X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe :D niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej :/

ile dni masz?bo ja 5-6męczarni

ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.

zobacze co u mnie bedzie

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak ty ale ja jestem oslabiona :/ temperature pod pacha mam 35,5 :/ za malo,dlatego nic mi sie nie chce ale to napewno przez @

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basia to sie meczysz przez te plamienia bo to taki dyskomfort,to musi juz tak byc czy jest jakis powod tych plamien,co lekarz na to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Ja jeszcze w pizamie siedze hehehehe :D niemam sily,ten okres mnie wykancza,niech juz sie konczy,dzisiaj 3 dzien jutro powinno juz byc lepiej i mniej :/

ile dni masz?bo ja 5-6męczarni

ja mocnego krwawienia mam 3,4 dni a potem juz tylko plamie takze mam nadzieje ze jutro bedzie juz tego mniej,ale ja zas dlugooo plamie,niekiedy nawet tydzien.

zobacze co u mnie bedzie

skrzacik nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze,no stres,no problem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi na to nie powiedzial ! szkoda gadac z tymi lekazrzami...

a tak w ogole to postanowilam narazie od lekarzy specjalistow odpoczac...
    i przez 3 miesiace ogladac swoj organizm + stosowanie testow owulacyjnych i ziola ojca sroki itd.chce schudnac i poprawic kondycje.A zrobie sobie sama na wlasny koszt badania i moj zrobi badania nasienia i wtedy z badaniami pujde do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Bo i tak mi to zleca a wtedy bede sie stresowac 100000000000 razy bardziej.

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ubieram sie bo musze isc z psem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

i przez 3 miesiace ogladac swoj organizm + stosowanie testow owulacyjnych i ziola ojca sroki itd.chce schudnac i poprawic kondycje.A zrobie sobie sama na wlasny koszt badania i moj zrobi badania nasienia i wtedy z badaniami pujde do Kliniki Leczenia Nieplodnosci.Bo i tak mi to zleca a wtedy bede sie stresowac 100000000000 razy bardziej.

basia tylko uwazaj z ta diete bo bez wiedzy mozna sobie krzywde zrobic i takim szczuplym to tez nie za dobrze byc,najlepiej sredniakiem hah nie no powaznie z tym zachodzeniem bo mozesz dietka rozje...ac wszystko jak ja

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

basia tylko uwazaj z ta diete bo bez wiedzy mozna sobie krzywde zrobic i takim szczuplym to tez nie za dobrze byc,najlepiej sredniakiem hah nie no powaznie z tym zachodzeniem bo mozesz dietka rozje...ac wszystko jak ja

Waze z 65 kilo przy 154 cm wzrostu :/ wiec troszke za duzo :P chce zrzucic tak z 7,8 kilo i bede sie lepiej czuc :) ja chce zaczac sport uprawiac i ograniczyc slodycze i nie jesc po 18 :D tylko czekam na poprawe pogody :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu dobrze wygladasz napewno :) Ja pr4zez diety tak zjechalam sobie nerki ze szok;'

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki powiedzcie mi stosowala ktoras ten zel? I co o tym myslicie??

http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQ

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja sie nigdy nie odchudzalam!!!nigdy w zyciu!!!zanim sie wyprowadzilam z moim to wazylam od 48 do 52 kilo gora!!! chuda bylam jak patyk :) ale wtedy wiecej sie ruszalam,rolki i skate park,rower i bieganie.A jak zmaieszkalam z moim to przez caly rok dziennie jak wracal z pracy to przywozil mi cos slodkiego :P batonik,czekoladka,bombonierka,lodzik i tak przytylam a po drugie jadlam z nim obiad o 22 nieraz pozniej i tak zgrublam,niemaialm czasu sie ruszac,biegac itd.

Paula90 lubi tę wiadomość

• MADZIA987 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja go stosowalam i stosuje nie wiem co myslec bo w ciazy jeszcze nie jestem ale ponoc przydatny pzy słabymym sluzie i poprawiaja jakosc i zwiekszaja zywotnosc plemnikow

MADZIA987
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQ

dokładnie o tym samym żelu dziś się zastanawiałam :)

ponoc ma dobre opinie....
    ale ta cena :/
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

Nie stosowalam.Pierwsze slysze :) ale mysle ze warto sprobowc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MADZIA987 wrote:
    hej ja go stosowalam i stosuje nie wiem co myslec bo w ciazy jeszcze nie jestem ale ponoc przydatny pzy słabymym sluzie i poprawiaja jakosc i zwiekszaja zywotnosc plemnikow

Madziu i naprawdę kosztuje w granicach 70zł ....
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula działa na wszystkie możliwe fronty :D witaminki, wiesiołki, żeliki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam ksiazke PLANOWANIE PLCI DZIECKA :) czytalam ja ale jest ciezka w zrozumieniu.

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Ale ja sie nigdy nie odchudzalam!!!nigdy w zyciu!!!zanim sie wyprowadzilam z moim to wazylam od 48 do 52 kilo gora!!! chuda bylam jak patyk :) ale wtedy wiecej sie ruszalam,rolki i skate park,rower i bieganie.A jak zmaieszkalam z moim to przez caly rok dziennie jak wracal z pracy to przywozil mi cos slodkiego :P batonik,czekoladka,bombonierka,lodzik i tak przytylam a po drugie jadlam z nim obiad o 22 nieraz pozniej i tak zgrublam,niemaialm czasu sie ruszac,biegac itd.

Basiu skad ja to znam... jak przeprowadzilam sie do P bylam szczupla bardzo a teraz... przytylo mi sie sporo... Bo obiadki, kolacyjki, piweczko, wineczko, lodzik itddd :) Ale czas wziasc sie za siebie :) Bedzie ladnie to dres i do parkuu :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

dokładnie o tym samym żelu dziś się zastanawiałam :)

ponoc ma dobre opinie....
    ale ta cena :/
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

Cena nie mala :/ Ale moze dosyc wydajny jest... Nie wiem zastanawiam sie bo jak pojade do Polski kupie... Trzeba wszytskiego spróbować :)

• MADZIA987 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    MADZIA987 wrote:

Madziu i naprawdę kosztuje w granicach 70zł ....
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :/

niestety ja płaciłam 69 zł

MADZIA987
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ