Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik wrote:Ja zamawialam w sklepie zielarskim i za 2 dni byl ale w niektorych aptekach tez jest. Mozna tez zamoowic na ovushop w lewym gornym rogu masz zakladke
a czy kapsułki są duże? bo ja bardzo nie lubię połykać dużych tabletek, kapsułek itd. to straszna katorga dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 11:18
-
Hejka! Ja zamawaiałam Donga przez OvuShop. Kapsułki są niestety duże, ale da się przeżyć
A z mojego planu wczoraj i testowania C+ nici. Zapracowani jesteśmy i mega zmęczeni. Ale liczę na dzisiaj, bo to już 16 dc a śluz płodny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:57
-
witajcie Kochane lecę dziś wreszcie do dentysty, bo już kupę czasu nie byłam i pewnie cyrk będzie, bo mnie nigdy zęby nie bolą, tzn z reguły się okazuje, że ubytków nie ma, ale coś czuję, że tym razem coś będzie
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Moje kapsułki Donga tez duze sa niestety. I powiem wam dziewczynki,ze jestem zadowolona bardzo widze poprawe mialam zawsze problemy ze sluzem i rozne preparaty stosowalam aa teraz 2 dzien od odstawienia donga i jest mega poprawa. Pierwszy raz mam widoczny i ladny sluz
-
marti_marti wrote:Dziewczyny a na co się bierze tego donga?
Marti to sa naturalne hormony ktore stymuluja owulacje do 4-5 dni od odstawienia powinna pojawic sie owulka i wspomaga sluz i endometrium. O wlasnie zapomnialam napisac ze u mnie tez z tym poprawa co prawda moglo by byc jeszcze lepsze ale ginka powiedziala ze moze byc.
marti_marti lubi tę wiadomość
-
Ewik wrote:Marti to sa naturalne hormony ktore stymuluja owulacje do 4-5 dni od odstawienia powinna pojawic sie owulka i wspomaga sluz i endometrium. O wlasnie zapomnialam napisac ze u mnie tez z tym poprawa co prawda moglo by byc jeszcze lepsze ale ginka powiedziala ze moze byc.
A w ktorych dniach cyklu sie go bierze? Od przyszlego cyklu mysle tez o testach owulacyjnych, polecacie jakies? Te z allegro tanie np?Ewik lubi tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
zadzwoniłam dziś do sklepu zielarskiego i udało mi się zamówić donga. jutro będzie do odbioru, ale niestety nie mam jak go odebrać, więc pójdę po niego w sobotę. 100 tabletek (kapsułek) 30zł. trudno, że duże, jakoś muszę je przełknąć.
Ewik lubi tę wiadomość
-
od zakończenia krwawienia do 10 dnia cyklu się bierze donga. u mnie się skonczylo w 6dc wiec tak zaczełam
Dziewczynki a jak kto jest z tymi testami owulacyjnymi od którego dnia je robicie i obie kreski maja byc calkiem widoczne wtedy jest pozytywny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 17:53
aja lubi tę wiadomość
-
Ewik jak kupisz testy, to na ulotce jest taka tabelka, podajze jezeli cykl ma 28 dni, to od 11 dc robi się testy. Test pozytywny jest wtedy kiedy kreska testowa, jest ciemniejsza lub taka sama jak kontrolna.
Ewik, szpilka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Wróciłam od dentysty umarnięta, chyba więcej do tej baby nie pójdę, tylko jedna mała dziurka a teraz boli jeszcze boli dwie godziny po choć już nie tak mocno, a najlepsze, że przed nie bolało tylko poszłam kontrolnie bo przed ciążą trzeba wszystkie zęby wyleczyć, no i wyszlam stamtąd blada i trzęsąca się, juz trochę lepiej na razie nic nie biorę, wezmę na noc jak nie przejdzie, żebym spać mogła
-
Dziękuje magdalenka
Nie wiem jak u Was ale u mnie wyszło piękne słoneczko jest cudnie ciepło poczyniłam w tajemnicy dla męża plany rocznicowe - zamówiłam sesje u fotografa który nam robił zdjęcia ślubne i album ze zdjęć ślubnych których nie mamy wywołanychszpilka lubi tę wiadomość
-
Oj Szpileczko strasznie współczuję wiem co to znaczy ja miałam ostatnio przez kilka miesięcy leczenie kanałowe brr... też nie lubię dentystów ale udało mi się trafić do świetnego faceta który co prawda jest drogi ale idę kładę się i przede wszystkim ma odpowiednie podejście do pacjenta (już wie co i jak,że się boje jakie znieczulenie silne itp.)
-
no ja najczęściej poza dawno spapranym zębem na zwykłe borowanie idę na żywca i jest ok a dziś to mnie aż to przedmuchiwanie bolało, a ta baba jakaś ąkła nic nie powie, że dziurka mała, ale głęboka ani nic co się dzieje a weź będę mieć koszmary