Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWielkanoc to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka. Życzymy, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie, które niesie odrodzenie, napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość...
WESOŁYCH KOCHANE!
szpilka, aja, gosia86, magdalenka_ka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Wesolych Swiat Kochane, oby wszystkie Wielkanocne jajeczka przeobrazily sie w piekna wiosenna fasolke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:49
aja, gosia86, magdalenka_ka, szpilka, ewelina27 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
W Wielkanocne Święta
kolorowe pisanki,
a jest ich bezliku
w każdym koszyku.
Dziś kwiaty zakwitły
pięknymi barwami
by być w naszym życiu małymi słońcami.
Bo tak się dzieje
zawsze na wiosnę,
gdy nadchodzą Święta prawdziwie radosne.
Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzę Wam spokoju, wytchnienia i radości,
A w Lany Poniedziałek udanej zabawy
Wesołego Alleluja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 18:40
gosia86, magdalenka_ka, szpilka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Cześć po świętach!
Ja nadal walczę z przeziębieniem, lekarka kazała mi brać flavamed dwa razy dziennie, żeby wyleczyć kaszel.
I prawdopodobnie czekamy na córeczkęEklerka, aja lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:32
-
no ale to dotyczy tylko tych, ktorzy z jakiegos powodu nie maja umowy o prace. Ogolnie ok, ale ja wolw swoje 80% macierzynskiego, bo to jednak sporo wjecej niz 1000zl.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Widzę, że urodzaj na dziewczynki
Święta były za krótkie, zawsze najfajniej jest w ostatni dzień późnym wieczorem.
Under, kuruj się :*
Lenka, co u ciebie?? -
czesciowo rozwiazałoby to problem mojej drugiej ciazy, teraz jestem na zastepstwo nie wiadomo do kiedy, nie wiem czy wroce po macierzynskim i na ile a mezu starszy ode mnie i jak chcemy wiecej dzieci to trzeba racezj sie sprezac, moje obecne 80% to niewiele wiecej wiec bym sie ucieszyła, bo czy bym znalazla po macierzynskim prace czy nie to choc troche kasy by było a u as z praca ciezko w zawodzie to juz w ogole masakra (nauczyciel) wiec pewnie albo jakas umowa smieciowa albo bezrobocie mnie czeka, choc szukac bede, bo wolałabym normalny macierzynski
-
Rah to już teraz z górki poleci.
Under gratuluje córeczki
A ja ostatnio za bardzo się Wam pochwaliłam swoim samopoczuciem. Jeszcze tego samego dnia wylądowałam w szpitalu i dopiero dzisiaj wyszłam. Całe szczęście że z dzieckiem wszystko dobrze i ze mną też. Całe Święta skopane bo w szpitalu i ani śniło im się mnie wypuścić, ale najważniejsze że już w swoim własnym domku.
Aa i u Nas też będzie Córeczkaunder_the_snow, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Agatka, rowniez gratuluje coreczki
Mam nadzieje, ze z Toba i dzidzia wszystko ok! Ja dalej walcze z przeziebieniem niestety
Dziewczyny, co tu tak cicho?agatka196 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem. Szykuję się na imprezę, trzeba trochę się odstresować i wyskakać.
Dzisiaj u nas kapitalna pogoda. Aż chyba z tego wszystkiego przedawkowałam świeże powietrze bo po południu tak mnie głowa zaczęła boleć, że aż musiałam się posiłkować tabletką przeciwbólową - a ja biorę tylko jak już naprawdę jest grubo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 18:57
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Pogoda idealna na spacery, a jutro ponoć jeszcze cieplej
Oj, też bym poszła na imprezę Ostatni raz byłam na studiach, 6 lat temu
Ach sorry, w grudniu miałam własne wesele Ale muzyki niet, więc i tańców niet
Swoją drogą pamiętam jak mi doradzałaś w kwestii bukietu ślubnego Marzyły mi się fuksjowe kwiaty z dodatkiem zieleni, a w końcu chcąc nie chcąc stanęło na białych goździkach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4070786ca7e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7b0777a574f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:27
gosia86, aja, szpilka lubią tę wiadomość
-
under_the_snow wrote:Dziewczyny, co tu tak cicho?
Dziś przyszła do mnie @, więc zaczynam nowy cykl.
Under, Agatka, gratuluję wam córeczek rośnijcie zdrowo teraz my staraczki musimy trochę szale wyrównać i postarać się o chłopaków
Lenka, odezwij się co u ciebie. Myślę o tobie.
Pogoda piękna, to fakt, dobrze, że jeszcze na pół etatu pracuje, to mogę trochę słońca złapać.
Vinca, kwiatek będzie kwitł drugi razagatka196, Eklerka lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
Eklerka dobry temat przywolalas z tymi bukietami, u mnie nuda bordowe roze z wbitymi szpilkami ala brylanty, to samo we wlosach, jak bede na kompie to wrzuce foto, a reszta Czarnobylek dzielimy sie bukietami
Dziewczyny jak Wasze iui?Eklerka lubi tę wiadomość
-
Szpilka, dużego wyboru nie miałam jak na 20 grudnia i bukiet zamawiany tydzień przed
Zresztą jedyne co usłyszałam to: "Pani nie pasuje bukiecik kuleczka, bo Pani jest kuleczka, brzuszek kuleczka i trzecia kuleczka z kwiatów. Chyba nie chce Pani wyglądać jak bałwanek" Sukienka czerwona, więc też wiele propozycji sama odrzuciłam... Za różami nie przepadam, białe tulipany w grudniu... cóż
A chciałam najpierw fuksjowe hortensje i zielone santini
Potem wpadłam na pomysł zrobienia broszkobukietu na wzór ->
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71a2934ce224.jpg
Nakupiłam już 20 broszek, kwiaty atłasowe pod kolor... EchWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:41
szpilka lubi tę wiadomość