GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej
ile dni masz?bo ja 5-6męczarni
ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.
zobacze co u mnie bedziebasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej
ile dni masz?bo ja 5-6męczarni
ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.
zobacze co u mnie bedzie
skrzacik nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze,no stres,no problembasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic mi na to nie powiedzial ! szkoda gadac z tymi lekazrzami...
a tak w ogole to postanowilam narazie od lekarzy specjalistow odpoczac...
i przez 3 miesiace ogladac swoj organizm + stosowanie testow owulacyjnych i ziola ojca sroki itd.chce schudnac i poprawic kondycje.A zrobie sobie sama na wlasny koszt badania i moj zrobi badania nasienia i wtedy z badaniami pujde do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Bo i tak mi to zleca a wtedy bede sie stresowac 100000000000 razy bardziej.izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Nic mi na to nie powiedzial ! szkoda gadac z tymi lekazrzami...
i przez 3 miesiace ogladac swoj organizm + stosowanie testow owulacyjnych i ziola ojca sroki itd.chce schudnac i poprawic kondycje.A zrobie sobie sama na wlasny koszt badania i moj zrobi badania nasienia i wtedy z badaniami pujde do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Bo i tak mi to zleca a wtedy bede sie stresowac 100000000000 razy bardziej.
basia tylko uwazaj z ta diete bo bez wiedzy mozna sobie krzywde zrobic i takim szczuplym to tez nie za dobrze byc,najlepiej sredniakiem hah nie no powaznie z tym zachodzeniem bo mozesz dietka rozje...ac wszystko jak ja -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Nic mi na to nie powiedzial ! szkoda gadac z tymi lekazrzami...
i przez 3 miesiace ogladac swoj organizm + stosowanie testow owulacyjnych i ziola ojca sroki itd.chce schudnac i poprawic kondycje.A zrobie sobie sama na wlasny koszt badania i moj zrobi badania nasienia i wtedy z badaniami pujde do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Bo i tak mi to zleca a wtedy bede sie stresowac 100000000000 razy bardziej.
basia tylko uwazaj z ta diete bo bez wiedzy mozna sobie krzywde zrobic i takim szczuplym to tez nie za dobrze byc,najlepiej sredniakiem hah nie no powaznie z tym zachodzeniem bo mozesz dietka rozje...ac wszystko jak ja
Waze z 65 kilo przy 154 cm wzrostu wiec troszke za duzo chce zrzucic tak z 7,8 kilo i bede sie lepiej czuc ja chce zaczac sport uprawiac i ograniczyc slodycze i nie jesc po 18 tylko czekam na poprawe pogody -
dziewczynki powiedzcie mi stosowala ktoras ten zel? I co o tym myslicie??
http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyAle ja sie nigdy nie odchudzalam!!!nigdy w zyciu!!!zanim sie wyprowadzilam z moim to wazylam od 48 do 52 kilo gora!!! chuda bylam jak patyk ale wtedy wiecej sie ruszalam,rolki i skate park,rower i bieganie.A jak zmaieszkalam z moim to przez caly rok dziennie jak wracal z pracy to przywozil mi cos slodkiego batonik,czekoladka,bombonierka,lodzik i tak przytylam a po drugie jadlam z nim obiad o 22 nieraz pozniej i tak zgrublam,niemaialm czasu sie ruszac,biegac itd.
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:dziewczynki powiedzcie mi stosowala ktoras ten zel? I co o tym myslicie??
http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQ
dokładnie o tym samym żelu dziś się zastanawiałam
ponoc ma dobre opinie....
ale ta cena
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMADZIA987 wrote:hej ja go stosowalam i stosuje nie wiem co myslec bo w ciazy jeszcze nie jestem ale ponoc przydatny pzy słabymym sluzie i poprawiaja jakosc i zwiekszaja zywotnosc plemnikow
Madziu i naprawdę kosztuje w granicach 70zł ....
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Ale ja sie nigdy nie odchudzalam!!!nigdy w zyciu!!!zanim sie wyprowadzilam z moim to wazylam od 48 do 52 kilo gora!!! chuda bylam jak patyk ale wtedy wiecej sie ruszalam,rolki i skate park,rower i bieganie.A jak zmaieszkalam z moim to przez caly rok dziennie jak wracal z pracy to przywozil mi cos slodkiego batonik,czekoladka,bombonierka,lodzik i tak przytylam a po drugie jadlam z nim obiad o 22 nieraz pozniej i tak zgrublam,niemaialm czasu sie ruszac,biegac itd.
Basiu skad ja to znam... jak przeprowadzilam sie do P bylam szczupla bardzo a teraz... przytylo mi sie sporo... Bo obiadki, kolacyjki, piweczko, wineczko, lodzik itddd Ale czas wziasc sie za siebie Bedzie ladnie to dres i do parkuubasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:Paula90 wrote:dziewczynki powiedzcie mi stosowala ktoras ten zel? I co o tym myslicie??
http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQ
dokładnie o tym samym żelu dziś się zastanawiałam
ponoc ma dobre opinie....
ale ta cena
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Cena nie mala Ale moze dosyc wydajny jest... Nie wiem zastanawiam sie bo jak pojade do Polski kupie... Trzeba wszytskiego spróbowaćhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:MADZIA987 wrote:hej ja go stosowalam i stosuje nie wiem co myslec bo w ciazy jeszcze nie jestem ale ponoc przydatny pzy słabymym sluzie i poprawiaja jakosc i zwiekszaja zywotnosc plemnikow
Madziu i naprawdę kosztuje w granicach 70zł ....
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niestety ja płaciłam 69 złMADZIA987