GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziewczyny,pracowalam jako przedstawiciel w laboratorium weterynaryjnym, wrocic tam nie moge bo dostane wypowiedzenie, a tak na L4 to jakis grosz z zusu wleci.
pracy szukam juz teraz nawet dodatkowej jakiejkolwiek, ktora w domu moge wykonywac.
Pociagiem ani autobusem raczej nie, bo z psem musze jechac a przed swietami taki tlok, ze mi go zdepcza i po co nam taki stres. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
szukam juz nawet szukam czy komus domu nie posprzatac...
no, zawsze to jakis grosz jest ...
echhh wierzę Ci wierzę ... mieszkanie wspólne dużo by Ci dało...
a do rodziców nie chcesz wrócić na ten czas co szukasz pracy?
jak długo już mieszkasz sama ... ? -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:Nie ma misia
ehhh mi pasuje z wyrka wstac a tak mi sie nie chce...
Poleze do 12 i wstaje
Pauluś ale Ci dobrze
A swoją drogą pracy tam nie szukasz ?
Mi by do głowy dobiło siedzenie w domuchyba że lubisz i masz ten przywilej że pracować nie musiasz
A Twój Paweł czym się zajmuje ?
szukamAle ciezko znalezc mi
Musialabym miec pojazd zeby jezdzic a nie mamy poki co... Dopiero chcemy kupic i wtedy gdzies razem prace znalezc... A moj Pawel pracuje w takiej fabryce tutaj na miejscu
Nie wyobrazam sobie jakby mial gdzies daleko jezdzic i byc tylko na weekendy
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
jak długo już mieszkasz sama ... ?
nie chce wrocic do rodzicow, to bylaby dla mnie porazka... sama mieszkam od wrzesnia.
Moi rodzice mieszkaja 230km od Bydgoszczy -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:masakra tak samej mieszkac i w dodatku nie miec pracy... Musi Ci byc ciezko...
nio ... ja sobie jakoś tego nie potrafię wyobrazić
biedna nasza Jagódka ...
trzeba do niej pojechać z dużą porcją lodów i super filmami i poprawić jej humor -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
nie chce wrocic do rodzicow, to bylaby dla mnie porazka... sama mieszkam od wrzesnia.
Moi rodzice mieszkaja 230km od Bydgoszczy
echhh ..... no rozumiem Cię, ale z drugiej strony przeciez nie możesz nic robić na siłę....
życzę ci oczywiście znalezienia pracy, ale wiesz jakie mamy durne czasywszyscy by zatrudniali ale na czarno ...
-
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
Moi rodzice mieszkaja 230km od Bydgoszczy
echhh ..... no rozumiem Cię, ale z drugiej strony przeciez nie możesz nic robić na siłę....
życzę ci oczywiście znalezienia pracy, ale wiesz jakie mamy durne czasywszyscy by zatrudniali ale na czarno ...
moge nawet na czarno i dalej szukac czegos... -
nick nieaktualnymoniaak wrote:albo albo..Jagodka musi porozmawiac ze swoja druga polowka:)i czas najwyzszy zamieszkac razem!
też jestem tego zdania
albo do rodziców albo zamieszkajcje razem!
Jagódko ... skooro ON już to raz proponował , a Ty się nie zgodziłaś ... to teraz Ty możesz to zaproponowac, nie wiem ja bym tak zrobiła ... nic nie tracisz ... a możesz zyskać ... -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:masakra tak samej mieszkac i w dodatku nie miec pracy... Musi Ci byc ciezko...
nio ... ja sobie jakoś tego nie potrafię wyobrazić
biedna nasza Jagódka ...
trzeba do niej pojechać z dużą porcją lodów i super filmami i poprawić jej humor
Looo ja mam bardzoooo daleko do Jagodkihttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny