GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:izunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:Paula90 wrote:maximka84 wrote:Powiem Wam faaajny dzień i Ci ludzie, klienci jacyś tacy mili ....
ja jeszcze godzinka niecała i do domku do mężusia :***
Gdzie pracujesz?
udzielam ludziom pożyczki pod zastaw złota, srebra, tel. laptopów - lepszego sprzętu czyli lombard
to ja poproszę na swieta 40 tysi na wyjazd do Brazyli
to poprosze zastawić duuuuużo złota, samochód lub ewentualnie mieszkanie
mam dom albo auto bo zlta to za malo na 40 haha tylko bransoletka i pierscionek bo lancuch to dostany nie wolno oddac hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:ojjjj gdzie ja bylam... u lekarza, szukac pracy, wkurwiac sie na plotki, na spacerze, jadlam obiad, jezdzilam samochodem itd...
chwal sie jakie te prace ??
WYSTAWIANIE PRODUKTOW NA MOIM ALLEGRO, ADRESOWANIE KOPERT, SKLADANIE PEDZLI I SKLADANIE DLUGOPISOW
czyli chałupnictwo? -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:ojjjj gdzie ja bylam... u lekarza, szukac pracy, wkurwiac sie na plotki, na spacerze, jadlam obiad, jezdzilam samochodem itd...
chwal sie jakie te prace ??
WYSTAWIANIE PRODUKTOW NA MOIM ALLEGRO, ADRESOWANIE KOPERT, SKLADANIE PEDZLI I SKLADANIE DLUGOPISOW
To super kochana
A powiedzcie mi dziewczynki jak mam okreslic ten sluz:
mam bardzo "mokro" sluz jest gladki koloru lekko kremowego... Ale on nie jest taki kremowy jak powinien... A jest go bardzooo duzo.....
to zaznaczasz kremowy bo lepki sluz to jest lepki i gesty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:basiulkaa_89 wrote:ja nie mam abonamentu premium,myslalam ze przez smsa mozna kupic ale niestety tylko przelewem i musze czekac az kasa na koncie musi byc.
no wlasnie tera lec do banku,szkoda ze eska nie mozna wyslac
Jakby mozna bylo smsem to juz dawno bym miala.Moj mi przeleje ino dostanie kase.izunia.mo.84 lubi tę wiadomość