GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:izunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:izunia.mo.84 wrote:zapomnialam dodac ze aplikatory tzn z aplikatorem jest troszke taniej chyba kolo 10 zl mniej 69 ja placilam ale juz nie stosuje bo gin mnie wysmial
wyśmiał ?
co Ci powiedział na ten żel ?
hmn ... w gruncie rzeczy wiecie jak to jest ... na ulotce, reklamie mozna umieścić wszystko ...
kochana jak to moj gin popukal sie w glowe i powiedzial ze nie wiedza na czym pieniadze zrobic to na zrozpaczonych biednych kobietach ktore tzreba leczyc a nie glupoty wmawiac, jak kobieta jest zdrowa to i sluz ma prawidlowy a jak nie to trzeba szukac przyczy i stosowac naturalne srodki
dokładnie ... a przecież ok. 70 zł dac ...
żeby to 15 zł kosztowało to mozna zaryzykowac ...nie wiem, ale szanuję kasy i na ''głupoty'' szkoda mi wydawać ...
tak kochana ja pamietam aplikatory 69 zl a zwykla tubka 78zl plus prawie 20 zl przesylkamaximka84 lubi tę wiadomość
-
izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:to ja juz sama nie wiem dziewuszki Zobaczymy po wizycie u lekarza A nam sie wyjazd przesunal P wlasnie wrocil z pracy i mowi ze dostal wolne ale dopiero od 5 kwietnia... No coz swieta spedzimy sobie sami Czyli jednak musze sprzatac i gotowac
i bardzo dobrze bierz sie za robote hahaha
jeszcze nie dzis moze jutro jak brzuch mnie nie bedzie bolalhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:to ja juz sama nie wiem dziewuszki Zobaczymy po wizycie u lekarza A nam sie wyjazd przesunal P wlasnie wrocil z pracy i mowi ze dostal wolne ale dopiero od 5 kwietnia... No coz swieta spedzimy sobie sami Czyli jednak musze sprzatac i gotowac
i bardzo dobrze bierz sie za robote hahaha
jeszcze nie dzis moze jutro jak brzuch mnie nie bedzie bolal
nie tlumacz sie raz,raz hahaha zartuje,zartuje nie przemeczaj sie małaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:NA DZIEWCZYNKE
MEZCZYZNA: Aby zmniejszyc liczbe plemnikow,nalezy trzymac jadra w cieple,noszac obcisle slipy s spodnie.W razie bardzo obfitego spermogramu,mozna zakladac(wylacznie na dzien) ochraniacz na krocze(suspensorium) nie dluzej niz przez 5 dni w czasie miesiaczki kobiety.Czasami pomagaja rowniez gorace kapiele.
KOBIETA powinna powstrzymac sie od orgazmu,aby zachowac kwasne srodowisko pochwy bardziej przyjazne dla plemnikow "X".Zalecanie to dotyczy oczywiscie(i na szczescie!)tylko jednego stosunku,ktorego celem jest poczecie dziewczynki.
OBOJE
Aby zmniejszyc liczbe plemnikow,w miesiacu poprzedzajacym planowane poczecie dziewczynki nalezy wspolzyc stosunkowo czest-2 lub 3 razy w tygodniu,ale nie czescie niz co drugi dzien.Po przerwie na miesiaczke wspolzycie trzeba wznowic wczesnie i rownie wczesnie je przerwac-powiedzmy na 7 dni przed owulacja.Jezeli nie dojdzie do ciazy z powodu rozminiecia sie z okresem plodnym,w nastepnych miesiacach probujemy przesunac ostatni dzien wspolzycia blizej owulacji -ale bardzo ostroznie,tylko o jeden dzien w danym cyklu.Ostatni stosunek przed przerwa powinien zatem przypadac na 6 dzien przed owulacja ,nastepnie 5 dzien itd.
o matko
masło maslane ... faktycznie cięzka ...
ale fakt - chyba naprawdę codzienne współżycie nie sprzyja ...
skrzacik mi napisał że co 2gi dzień jest ok
A w przypadku nieregularnych cykli wybieramy jako punkt odniesienia NAJKROTSZY cykl i NAJWCZESNIEJSZA owulacje.Przerywamy wspolzycie bez zabezpieczenia na 7 dni przed ta zakladana data.Jesli nie nastapi zaplodnienie,e nastepnym cyklu przesuwamy odtatni stosunek o jeden dzien blizejowulacji(nadal tej najwczesniejszej).Jesli juz dojdziemy w ten sposob do 2 dni przed najwczesniejsza owulacja,przez nastepne 2 miesiace zatrzymujemy sie na tym etapie,a dopiero pozniej - jesli nadal nie dojdzie do zaplodnienia - przesuwamy sie jeszcze o dzien blizej.Czasmi wymaga to mocnych nerwow,ale zwykle konczy sie osiagnieciem celu.maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:maximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:NA DZIEWCZYNKE
MEZCZYZNA: Aby zmniejszyc liczbe plemnikow,nalezy trzymac jadra w cieple,noszac obcisle slipy s spodnie.W razie bardzo obfitego spermogramu,mozna zakladac(wylacznie na dzien) ochraniacz na krocze(suspensorium) nie dluzej niz przez 5 dni w czasie miesiaczki kobiety.Czasami pomagaja rowniez gorace kapiele.
KOBIETA powinna powstrzymac sie od orgazmu,aby zachowac kwasne srodowisko pochwy bardziej przyjazne dla plemnikow "X".Zalecanie to dotyczy oczywiscie(i na szczescie!)tylko jednego stosunku,ktorego celem jest poczecie dziewczynki.
OBOJE
Aby zmniejszyc liczbe plemnikow,w miesiacu poprzedzajacym planowane poczecie dziewczynki nalezy wspolzyc stosunkowo czest-2 lub 3 razy w tygodniu,ale nie czescie niz co drugi dzien.Po przerwie na miesiaczke wspolzycie trzeba wznowic wczesnie i rownie wczesnie je przerwac-powiedzmy na 7 dni przed owulacja.Jezeli nie dojdzie do ciazy z powodu rozminiecia sie z okresem plodnym,w nastepnych miesiacach probujemy przesunac ostatni dzien wspolzycia blizej owulacji -ale bardzo ostroznie,tylko o jeden dzien w danym cyklu.Ostatni stosunek przed przerwa powinien zatem przypadac na 6 dzien przed owulacja ,nastepnie 5 dzien itd.
o matko
masło maslane ... faktycznie cięzka ...
ale fakt - chyba naprawdę codzienne współżycie nie sprzyja ...
skrzacik mi napisał że co 2gi dzień jest ok
A w przypadku nieregularnych cykli wybieramy jako punkt odniesienia NAJKROTSZY cykl i NAJWCZESNIEJSZA owulacje.Przerywamy wspolzycie bez zabezpieczenia na 7 dni przed ta zakladana data.Jesli nie nastapi zaplodnienie,e nastepnym cyklu przesuwamy odtatni stosunek o jeden dzien blizejowulacji(nadal tej najwczesniejszej).Jesli juz dojdziemy w ten sposob do 2 dni przed najwczesniejsza owulacja,przez nastepne 2 miesiace zatrzymujemy sie na tym etapie,a dopiero pozniej - jesli nadal nie dojdzie do zaplodnienia - przesuwamy sie jeszcze o dzien blizej.Czasmi wymaga to mocnych nerwow,ale zwykle konczy sie osiagnieciem celu.
mało z tego rozumiem ...
ale też juz końcówka dnia, mózg słabiej pracuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:Powiem Wam faaajny dzień i Ci ludzie, klienci jacyś tacy mili ....
ja jeszcze godzinka niecała i do domku do mężusia :***
Gdzie pracujesz?
udzielam ludziom pożyczki pod zastaw złota, srebra, tel. laptopów - lepszego sprzętu czyli lombardbasiulkaa_89, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość