GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Czesc dziewczyny !!!
Ale sie dzisiaj wyspalam Przed chwila sniadanko zjadlam O kolo 3 poszlam spac dlatego tak dlugo spiochalam A temperature zmierzylam pod pache bo przesiaklam ale ja zignoruje najwyzej trudno takie mam przypadki
cześć Basiula
zazdroszczę leniuchowania
czyli masz juz @ .... bleeeeeeeeeeeeeeee nie lubimybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:dobrze dziewczyny...
a myslalas,zeby komus pokoj wynajac jezeli masz taka mozliwosc?studentow jest wieluuuu.
Ale i tak najlepszym rozwiazaniem bedzie zamieszkanie z Twoim ukochanym Wydaje mi sie,ze on sie boi drugi raz to zaproponowac bo juz raz go odrzucilas...Nie chce zostac zraniony po raz kolejny ale rozumie Cie i dal Ci czas do namyslenia a teraz Twoja kolej.Zrob kolacje i powiedz mu,ze bardzo go kochasz,ze chcesz z nim dzielic cale zycie i chcesz z nim zamieszkac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:dobrze dziewczyny...
a myslalas,zeby komus pokoj wynajac jezeli masz taka mozliwosc?studentow jest wieluuuu.
Ale i tak najlepszym rozwiazaniem bedzie zamieszkanie z Twoim ukochanym Wydaje mi sie,ze on sie boi drugi raz to zaproponowac bo juz raz go odrzucilas...Nie chce zostac zraniony po raz kolejny ale rozumie Cie i dal Ci czas do namyslenia a teraz Twoja kolej.Zrob kolacje i powiedz mu,ze bardzo go kochasz,ze chcesz z nim dzielic cale zycie i chcesz z nim zamieszkac.
jestem zaaaaaaa tak powinna zrobićbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiewiem kiedy do pracy czekam na telefon.
Dziewczyny mam problem!!!Przez glupote wcislam cos i mam 2 wykresy !!!
1 jest ten co zaczelam 24 marca a drugi ten co zaczelam 25 marca-ten zly,zle kliklam i nie potrafie wrocic do prowadzenia tego z dnia 24 marca!!!RATUNKUUUUUU!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Niewiem kiedy do pracy czekam na telefon.
1 jest ten co zaczelam 24 marca a drugi ten co zaczelam 25 marca-ten zly,zle kliklam i nie potrafie wrocic do prowadzenia tego z dnia 24 marca!!!RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!
ty nieda sie ja zrobiłam to samo hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Niewiem kiedy do pracy czekam na telefon.
1 jest ten co zaczelam 24 marca a drugi ten co zaczelam 25 marca-ten zly,zle kliklam i nie potrafie wrocic do prowadzenia tego z dnia 24 marca!!!RATUNKUUUUUU!!!!!!!!!
ty nieda sie ja zrobiłam to samo hehe
i co teraz?
moze otworze nastepny cykl ale te dwa usune??!!?? -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Niewiem kiedy do pracy czekam na telefon.
ty nieda sie ja zrobiłam to samo hehe
i co teraz?
moze otworze nastepny cykl ale te dwa usune??!!??
zostaw tak jak jest ja juz nic nie robie hehe