Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorcia, łączę się w bólu...
Ja właśnie kończę 11 cykl starań. Napisałam kończę, bo jestem prawie pewna, że się nie udało...
Ale wiesz co?
Wierzę, że jak się już pojawi dzidzia...to będę najszczęśliwszą osobą na świecie.
Nauczyłam się pokory i zrozumiałam co jest tak na prawdę ważne w naszym krótkim życiu...
Tulę mocno kochana :*
dora13 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dzięki dziewczyny, z Wami naprawdę jest lepiej <3<3
Właśnie zapaliłam sobie świeczki w mieszkaniu, chyba zrobię sobie kąpiel w wannie z bąbelkami o zapachu jagodowej muffinki i się zrelaksuję przed @. Słodycze już wyjadłam ze wszystkich skrytek
Lenka, trzymam mocno kciuki!
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Ja dziś popijam herbatkę o smaku jagodowej muffinki
dora13 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyWitam kochane dawno mnie nie było trzymam za was kciuki bardzo mocno wiem ze każdej sie uda u mnie zawirowania ponieważ chyba boli mnie prawy jajnik bo jak wzięłam luteiny dwie tabl to na jakiś czas przestało i nie wiem co jest zobacze jutro jesli bedzie bolec to do lekarza się wybiore kochane tulę każdą z was
-
Cześć kochane!
Ja zawsze liczyłam miesiące starań, nigdy cykle. Z ciekawości policzyłam...
Nie wiem ile cykli było między marcem a wrześniem 2013, ale zakładając, że po jednym na jeden miesiąc, to w październiku zaczęłam 28 cykl starań
Jak na 28 lat, to całkiem nieźle
A jutro hsg. Trzymajcie kciuki!małaMyszka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiu trzymam kciuki i mam nadzieję że będzie tak samo bezbolesne jak było u mnie :*
rah lubi tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Mam coś dla Was
http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/miasto-kobiet-rozwscieczona-dorota-wellman-klnie-na-wizji,146174.html
Bo ja nie wiem czy wiecie ale Dorotka też starała się o syna i musiała hormony brać i dlatego ma kilka kg za dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:39
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Witam Kochane
Rah kciukam
Mała Myszko bardzo mi przykro, najgorsze jest to, że w tak wczesnej ciąży każda choroba wywoływana przez wirusy może być niebezpieczna dla Dzidziusia, grypa, choroby wieku dziecięcego czy jelitówka, tak samo jak wysoka gorączka bez widocznej przyczyny, pamiętaj, że paracetamol przy wysokiej gorączce to mniejsze zło dla dzidziusia, choć doskonale rozumie Twoją niechęć do leków, wspieram
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!!! Jestem już mega wypoczęta, zrelaksowana i opalona. Wyluzowałam na maksa, bo przez pierwsze 4 dni w moich żyłach płyneła tylko sangrija a teraz zmykam zrobić ławkę i pomału zacznę Was nadrabiać!
Na wakacjach podejrzewałem Was raz, bo miałam bardzo słaby internet, i akurat trafiłam na cudowną wiadomość Vanilii. Gratuluję Kochana :*gosia86, aja lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć Czarnobylki!
Rah, ogromnie mocno 3mam kciuki ! :*
Coś czuję, że i ja jeszcze w tym roku będę robiła HSG...
Ja od początku liczyłam cykle. Ciekawe ile jeszcze serduszek będę musiała wpisać do suwaczka...
Magdalenko, cieszę się, że wróciłaś
Cześć Aganieta! Witamy w gronie staraczek...i już zafasolkowanych staraczek
Szpilka, to już kawał ciałka masz w brzuszku
szpilka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Jestem, żyję...nie było fajnie, ale żyję
Niestety jeden jajowód całkiem niedrożny, drugi się chyba udrożnił i wyprostował, bo był poskręcany...Wyniki poniedziałek/wtorek...
A już z 4 miesiące temu mi sugerowała lekarka, że powinnam iść, a ja się bałam
Najgorsze jest to, że nie wiem, który jajowód niedrożny!!! I chyba umrę z nerwów przez week...a ja całe życie owulację mam tylko z prawego...z raz, może dwa miałam z lewego...
Jeśli niedrożny będzie właśnie prawy, to się chyba zastrzelę!
Przeciwbólowego nic dać nie chcieli -
Rah! :* Tulę mocno.
Dobrze, że już jest po...
Nikt w nikogo nie będzie strzelał...najważniejsze, że jeden się udrożnił, a pewnie i z drugim będzie ok :*
Bardzo bolało...?? Ja tak strasznie się tego zabiegu boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 16:00
-
czesc dziewczyny :*
mam do Was 2 małe pytanka bo jeszcze nie ogarniam wszystkiego tutaj i bede wdzieczna za pomoc
po pierwsze jak dodac swój wykres bo widze że u każdej z Was jest on widoczny?
a po drugie to powiedzcie gdzie mierzycie temp? bo ja w ustach i ciagle mam jakąs niską a dzis dla porównania zmierzyłam w pochwie i jest bardzo duza róznica z 36,4 do 36,8 i tak sie zastanawiam gdzie wiarygodniej?
-
Sandra, na głównej stronie pod wykresem (z lewej strony) masz "udostępnij wykres".
Kopiujesz link do swojego wykresu...potem zakładka "USTAWIENIA" (prawy, górny róg) / "SPOŁECZNOŚĆ" i przeklejasz link.
Odnośnie temperatury to ja akurat mierzę w pupie.
Ale z tego co wiem większość dziewczyn mierzy w pochwie.
Pochwa i pupa są chyba najczulsze...