Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Prolaktyną jestem załamana. Wiedziałam, żeby jej nie robić w sobotę, bo raz, że rano się zdenerwowałam, a dwa...czytałam, że po różnych urazach się podnosi...
A powinnam być wyluzowana...
No, ale ja zawsze mądrzejsza jestem ;/
Na TSH biorę chyba najmniejszą dawkę euthyrotxu 25 / jedną tabletkę rano.
Endo mam dopiero 20tego września. A wcześniej, bo 11tego mam ginka...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Gosiu, a jak Twoje wyniki ?
Macie może jakieś domowe sposoby na zbicie prolaktyny dodatkowo? Jak ja mam się odstresować...
Medytacja, a może joga? Sam fakt, że takie wyniki odebrałam już mnie zdenerwował... ehh
Kati, kontrolnie możesz śmiało pójść do endo :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Edytka na odstresowanie to ja tylko jeden sposób znam... orgazm
a z tym endo to ciekawe na kiedy termin znajdę. a w ogóle to skierowanie potrzebuję tak?Lenka@, Cranberry lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Dzieczyny tu pisaly ze na prl mozna pic szałwię
a na nerwy melisę mi gin kazal jak bylam w ciąży
na tsh powinnaś mieć zdecydowanie wieksza dawkę
Np. Połowę z 75 32,5 ja tak bralam
Kasiu warto to skontrolować
do endokrynologa chodzisz na nfz czy prywatnie?
mam super Endo w luxmed
moich wynikow jeszcze nie ma -
Kati86 wrote:Edytka na odstresowanie to ja tylko jeden sposób znam... orgazm
a z tym endo to ciekawe na kiedy termin znajdę. a w ogóle to skierowanie potrzebuję tak?
Kati, to ja bym musiała dziennie...osiem razy po dwa razy
Ale ok, mój chłop od dziś jest biedny...
Prywatnie oczywiście nie musisz mieć skierowania, ale normalnie niestety tak...
-
gosia86 wrote:Dzieczyny tu pisaly ze na prl mozna pic szałwię
mam super Endo w luxmed
moich wynikow jeszcze nie ma
Właśnie kończę pić podwójną melisę z pomarańczą...
A i szałwia się znajdzie
Z TSH dopiero zaczęłam przygodę...pewnie przy następnej wizycie endo zwiększy mi dawkę.
-
Zbieraj zgrabną pupencję, ale już!!
Dziewczynki, ale jest jeden pozytyw...wiem mniej więcej, jak mi prolaktyna skacze, jak jestem wkur...na (pii)Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Cześć Czarnobylki,
U mnie dziś 6dc. Powolnymi krokami zbliżam się do owulki. Kolejny cykl...kolejne nadzieje...
Lenka, u nas w tym miesiącu powinno być podobnie
Nadrabiam Was teraz po pracy. Mnie coś łamie w kościach. Jak w maju mnie zapalenie krtani dopadło to tak mi wszystko rozregulowało, że byłam pewna, że jestem w ciąży, bo pod koniec miesiąca temperatura ciągle rosła. Tyle, że rosła ze względu na zapalenie krtani
Kończę obiad i idę pracować nad brazylijskimi pośladkami zaraz:Pgosia86 lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Under, my w tym miesiącu znów się zsynchronizowałyśmy
Pewnie będziemy razem testowały
Choć przy takiej prolaktynie to może być ciekawie, fiu fiu.
Ja chyba idę pomedytować i rozluźnić moje krzywe plecy.
-
gosia86 wrote:Dzieczyny tu pisaly ze na prl mozna pic szałwię
mam super Endo w luxmed
moich wynikow jeszcze nie ma
no właśnie nie chodzę a że teraz z kasą będzie bardzo ciężko to lepiej na NFZ ale nie chciałabym czekać miesiącamiIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Lenka ja się nie znam na badaniu prolaktyny, ale biorąc pod uwagę przez co przechodzisz, to może nie jest najgorzej? Chyba gorzej byłoby, jak by nic się nie działo, a wynik był by bardzo wysoki?
Under zmobilizuj mnie jakoś do ćwiczeń, bo ja sama nie mogę...dobry jest ten skalpel chodakowskiej?? Kurde nie wierzę jak się zapuściłam...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
gosia86 wrote:Mam,swietna Endo ale w luxmed wizyta chyba 120 zl
nie wiem dokładnie bo mam abonament
Teraz każda złotówka się liczy chociaż na zdrowiu powinnam nie oszczędzać to jednak szkoda od września zostaje bez pracy i nie wiem kiedy znajdę a odprawy wole nie ruszać na razieIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Wczoraj coś pisałaś o,biedronce? Myslalam że to pewne
Kasiu nie chce nikogo pouczać ale przed kolejna ciąża powinnaś dopilnować tarczycy to naprawdę wazna sprawa
są moje wyniki
progesteron 13,82
prolaktyna 27,77 (ale bylam nie wyspana wiec może to mialo wplyw
jak,myslicie powtórzyć progesteron w środę? Czy ten wynik powinien mnie zadowolić? -
spróbuję pociągnąć zwolnienie.
biedronka ma cały czas wywieszone ogłoszenie ale póki nie wiem jak będzie to nie składam najpierw zabieg a później nie wiem kiedy do siebie dojdę
Gosiu progesteron już jest ładny a nawet wcześnie jest może... może...
jak masz skierowanie i to zrób jeszcze raz chyba że płacisz to myślę że ten spokojnie może Cię zadowolić
Wiem że muszę to tsh obniżyć i skonsultować przed kolejną bo to też mogło mieć swój udział w tym co się stało
z tymi skaczącymi wynikami i moim zaje****stym internistą nie będę miała problemu ze skierowaniem ale te terminyIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyHej!!pytanie do Lenki i Gosi bo wy macie pakiety w lux medzie , powiedźcie mi bo dostałam skierowanie na badania od ginekolog z kliniki niepłodności i czy lux med będzie honorował takie skierowanie skoro mam te badania w pakiecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:22
-
Aniu raczej nie będzie
honoruje tylko skierowania od swoich lekarzy lub z placówek wspólpracujących
ale zawsze możesz spróbować podjeść nawet do internisty może Ci wystawi
polecam dr Karola Magott bardzo fajny dr przyjmuje na pl. dominikańskim tzn w galerii
Kasia to ciągnij ile wlezie zawsze to jakaś kasa
boli mnie brzuch jakbym miała zaraz dostać okresWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:29
-
gosia86 wrote:
Kasia to ciągnij ile wlezie zawsze to jakaś kasa
boli mnie brzuch jakbym miała zaraz dostać okres
Żaden okres co ty gadasz
mogę tylko ciągnąć do końca września bo dalej to i tak ani złotówki nie dostanę bo ubezpieczona jestem tylko miesiąc po skończonej umowie ale mam nadzieję że do końca września to już robotę znajdę. pójdę gdziekolwiek żeby tylko kasa była bo przy kredycie ciężko z jednej wypłaty szczególnie że też nie powala na kolanagosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019