GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Powiem Wam faaajny dzień i Ci ludzie, klienci jacyś tacy mili ....
ja jeszcze godzinka niecała i do domku do mężusia :***
Gdzie pracujesz?
udzielam ludziom pożyczki pod zastaw złota, srebra, tel. laptopów - lepszego sprzętu czyli lombard
Ojoj ciekawie :p Fajna robota heh chociaz pewnie z roznymi ludzmi sie spotykaszhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Powiem Wam faaajny dzień i Ci ludzie, klienci jacyś tacy mili ....
Gdzie pracujesz?
udzielam ludziom pożyczki pod zastaw złota, srebra, tel. laptopów - lepszego sprzętu czyli lombard
to ja poproszę na swieta 40 tysi na wyjazd do BrazyliPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Pauluś z różnymi ale często ludzie myslą że do lombardu chodzą lumpy, żule ... a czasem przychodzą babki które mają lepsze ciuchy niż ja, makijaż itp ... i zastawiają złoto ...
dlatego - po pozosrach człowieka nie poznasz
Pracuję już ponad rok w jednym miejscu, klienci są raczej stali - jak ktoś raz przyjdzie to i potem przychodzi już ... lubię ludzi a oni chyba mnie też lubię kontakt z ludźmi a ta praca na pewno to daje
chociaż odpowiedzialność że hohohohoh .... wystarczy że złoto już źle sprawdzę i kaplica ... parę setek można być w plecy ... narazie tylko raz mi się zdarzyło, na szczęście straty nie były dużePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Powiem Wam faaajny dzień i Ci ludzie, klienci jacyś tacy mili ....
Gdzie pracujesz?
to ja poproszę na swieta 40 tysi na wyjazd do Brazyli
to poprosze zastawić duuuuużo złota, samochód lub ewentualnie mieszkanieizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:nigdy nie zastawialam nic ... bala bym sie chyba Ale raz wzielam pozyczke w providencie i powiem Wam ze to jakas masakra
ojjj provident a chwilówki to bagno!!!
to te lombardy są lepsze ... wszystko jasne i proste - bez żadnych haków i małych literek na umowach ... wiesz ile do oddania i nie ma żadnych jakichś odsetek karnych czy coś ...
chociaż w chwilówkach to prawie pracę dostałam ... -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:nigdy nie zastawialam nic ... bala bym sie chyba Ale raz wzielam pozyczke w providencie i powiem Wam ze to jakas masakra
poza tym w providencie jak nie płacisz to ci się mnoży że tak powiem , a lombard - nie oddasz kasy - to co zostawiłaś przepada, krótka piłka bez innych konsekwencji ...
ale wiadomo - jak pożyczki - to bajnk .... solidny, sprawdzonyPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny