Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam że jestem dziś w wyjątkowo dobrym nastroju :)

basiulkaa_89, Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

• MADZIA987 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    dziewczynki powiedzcie mi stosowala ktoras ten zel? I co o tym myslicie??

http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQ

dokładnie o tym samym żelu dziś się zastanawiałam :)

ponoc ma dobre opinie....
    ale ta cena :/
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

Cena nie mala :/ Ale moze dosyc wydajny jest... Nie wiem zastanawiam sie bo jak pojade do Polski kupie... Trzeba wszytskiego spróbować :)

wydajny jest nie wiem na ile skuteczny tez uwazam ze trzeba probowac dlatego go stasuje nie wiem czy dzieki niemu zafasolkuje ale dam znac:)

Paula90 lubi tę wiadomość

MADZIA987
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz czytam ''Gorzkie całusy'' faaaajne :D
    generalnie duuuzo czytam w ...pracy...bo jak nie ma klientów to połykam wręcz książki :P bibliotekę mam po drugiej stronie ulicy więc wiecie ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MADZIA987 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

http://drogeriazdrowie.pl/conceive_plus_zel_wspomagajacy_poczecie?gclid=CO_C7f2t67UCFcJZ3godDgIAoQ

Cena nie mala :/ Ale moze dosyc wydajny jest... Nie wiem zastanawiam sie bo jak pojade do Polski kupie... Trzeba wszytskiego spróbować :)

wydajny jest nie wiem na ile skuteczny tez uwazam ze trzeba probowac dlatego go stasuje nie wiem czy dzieki niemu zafasolkuje ale dam znac:)

No wlasnie z tego co o nim czytam to nie zaszkodzi a moze pomoc :) Wiec... Nic nie mam do stracenia :)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    generalnie duuuzo czytam w ...pracy...bo jak nie ma klientów to połykam wręcz książki :P bibliotekę mam po drugiej stronie ulicy więc wiecie ;)

tez lubie czytac ale nie mam tu ksiazek :( Moze wezme cos z Polski teraz ... Poczytam :) Chociaz szczerze nie chce mi sie jechac do PL... Meczy mnie ten lot... ogolnie boje sie latac :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

tez lubie czytac ale nie mam tu ksiazek :( Moze wezme cos z Polski teraz ... Poczytam :) Chociaz szczerze nie chce mi sie jechac do PL... Meczy mnie ten lot... ogolnie boje sie latac :/

o ja lubię latać - chociaż 2 razy leciałam - do Irlandii i spowrotem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj pisze ze jezeli chce sie miec dziewczynke to trzeba sie kochac poza owulacja
    a jak chce sie miec chlopaka to w owulacje

Jezeli kobieta ma cykl rowno trwajacy 28 dni to 7,9 i 11 dzien cyklu wypada na dziewczynke(czesty stosunek)
    Od 12 do 17 dnia cyklu trwa tydzien owulacji-w 14 lub 15 typowa owulacja i WTEDY I TYLKO WTEDY 1 STOSUNEK I CHLOPIEC.
    22,24,26 dzien cyklu - czasem okres bezplodny a czasem mozliwe poczecie dziewczynki-takze czesty stosunek.

Co o tym sadzicie?Mojej kolezance udalo sie zajsc w 2 upragniona ciaze z ta ksiazka,pragnela dziewczynki i ja ma.

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:

o ja lubię latać - chociaż 2 razy leciałam - do Irlandii i spowrotem :P

A ja nie... :/ Zle sie czuje wtedy glowa mi wrecz peka :/

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu ja bym chciala miec chlopczyka :)Uwazam ze jest to mozliwe :) Skoro napisali o tym ksiazke :)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i tutaj tez pisze,ze jezeli mezczyzna ma DUZA ILOSC PLEMNIKOW TO NAJPRAWDOPODOBNIE BEDZIE CHLOPIEC
    A JAK MALA ILOSC PLEMNIKOW TO DZIEWCZYNKA

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcecie wiedziec co trzeba robic zeby miec dziewczynke lub chlopczyka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Tutaj pisze ze jezeli chce sie miec dziewczynke to trzeba sie kochac poza owulacja

Jezeli kobieta ma cykl rowno trwajacy 28 dni to 7,9 i 11 dzien cyklu wypada na dziewczynke(czesty stosunek)
    Od 12 do 17 dnia cyklu trwa tydzien owulacji-w 14 lub 15 typowa owulacja i WTEDY I TYLKO WTEDY 1 STOSUNEK I CHLOPIEC.
    22,24,26 dzien cyklu - czasem okres bezplodny a czasem mozliwe poczecie dziewczynki-takze czesty stosunek.

Co o tym sadzicie?Mojej kolezance udalo sie zajsc w 2 upragniona ciaze z ta ksiazka,pragnela dziewczynki i ja ma.

ojjjj pogmatwane :P
    co myslę ...
    hmn .... to się chyba sprawdza jak jest cię w 100% pewny kiedy jest owulacja ... no i w miarę regularne cykle ...
    ja bym nie chciała planowac ;P byle mieć ... zdrowe dzieciątko, płeć nieważna :)

• moniaak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    maximka84 wrote:
    Paula90 wrote:

w bootsie mozesz kupic za 15 funtow
    http://www.boots.com/en/Sasmar-Conceive-Plus-Fertility-Lubricant-75ml_981288/
    ale sprawdz amazon..moja znajoma uzywala jakiegos zelu i sie jej powiodlo..jak znajde nazwe ci wysle.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Chcecie wiedziec co trzeba robic zeby miec dziewczynke lub chlopczyka?

a pisz :)
    a nie piszą co robić żeby było zapłodnienie ? :P
    hahaha

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

Paula to lipa jest :-) haha powaznie szkoda 80 zl

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

co myslę ...
    hmn .... to się chyba sprawdza jak jest cię w 100% pewny kiedy jest owulacja ... no i w miarę regularne cykle ...
    ja bym nie chciała planowac ;P byle mieć ... zdrowe dzieciątko, płeć nieważna :)

zaraz poszukam czegos o nieregularnych cyklach.A ile twoje trwaja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Aha i tutaj tez pisze,ze jezeli mezczyzna ma DUZA ILOSC PLEMNIKOW TO NAJPRAWDOPODOBNIE BEDZIE CHLOPIEC
    A JAK MALA ILOSC PLEMNIKOW TO DZIEWCZYNKA

to u mnie hahaha powinien byc chlop jak dąb

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    Paula90 wrote:

Paula to lipa jest :-) haha powaznie szkoda 80 zl

powaznie ?
    miałaś ?
    bo ja się tez zastanawiałam nad tym ... tylko fakt ... ta cena ... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    maximka84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

co myslę ...

zaraz poszukam czegos o nieregularnych cyklach.A ile twoje trwaja?

hmn ... moje niby w normnie , zazwyczaj mam 28-30, czasem 27-31 ... ale jak wiadomo duzo czynników wpływa na te wahania ... jakiś większy stres (ja np. w pracy miewam stresy) i juz sie o dzień czy dwa przesunie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomnialam dodac ze aplikatory tzn z aplikatorem jest troszke taniej chyba kolo 10 zl mniej 69 ja placilam ale juz nie stosuje bo gin mnie wysmial :-(

‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ