Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez za Was wszystkie trzymam kciuki Ewelinka jestesmy myslami razem z Toba jutro dasz rade na pewno.
Marti tak jak szpileczka mowi podkurujesz meza i bedzie jak nowy najwazniejsze,zeby on sie nie podlamal tym.
Ja dzisiaj tez ryczlam pol dnia a moj maz lezal obok i mnie pocieszl a pozniej sam sie poplakal a na koniec stwierdzil ze zrobi wszystko zebym byla szczesliwamarti_marti, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczynki, jesteście kochane!
Już mąż ma witaminy na półce i od jutra bierze, a ja czuję że wraz ze zbliżającym się @ spływa ze mnie całe napięcie i od przyszłego cyklu koniec spiny, bo już mam dość.
Pani psycholog powiedziała, że jest to teraz tak nagminne, że pary nie mogą mieć dzieci, a jak poluzują w mózgu to i nasienie dobre i sprawy kobiece też.
Luzuję więc
I za nas wszystkie trzymam kciukiWe are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
magdalenka_ka wrote:Izik masz napisane, ze masz stwierdzone pco. Mozesz mi napisac jak Ci je stwierdzono, jakie masz objawy i czy bierzesz cos na to? Wypytuje tak, bo ja mam podejrzenie, a że mieszkam w uk, to wiesz jaka tutaj diagnostyka i leczenie
cykle od zawsze 60 dni w góre
pęcherzyki na jajnikach ok 20 na każdym
lh 18 fsh 7
oponka na brzuchu na szczescie nie otyłość jak wszyscy w rodzinie
czarne włoski na sutkach i pojedyńcze na brodzie
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Hej Kochane :-* Melduję się po wizycie u gina. Co prawda miałam ją mieć dziś ale byliśmy w czwartek.. No i wszystko jest ok, dzidzia mierzy 11 mm, sedruszko wali jak oszalałe, tętno 150 i jesteśmy z moim K. przeszczęśliwi, termin na 23 grudnia jak to lekarz powiedział, do K. "A miała być wędka albo narty pod choinkę", a ja im na to "A tu niespodzianka, będzie Mikołaj".. Z objawów tylko senność i czasem mdłości, tak jak Ty Kora No i TSH za wysokie ale biorę leki także jestem dobrej myśli.
Buziaki Dziewczyny i życzymy Wam powodzonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 13:31
szpilka, ewelina27, aja lubią tę wiadomość
-
Ula bardzo dobre wiadomosci
Izik dzieki za odpowiedz, ja mam okres regularnie, zawsze wydawalo mi się, że czuje owulacje, ale co raz bardziej zastanawiam się, czy lekarz nie ma racji...za 2 tyg chce jechac do mojego gina, to wypytam o wszystko...
Dzisiaj koniec brania progesteronu i zaliczony test, oczywiscie -
Zebym to jeszcze wiedziala, gdzie problem jest, a tak to nie wiadomo z czym walczyc...no nic, to czekam na @...
Milego dnia dziewczyny![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ewik to juz drugi - musze to sobie zmienic w opisie...wiem, ze to dopiero poczatek, ale juz panikuje, bo nie wiem czy to przez przegrode, czy jajniki, czy po prostu nie udaje się bez przyczyny i w koncu się uda. W tym cyklu troche sie nastawilam i jak sie pokazala 1 krecha, to rozczarowanie...glupie testy, wzielam najdrozszy z polki, moglam sobie za to cos kupic bylabym spokojniejsza, gdybym mogla sobie porobic wszystkie badania. No nic, damy rade[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pewnie ze dacie. Nie ma innej opcji nie panikuj bo wiem po sobie jak to wplywa na wszystko doslownie u mnie niby tez tragedi nie ma bo czekmy na okres i bedzie 8 cykl ale juz mam glowe uruchomiona mega czy znowu mnie jaja nie zrobia w bambuko itp. Tak czy siak badan ktore bym chciala ominac nie omine.
-
Hej Dziewczyny - jestem po chwilce przerwy
Ewik - przykro mi Kochana, ale może nie wszystko stracone? Trzeba być dobrej myśli.
Magdalenka - głowa do góry, jeszcze chwila i Wam się uda
Marti - my żyjemy jeszcze w niepewności, bo nie wiemy czy paramenty męża nasienia są ok czy nie. Ale zbadać je możemy dopiero za miesiąc, a nawet dłużej... Tak więc głowa do góry, boerzice suplmenty i czekajcie dwóch kreseczkek
Ula - gratulacje, dobre wieści
U nas lipa. Bo raz że nie mamy totalnie czasu, praca, praca, praca. A przez to chyba przegapiliśmy owulkę. Nie mamy czasu i ochoty na serduszkowanie. A dwa, że już dziś 18 dc, w którym to najczęściej mam owulkę, a tu tylko śluz czuję i to od już kilku dobrych dni. Nie kłują mnie jajniki jak zawsze. Nie wiem, może to bezowulacyjny, a może owulka się przesunie przerz stresy, któe obecnie mam. Szkoda, bo C+ stoi i czeka na lepsze czasy.
Ale dziś weekend, może się postaramy. Tylko nie wiem czy jest sens skoro owulki jakoś nie widać za bardzo. No nic, będę obserwować.
-
nick nieaktualnyWitam kochane ja jeste już po komisji nawet dobrze poszło najpierw rozmowa z panią z urzedu pracy a następnie rozmowa i badania z Panią doktor neurolog dosyć szybko i sprawnie to poszło a teraz pozostaje czekać na decyzję Ida nie rezygnuj z serduszkowania bo może nóż widelec trafisz ja nie wiem kiedy była owulka u mnie wiec elektryzowaliśmy jak popadnie objawów też nie miałam tych co zawsze po owu tylko jeden psikus mi wyskoczył piersi zaczeły być tkliwe dopiero teraz gdy za rogiem @ czekam na nią z niecierpliwością bo chce zrobić badania i od nowa serduszkowac
Ida, szpilka lubią tę wiadomość
-
dużo napisałyście, a ja czasu nie mam;/ jak będę mieć chwile to poczytam. u mnie w wielki skróce: pierwsza tabletka donga za mną. w tym tyg wybieram się do gina, bo mam wrażenie, że się moja nadżerka odnowiła ;/
-
Dziś w końcu udało nam się serduszkować. I to był nasz pierwszy raz z Conceive Plus. Wrażenia bardzo pozytywne, dobre nawiżenie i poślizg, doznania lepsze, jak dla nas
Ale podczas toalety 'po' zauważyłam w śluzie krew... Nigdy czegoś takiego nie miałam. Nic mnie nie boli, niczego niepokojącego nie czuję. Nie wiem skąd to się mogło wziąć. I przyszło mi na myśl kilka odpowiedzi - że to obtarcie, albo że plamienie owulacujne. Bo o niczym innym nie mogę myśleć - na krwawienie implantacyjne mi to nie wygląda, bo to zwyczajnie niemożliwe, nie było jeszcze owulki (chyba). A jak była to tylko jedno serduszko mamy, więc nici z tego. No nie wiem, zdziwiło mnie to plamienie. Mam nadzieję, że to tylko obtarcie i że będzie dobrze.
Jak Wam mija weekend? Zauważyłam, że ostatnio nasz wątek trochę przyhamował Hm, wina wiosny? -
Witajcie Kochane
wróciłam umordowana zasypiam na stojąco:) byłam dzisiaj jeszcze raz na usg tak jak pani doktor zaleciła,żeby mieć pewność co i jak, taka byłam zestresowana ehh... jednak ktoś nad nami czuwa słowa gin "pani Ewciu proszę popatrzeć pęcherzyk pękł widać płyn i wszystko wygląda na świeże " oczy mi mało nie wyszły jednak cuda się zdarzają i nawet sama ona to mówiła bo wszystko wskazywało po piatkowej wizycie,że jednak jest przerosnięty i nie pęknie.
Jutro wizyta męża u urologa za kilka dni badanie nasienia i moje badanie posiewu żeby uporać się z bakteriami tak mysle,że to mam po basenie bo przecież nic takiego nie robie innego co bym mogła co chwile łapać. Od przyszłego cyklu luteina i dalszy monitoring.Ida lubi tę wiadomość
-
I jeszcze z ciekawostek pani doktor prześledziła wszystkie leki które brałam w marcu na niby zatrucie później wyszła ogromna angina i się okazało,że lekarz rodzinny dał mi tak fantastyczne leki które nic nie dały a wręcz odwrotnie wzmocniły stan zapalny organizmu i one też wstrzymały okres,prawidłową owulację itp.sprawy kobiece (a leki które kobiety powinny w miarę możliwości nie uzywać to właśnie na bazie ibuprofenu ja miałam naproxen w super dawce 3 razy dziennie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 17:20
-
Witajcie Dziewczynki
Ewik super wiadomosci a wiec nawet jak myślimy, że wszystko stracone, to jednak jeszcze może się zmienić na lepsze musimy o tym pamiętać...
Ida też się zastanawiam nad tym żelem, chciałam spróbować metodami naturalnymi, ale wiesiolek jest tak duży w tych kapsułkach, że nie przejdzie mi przez gardło. Muszę zakupić ten żel, szkoda czasu na czekanie. Jeszcze syrop zakupie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczynki kochane a mnie męczy okropna grzybica pochwy, nie wiem skąd to się bierze dziadostwo.... nic nie pomaga ani maści ani laktacyd ani jogurt naturalny. Pomocy;-(4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito