Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już pomalutku dobiega koniec długiego weekendu i od jutra znów wczesne wstawanie, bo wczoraj i dziś pospałam weekend udany, bo imprezka się udała, tuż przed musiałam zrobić drugie ciacho, bo w polowie pierwsze zostało zezarte przez pomagaczy na imprezę no i postanowiłam, że jednak nie testuję, bo nie chce psuć sobie dnia, jeżli znów zobaczę jedną kreskę. A więc postaram się wytrwać do terminu @ lub jeżeli nie przylezie to do 6 września...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Gosia naprawdę kochani są super ogarneliśmy dom i gotowanie. Choć już po północy myślałam, że przy stole usnę, za to wczoraj miałam bardzo leniwy dzień. Zaliczyłam tylko godzinny spacer po lesie. Wyobraźcie sobie, ze psica poleciała w zagajnik, tuż przed nim zatrzymała się i najeżyła, po czym z krzaczoròw usłyszeliśmy chrumkanie dzika! Nie wiedziałam, że potrafię tak szybko biegać
szpilka, ewwiel, gosia86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! U mnie tak samo, nic się nie chce, a najgorsze jest to poranne wstawanie na dworze szaro i ciągle pada, więc ja bym też spała i spała, ale u mnie to tylko i wyłącznie wina pogody. Ja to już bym najchętniej ogrzewanie w domu włączyła...miłego dnia!
P.s. śniło mi się, że spodnie ciążowe kupowałam pewnie sen spowodowany ilością pochłoniętej pizzy wczoraj wieczoremAnia1986 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKati86 wrote:Nie wiem co on powie po miesiącu nam mówili że min 3 miechy bo tyle czasu trwa dojrzewanie świeżych
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Madzia przynajmniej przekonalas sie jaka szybka jestes
fajnie jak ma sie na kogo liczyć , my z siostrami tez zawsze sobie pomagamy w imprezach
mi sie snilo mierzenie temperatury że skoczyla mi do 39,7 i nie wierzylam że może być taka wysokamagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki!
Mielgo dnia Wam życzę!
Ja dzis dzien "biegający" mam, w dodatku chyba sie przeziebilam:/
A u nas dzis sie SkyWay zaczyna,wiec wypadałoby pójść wieczorkiem bo super pokazy sąmagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
A ja całkiem niedawno wstałam i dziś już całkowicie mi się nie chce
Tutaj też pada więc już wiem że mąż jak niedźwiadek prześpi cały dzień
Kolejną noc przetrwałam. W czwartek już chyba trzeba będzie pojechać do szpitala i umówić się na zabiegmagdalenka_ka lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
To i ja się przywitam.
Ja jeszcze dziś dzień bez pracy. Zobaczymy co lekarz powie, i czy zaleci dalej leżeć w łóżku...i się oszczędzać.
Ja dziś będę miała na parę godzin dwóch paroletnich bliźniaków...także 3majcie kciuki. Ufff
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
No to ładnie Cię załatwili... z chora noga i bliźniaki... no ale trenuj nigdy nie wiadomo
Lenka@, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati, trening czyni mistrza.
Może i wątłej postury jestem...ale dzieciaki to się mnie słuchają
Ha ha ha...
Poza tym, uwielbiam obecność dzieci...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Bo Ty wstrętne babsko jesteś i się boją hahahahahahahahaha
Ja też kocham dzieciaczki ale obecnie jakoś tak dziwnie nawet zdjęcia mnie "denerwują"IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Bo Ty wstrętne babsko jesteś i się boją hahahahahahahahaha
Ja też kocham dzieciaczki ale obecnie jakoś tak dziwnie nawet zdjęcia mnie "denerwują"
Hahahaha.
Wstrętne, nie wstrętne...posłuch się liczy
Wyobrażam sobie Kati...za świeży temat. :*
-
Cześć Dziewczyny,
Jestem tutaj świeżakiem, więc witam Was wszystkie serdecznie
Wraz z mężem rozpoczęliśmy starania jakieś 1,5 miesiąca temu (w pierwszym cyklu pudło :> ) Wszelkie badania zrobiłam - wszystko w normie, poza strasznie niskim progesteronem
Wczoraj na wizycie u gina dostałam receptę na Duphaston (nadmieniam, iż mam długie cykle: 42-45 dni). Jako, że w 14-tym dniu cyklu (wczoraj) miałam robione USG i pęcherzyk miał dopiero 17 mm, mam zacząć brać Duphaston w 18-27 dniu cyklu po 2x tabletki dziennie (tak mi wyliczył mój gin). Od początku tego cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę i prowadzić obserwację śluzu.
Nie wiem, jak "poruszać się" jeszcze na forum i wyszukiwać tego, co by mnie interesowało Jakie macie doświadczenia z tym lekiem i jakie są szanse, że pomoże on w staraniu się o bąbla?
Z góry dziękuję za odpowiedź i wszelkie informacjemagdalenka_ka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Witaj Anoosiak
1,5 miesiąca to króciutko
mi w poprzednią ciążę udali się zajść w drugim cyklu
swietnie że masz skontrolowany progesteron i dupka
to bardzo ważne
ja wlasnie przez niski progesteron straciłam dziecko
ale nic się nie martw jeśli teraz juz to kobtrolujesz to wszystki będzie ok