GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej
ile dni masz?bo ja 5-6męczarni
ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej
ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.
tydzien? wow nie zle ja 5 dni max 1 taki lekki o ostatni lekki reszta daje ile wlezie,wykonczyc sie idzie -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej
ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.
tydzien? wow nie zle ja 5 dni max 1 taki lekki o ostatni lekki reszta daje ile wlezie,wykonczyc sie idzie
krwawien 3,4 dni + okolo tygodnia plamien czasami = za dluuuuuuuuuugggggggggoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 13:08