Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:Hej Aisha jak się czujesz? jak tam usg?
w Poniedziałek byłam na usg, maluch ma 2,06 cm i na tamten dzien bylo dobrze. Kolejne czyli prenatalne dopiero 29 kwietnia, troche dlugo.
ale mam ostatnio stresująco w pracy, chodzę nabuzowana, serducho wali znerwów i mam wszystkiego dość.
a jak Twoje samopoczucie i usg? dziewczyna?
-
Aishha wrote:hej, czuje sie dobrze, od 2 tygodni nie mam zadnych objawów ciazy i to mnie dziwi.
w Poniedziałek byłam na usg, maluch ma 2,06 cm i na tamten dzien bylo dobrze. Kolejne czyli prenatalne dopiero 29 kwietnia, troche dlugo.
ale mam ostatnio stresująco w pracy, chodzę nabuzowana, serducho wali znerwów i mam wszystkiego dość.
a jak Twoje samopoczucie i usg? dziewczyna? -
Sarrrra wrote:Hejo. Po prenatalnych możliwe że dziewczynka. Po zrobieniu pappa ryzyko zd się zwiększyło i będę omawiać wyniki z lekarzem czy nie robić dodatkowych badań. Czuję się różnie. Raz lepiej raz gorzej. Po pracy bolą plecy ale cieszę się że jestem aktywna zawodowo. Nie mogłabym ciągiem być w domu od 1 maja 2018 r do co najmniej 1.06.2020 r. To nie dla mnie zdecydowanie.
lilly. lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Aishha wow Jak ten czas leci, zaczelas 11tydz :o Jak samopoczucie?
-
Dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. od czasu do czasu wchodzę na wątek i nadrabiam. Aishha ogromne gratulacje!!! Selinka i Kropeczka bardzo mocno trzymam za Was kciuki Dziewczyny!!!
Sarraaa to polecieliście z tematem drugiego Maluszka szybciutko . Gratuluję, ze tak sprawnie poszło!!!Aishha, Sarrrra lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
I chciałam jeszcze tylko dodac, ze u nas zaskoczyło po antybiotykoterapii, odgrzybianiu i odrobaczaniu. Aishaa u Ciebie było podobnie, więc to moze jest jakiś trop.... a antybiotyk i odrobaczanie miał też mój emek. Leczyliśmy helicobacter pylorii oboje.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:I chciałam jeszcze tylko dodac, ze u nas zaskoczyło po antybiotykoterapii, odgrzybianiu i odrobaczaniu. Aishaa u Ciebie było podobnie, więc to moze jest jakiś trop.... a antybiotyk i odrobaczanie miał też mój emek. Leczyliśmy helicobacter pylorii oboje.
-
Rene wrote:Hej nie wiem czy mnie pamiętasz byłyśmy razem na staraczkowym watku w 2017 r.
Widzę że kolejny maluch w drodze gratuluję :-)kiedy masz wizytę?Rene lubi tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:Pamiętam. Miałam już polowkowe wszystko jest dobrze. Na 100 proc dziewczynka. Następna wizyta za 3 tyg jak tam u Ciebie? Mały ma już ponad rok. Myślicie o kolejnym?
-
Rene wrote:O fajnie ze dziewczynka :-)myśleliście o imieniu? Cieszę się że wszystko jest ok. Na ta chwile nie i nie wiem czy będziemy jeszcze się starać chociaż w głębi duszy bym jeszcze chciala. U was już niedługo roczek powiedz mi czy synek juz chodzi i ile waży
Waży 10 kg. Chodzi tylko przy rękach. Myślę że zaniedlugo pójdzie. A u Ciebie?
Imię Lilia lub Liliana