GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziewczyny,pracowalam jako przedstawiciel w laboratorium weterynaryjnym, wrocic tam nie moge bo dostane wypowiedzenie, a tak na L4 to jakis grosz z zusu wleci.
pracy szukam juz teraz nawet dodatkowej jakiejkolwiek, ktora w domu moge wykonywac.
Pociagiem ani autobusem raczej nie, bo z psem musze jechac a przed swietami taki tlok, ze mi go zdepcza i po co nam taki stres. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
szukam juz nawet szukam czy komus domu nie posprzatac...
no, zawsze to jakis grosz jest ...
echhh wierzę Ci wierzę ... mieszkanie wspólne dużo by Ci dało...
a do rodziców nie chcesz wrócić na ten czas co szukasz pracy?
jak długo już mieszkasz sama ... ? -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:Nie ma misia ehhh mi pasuje z wyrka wstac a tak mi sie nie chce... Poleze do 12 i wstaje
Pauluś ale Ci dobrze
A swoją drogą pracy tam nie szukasz ?
Mi by do głowy dobiło siedzenie w domu chyba że lubisz i masz ten przywilej że pracować nie musiasz
A Twój Paweł czym się zajmuje ?
szukam Ale ciezko znalezc mi Musialabym miec pojazd zeby jezdzic a nie mamy poki co... Dopiero chcemy kupic i wtedy gdzies razem prace znalezc... A moj Pawel pracuje w takiej fabryce tutaj na miejscu Nie wyobrazam sobie jakby mial gdzies daleko jezdzic i byc tylko na weekendyhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
jak długo już mieszkasz sama ... ?
nie chce wrocic do rodzicow, to bylaby dla mnie porazka... sama mieszkam od wrzesnia.
Moi rodzice mieszkaja 230km od Bydgoszczy -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:masakra tak samej mieszkac i w dodatku nie miec pracy... Musi Ci byc ciezko...
nio ... ja sobie jakoś tego nie potrafię wyobrazić
biedna nasza Jagódka ...
trzeba do niej pojechać z dużą porcją lodów i super filmami i poprawić jej humor -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
nie chce wrocic do rodzicow, to bylaby dla mnie porazka... sama mieszkam od wrzesnia.
Moi rodzice mieszkaja 230km od Bydgoszczy
echhh ..... no rozumiem Cię, ale z drugiej strony przeciez nie możesz nic robić na siłę....
życzę ci oczywiście znalezienia pracy, ale wiesz jakie mamy durne czasy wszyscy by zatrudniali ale na czarno ... -
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:ostatkiem sil maximko ;(
Moi rodzice mieszkaja 230km od Bydgoszczy
echhh ..... no rozumiem Cię, ale z drugiej strony przeciez nie możesz nic robić na siłę....
życzę ci oczywiście znalezienia pracy, ale wiesz jakie mamy durne czasy wszyscy by zatrudniali ale na czarno ...
moge nawet na czarno i dalej szukac czegos... -
nick nieaktualnymoniaak wrote:albo albo..Jagodka musi porozmawiac ze swoja druga polowka:)i czas najwyzszy zamieszkac razem!
też jestem tego zdania
albo do rodziców albo zamieszkajcje razem!
Jagódko ... skooro ON już to raz proponował , a Ty się nie zgodziłaś ... to teraz Ty możesz to zaproponowac, nie wiem ja bym tak zrobiła ... nic nie tracisz ... a możesz zyskać ... -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:masakra tak samej mieszkac i w dodatku nie miec pracy... Musi Ci byc ciezko...
nio ... ja sobie jakoś tego nie potrafię wyobrazić
biedna nasza Jagódka ...
trzeba do niej pojechać z dużą porcją lodów i super filmami i poprawić jej humor
Looo ja mam bardzoooo daleko do Jagodkihttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny