Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym w sobotę rano, ale nie wiem, czy wytrzymam.
Zresztą, jeśli jutro małpa przyjdzie, to nie będzie takiej potrzeby.
Ciężko mi strasznie, boję się...w sumie sama nie wiedząc czego.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Aniu ja myślę że to super pomysł z tym drukowaniem wykresów. Przynajmniej pójdziesz przyszykowana, a dr będzie mógł już w jakiś sposób ocenić sytuacje.
A co do endo to bym zrobiła wszystkie badania na świerzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaandragora wrote:Na pewno nie zaszkodzi zabranie paru wykresów
co do wizyty u endo to kiedy ostatnio badałaś te faktory?
aa i miałam się pytać co to znaczy, że hashi masz w fazie remisji?
Jak jest owulka to i nadzieja się budzi, a nuż widelec! -
nick nieaktualnyszpilka wrote:Aniu ja bym wydrukowała kilka ostatnich wykresów i jesli mialas jakies mega dziwne to tez, najwyzej na nie nie spojrzy, a do nowego endo to chyba bym zrobiła jeszcze ft3, ft4 i anty TG I ATPO, ale może te dwa ostatnie niedawno robiłaś, bo niestety nie pamietam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:19
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:robilam w pazdzierniku faktory. A co do remisji to na ostatniej wizycue u edno w grudniu powiedział jak zobaczył ze antyciała(przy hashimoto podniesione sa) mam w normie i to ze na usg było małe zapalenie to powiedział ze najprawdopodobniej uchwyciliśmy w pazierniku hashimoto w fazie remisji czyli ze choroba sie cofa,wygasza sie ...i ze została po nim naruszona tarczyca i niedoczynnosc
Co do antyTPO to też mi endo mówł ,ze bada się tylko raz bo raczej nie schodzą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:17
-
Kchane przedstawiam Wam mona wstydnisie Polę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/960e6dd4dd0a.jpg
Lenka kop w dupkę na odgonienie zlych myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:20
magdalenka_ka, Lenka@, agatka196, aja, Maandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Kchane przedstawiam Wam mona wstydnisie Polę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/960e6dd4dd0a.jpg
Lenka kop w dupkę na odgonienie zlych myśligosia86, Maandragora lubią tę wiadomość
-
Aniu ANTY tg i ATPO robiłam raz, ale u mnie byly w normie, Tsh robie cco jakis czas i mniej wiecej przy co 3 badaniu tez ft3 i ft4 Ty sie krotko leczysz na tarczyce, wiec ft3 i ft4 chyba bym zrobila, ale mało czasu mineło, wiec nie umiem Ci lepiej doradzic
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Aniu ANTY tg i ATPO robiłam raz, ale u mnie byly w normie, Tsh robie cco jakis czas i mniej wiecej przy co 3 badaniu tez ft3 i ft4 Ty sie krotko leczysz na tarczyce, wiec ft3 i ft4 chyba bym zrobila, ale mało czasu mineło, wiec nie umiem Ci lepiej doradzic
gosia86 piękna! Czyli jednak dziewczynkagosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maandragora wrote:Szpilka widzę ,że jesteś obeznana w temacie bo ja sie leczę już jakieś 1,5 roku i w listopadzie robiłam ft3 i ft4 (jestem cały czas na tej samej dawce letroxu)i wyszło mi ft3 mam 70% a ft4 120%, co to oznacza?
gosia86 piękna! Czyli jednak dziewczynka
wiem tylko ze ft4 jest bardzo wazne w ciazy, zeby bylo w normieMaandragora lubi tę wiadomość