Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala mi ja w sobotę kupiłam sobie trampki
Asiu mi przy słoikach pomaga mama, póki mogę robić z nią to robię
bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby robić Np buraczki w mojej bialej kuchni
obudziłam się na mierzenie i już nie mogę zasnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 05:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochana napewno to 3 tydzien był? to musiałas robic test przed terminem @ bo w dniu @ jest juz 4-5 tydzien ciazy? to ciaza bichemiczna tak jak moje i przy takiej ciazy z tego co mi mowiono sie nic nie nalezy dopiero chyba od tego tyg co serduszko juz bije a co dopiero mowic o pochówku ,bo wiekszosc lekarzy okresla to jako normalna miesiaczke:(
-
Cranberry wrote:Gosiu a jak tam Twoje objawy ???
ból głowy od rana i nie potrafie określić śluzu czy jest kremowy czy lepki,
Ty coś u siebie zauważyłaś?
Kasiu daj znać jak przetrwałaś noc
Lenka jak Twoje wyniki?
ja po południu będę mieć progesteron o prolaktynę -
Czesc kochane!
Gosiu 4:40 To masz niezły czas ;p ja na drugi bok sie dopiero obracalam
Buraczki w bialejmkuchni...byłoby jak miejsce zbrodni ;p. Ja mam czarno-beżową, mozesz robić u mnie :p
A co z Kati??? -
witajcie, tez dzis mialam problemy ze snem, chyba jakis felerny dzien, dzis jade spotkac sie z moja przyjaciolka, ktora mieszka na wyspach i przyjechala na pare dni
wczoraj bylismy na zakupach do domku, przy okazji wpadly mi 3 koszulki, po drodze cuda sie dzialy ale jak nie zapomne to Wam wieczorkiem napisze
Kati wspieram caly czasgosia86 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Siedzę w pracy i usypiam... Codzienne wstawanie po 5 mnie chyba wykończy... Na szczęście jestem na razie sama w biurze, więc mam luz Oby do 16...
Miłego dnia Wam życzę!! -
gosia86 wrote:dzisiaj piersi się zmieniły dalej bolą ale robią się ciężkie i takie subtelne ciągnięcia brzucha, ale równie dobrze może to być na @ jak na ciążę
ból głowy od rana i nie potrafie określić śluzu czy jest kremowy czy lepki,
Ty coś u siebie zauważyłaś?
Kasiu daj znać jak przetrwałaś noc
Lenka jak Twoje wyniki?
ja po południu będę mieć progesteron o prolaktynę
Nie jeszcze nie Ale pewnie na dniach zacznę sobie wkręcać coś
Właśnie Kasiu jak tam samopoczucie?? -
Hej dziewuszki :*
Zasnęłam ze łzami i strachem w oczach
Jak się już położyłam to zaczął mnie męczyć kaszel i takie skurcze w podbrzuszu że chyba w końcu usnęłam z bólu. Obudziłam się w nocy i biegiem do toalety bo byłam pewna że skoro tak bardzo bolało a ja nie pamiętam jak zasnęłam to pewnie już i oczami wyobraźni widziałam naszą białą pościel... ale nic kompletnie nic! nawet bluz nie zmienił zabarwienia i tak jest cały czas.
Mąż jak rano wrócił i się położył to tak się przytulił jakby czuł że coś się działo.
On teraz śpi a ja gdyby nie fakt że dalej boje się spotkać z kimkolwiek to czuję że mogłabym góry przenosić... nie pamiętam kiedy miałam tyle energii i tak dobry nastrój.
Najgorsze jest chyba to że przez ostatni rok taki stan fizyczny i umysłowy był w dniu kiedy dostawałam okres więc nie wiem czy jest dziś się z czego cieszyć
Jak nie urok to sraczka normalnie...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Cześć Czarnobylki,
Starałam się Was nadrobić...ale nie wiem, czy mi się w 100% udało.
Gosiaku, wyniki dziś po 12, ale odbiorę je dopiero koło 17.
Z nogą nadal kiepsko, dziś czeka mnie wizyta u lekarza.
Boję się, że wyniki prolaktyny nie będą wiarygodne, bo rano przed badaniem przez tą nogę lekko się zdenerwowałam, a poza tym czytałam, że każdy uraz też podwyższa poziom prolaktyny...więc szykuję się na jej wysoki poziom.
Może choć TSH spadło...
Kati, 3maj się kochana :*
U mnie dziś 6dc. Powolnymi krokami zbliżam się do owulki. Kolejny cykl...kolejne nadzieje...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Tak się zastanawiam który test zrobić paskowy z allegro czy bobo test o czułościach 25?
wiecie wydaje mi się że to może być za wcześnie na testowanie ten 30.08 ale mimo wszystko chcę spróbować
Cranberry Magdalenka prowadzicie wykresy? Może byście udostępniły;) ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:14
Kati86, Lenka@, magdalenka_ka lubią tę wiadomość