Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny pod wieczór czułam się już zupełnie dobrze i wszystko mi przeszło.
Kropeczko dobre wieści widzę, super czyli od czerwca czy od lipca ruszacie?
Tak piszecie o tych plamienia CH j przypomniałam sobie, że miałam też jeszcze z rok temu i dawniej plamienia w środku cyklu. Dlatego moja była lekarka stwierdziła, że mam endometrioze (no i przez cystę i wynik ca125). Jednak od kad się staramy, zażywam suplementy i leki, zmieniłam trochę odżywianie to plamienia żadnych nie mam. Aż o tym zupełnie zapomniałam, że kiedyś były. Nie mam pojęcia w sumie co pomogło i czego yly przyczyną, bo nigdy żadnego polipa nie miałam , tylko cystę. Możliwe że to przez nią było? Po Clo cysta zniknęła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No u mnie przy takich wymiarach lekarz zawsze mówił że owulka jutro lub za dwa dni. A który to dzień cyklu ? No to trzymam kciuki . A ile powinno mieć endometrium żeby było dobrze ? Ja jestem 6 dzień po owulacji . Za dwa dni idę zrobić witaminę d3 próg oraz Tsh i inne takie tam
. W tym cyklu czekam na betę do 15 dnia po owulacji. Coś faktycznie cisza -
nick nieaktualny
-
Ja okresu dostałam i czuje sie fatalnie wszystko mnie boli... to chyba pierwszy taki mój okres...
Za to w weekend odpoczęłam ale i trochę poszaleliśmy nie wzięłam bromka i piłam alkohol:D a konkretnie białe zimniutkie winko:)
Efektem czego było serduszkowanie:) delikatnie ale było:) miałam takie wyrzuty sumienia ze szok ze za wcześnie ale nic nie bolało a w niedziele dostałam okresu... i dzis to myślałam ze do pracy nie wstanę ...Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki czy miałyście kiedyś biało przezroczysty (ale więcej biało) śluz w większej ilości ale nie taki grudkowaty lecz galaretowaty rozciągliwy ale nie tak jak w dni płodne bardziej bowiem zbity. Do tego kawałki skóry dosłownie mam. Dopiero 7 dzień po owulacji więc za wcześnie na złuszczanie się przed okresem. Śluz bezwonny. Odstawiłam w niedziele wieczorem tabsy dopochwowe ale one były bez powłoki więc ta skórka to na pewno nie z tabletek. Z tabsów leciał mi gęsty kremowy śluz bardzo duzo tak do 20 h po wzięciu tabletki. Teraz już mija 34 h więc raczej ten śluz to nie wynik tabletki bo juz co z niej miało polecieć to poleciało.
-
hejo, widzę każda poimprezowała w weekend, u nas też był grill i ognisko i sporo %%
Bibika, a może plamienie było po prostu związane z owulacją?
Sarra taki śluz miałam czasem ale w dni płodne, raczej tabsy coś takiego spowodowały.
Dziś zadzwonił mój gin z wynikiem histopatologii i jest ok. 7go mam termin na laparoskpie, jutro powinnam dostac @. Delikatnie zapytałam czy przy usuwaniu ognisk endomendy i torbieli sprawdzimy też jajowody i na szczęście wszystko będzie robił. Wiecie co, jakoś się nie boję a cieszę, że nie czekam długo i że w końcu tam ktoś zajrzy i ewentualnie ponaprawia
-
nick nieaktualny
-
Bibi_Ka wrote:Aishha, chyba raczej tak nie wygląda plamienie okołowulacyjne Nie wiem, na początku następnego cyklu pójdę na usg zaraz po @ żeby się upewnić.
Powodzenia na zabiegu.
Może i masz racje, ale jak ja miałam w tym samym dniu owulkę i poleciała żywa krew to doktorek powiedział, że może tak sie dziać, tym bardziej jak przyjmuje sie jakies leki typu Bromergon czy cos na stymulacje. Fakt - później wykrył polipa i torbiel...i jak im wierzyc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po @ i wystartowałam dziś jeszcze z acardem dodatkowo. Kiedyś mój były gin mi zalecał, że mogę brać 1 dziennie ale nie powiedział na co to i nie brałam... Jako że ma służyć zagniezdzeniu to postanowiłam spróbować. Wiesiołka nie jestem w stanie już łykać, poprostu rzygam już ilością kapsułek tego oleju
-
Ja nie jadam kapsułek bo są żelatynowe i pije tego wiesiołka jako olej na łyżce. To dopiero doprowadza człowieka do mdłości. Ja Dziewczyny coraz czesciej zastanawiam sie nad wymazami. Ty Selina miałaś jakies objawy ureoplazmy ?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021