Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:Dziewczyny jak Wasze iui?
-
Magdalenka ja byłam w innej sytuacji niż Ty bo my się nawet nie staraliśmy bo mąż nie chciał
Ale było tak że nawet jak dowiadywałam się o ciąży która pojawiała się w normlanych rodzinach to też ryczałam że dlaczego nie my? Że my nawet nie próbujemy
Myślę że taki płacz to całkiem normalne tym bardziej po takim okresie starań i stracie
Wiec nie zadręczaj się takimi myślami:*
Milego dnia dziewczynki :* -
Próbowałam dodać swój bukiet ślubny, ale nie wyszło ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:57
-
Cześć Czarnobyliny!
Aja daj znać jak po wizycie! Mam nadzieję, że podejdziecie jeszcze w tym cyklu do drugiej rundy.
Moje wszystkie wyniki są super. Więc już sama nie wiem gdzie jest problem? mężowe też są dobre...ciekawe co nam zaproponuje klinika?
Dziewczyneczki miłego dnia! U mnie przepiękna wiosna - aż żal iść do pracy[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyWitam kochane dziewczynki ja jestem własnie po usg 12 dc zgłupiałam totalnie ponieważ pisze ze prawy jajnik o obj 4,76 ml z drobnymi pecherzykami na obwodzie i lewy jajnik o obj 4,17 ml z drobnymi pecherzykami na obwodzie zatoka douglasa wolna echo sluzówki 0.67 cm czy mi sie tylko zdaje czy to nie jest pcos u nas wiosna pełną gębą pomijając wiatr który może urwać głowe ale tak to jest oki
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :*
Widzę że wspominacie swoje bukiety ślubne to i ja się pochwalę
od lewej: mój, świadkowej, mężusia, świadka
Mało a nawet wcale się nie udzielam gdyż ostatnimi czasy wiele niemiłych słów spotkało mnie na OF - o zgrozo od kogoś po kim się nie spodziewałam że ma w sobie tyle jadu, zawiści i... no sama nie wiem czegoEklerka lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ja jak zasiade na kompie, to tez wrzuce zdjecie swojego bukietu w takim razie, moja swiadkowq miala bransoletke kwiatowa zamiast tradycyjnej wiazanki.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Gosiu ja się nie przejmuję samymi słowami tym bardziej że były cholernie chybione. Bardziej zszokowało i "bolało" to kim jest ta osoba... ciężko się pisze gdzieś gdzie ta osoba także pisała, piszę czy nawet czytaIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyKati nie przejmuj sie a mi doktorka powiedziała zebym myslała pozytywnie i pojechała do kliniki leczenia niepłodności tylko ze u mnie zapalenie tarczycy wykryto nie dawno i te usg miałam zrpbic czy jest owulka moze z ta kliniką poczekam zastanowie sie jutro pójde do nowego gina i zobaczymy co dalej a moja neurolog powiedziała ze miastenia i te zapalenie tarczycy wzajemnie się podkrecaja bo jedno i drugie to immunologiczne przepraszam jesli zanudzam pozdrawiam
-
under_the_snow wrote:Ja jak zasiade na kompie, to tez wrzuce zdjecie swojego bukietu w takim razie, moja swiadkowq miala bransoletke kwiatowa zamiast tradycyjnej wiazanki.
Kati nie ma sensu się przejmować czyjąś głupotą. Ja ostatnio od wojującego obrońcy życia poczętego i przeciwnika in vitro dostałam cios słowami, że to dobrze, że moje dziecko nie żyje, bo jakby taką matkę miało mieć to...
Także tego... -_-
Dzisiaj koniec brania luteiny - jutro teoretycznie robię test, ale w żadnym cyklu aż tak nie byłam pewna, że tym razem nic z tego.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*