak wisielczy humor. Nastepna wizyta w niedziele i tylko kombinuje jak to pogodzic z praca i uczelnia

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane
    Ewik przykro mi, ale może jeszcze pęknie paskudnik

dziękuję za wsparcie ząb już lepiej jeszcz go trochę "czuję", ale myślę, że niedługo i to przejdzie

Ewik lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti kolejne badania mam nadzieję się poprawią, zresztą jak mu dasz te wszystkie suplementy to po 3 miesiącach będą plemniczki hulać że hoho

Ewik, marti_marti lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane tule kazda z osobna mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze sama czekam na @ i robie badania trzymam kciuki za was wszystkie

szpilka, Ewik lubią tę wiadomość

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ