Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Hej :) Kto idzie lepic zajaczka ??? ahahhaha masakra non stop sypie w Katowicach :/ Juz z 30 cm sniegu nasypalo :/ buuuu :) ahahahahhahahahahhaha

basiulka a ja jestem z Gliwic :) więc wiem co czujesz

Paula90 lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    No masakra :D Ja mam nadzieje, ze jak ja pojade do PL to bedzie juz tam ladna pogoda :p Mam dosyc zimy!!!

a dziś znowu to samo non stop sypie :( :/ aż nie chce się wychodzić ....wkręciłam dziś mojego że kolega wjechał nam w autko z tyłu,odczekałam chwilkę i dopiero mu powiedziałam że mamy dziś pryma aprilis :P hiihihi

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra lepij baluwanka w wielkanoc :D Jak bylam dzieckiem to pamietam ze szlam z koszyczkiem i bylo duzooo sniegu ale to bylo dawno :)

Gośśśka lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:
    No masakra :D Ja mam nadzieje, ze jak ja pojade do PL to bedzie juz tam ladna pogoda :p Mam dosyc zimy!!!

a dziś znowu to samo non stop sypie :( :/ aż nie chce się wychodzić ....wkręciłam dziś mojego że kolega wjechał nam w autko z tyłu,odczekałam chwilkę i dopiero mu powiedziałam że mamy dziś pryma aprilis :P hiihihi

I jak zareagowal ? :D

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Masakra lepij baluwanka w wielkanoc :D Jak bylam dzieckiem to pamietam ze szlam z koszyczkiem i bylo duzooo sniegu ale to bylo dawno :)

a ja właśnie nie pamiętam takich anomalii chodź 29 latek w maju mnie wita :P :/ pogoda szaleje.....ja mam pecha do pogody w tamtym roku cały kwiecień,maj i czerwiec lało w Oslo tak się cieszyłam że jak lipcu tu przyjadę to słoneczka złapie a tu co jedynie lipiec był deszczowy,gdybym nie wyjechała na wycieczkę gdzie troszkę słońca złapałam to bym chyba depresji się nabawiła :P :P .....jeszcze trochę a ten śnieg zacznie mi się śnić po nocach hahhahhahah :D

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:

I jak zareagowal ? :D

najpierw mu ulżyło hihiihih a potem mi powiedział że jestem wredna :P i że się jeszcze odegra hihiihihi mój łobuz jest kochany dał sobie radę z tym mały żarcikiem :P chociaż jestem teraz czujna gdyż nie znam dnia ani godziny :P :D

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym sniegiem masakra jakas :/

Boj sie teraz :P hehe :D
    Widze ze masz miec @ dzien po mnie... :/ Oby nie przyszla :D

Gośśśka lubi tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    No z tym sniegiem masakra jakas :/

Boj sie teraz :P hehe :D
    Widze ze masz miec @ dzien po mnie... :/ Oby nie przyszla :D

no właśnie.... Święta w łóżku trzeba spędzić żeby ją odgonić raz na zawszę....znaczy na 9 miesięcy :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z resztą Pauluś co ja Ci tu będę mówić o spędzaniu Świąt w łóżku mój guru serduszkowania :) :) :) :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak <3 Ale ja juz bardziej na luz sobie dalam :) Bedzie co ma byc :) :) Z jednej strony chcialabym zeby sie okazalo ze jestem w ciazy a z drugiej jakos w to nie wierze ;) Zeby sie tak udalo :) Coz do lekarza 8kwietnia pedze na badania u zobaczymy co powie ;)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    z resztą Pauluś co ja Ci tu będę mówić o spędzaniu Świąt w łóżku mój guru serduszkowania :) :) :) :)

to czeste serduszkowanie chyba nie sprzyja zaplodnieniu :/ Ale co ja poradze ze lubimy i jakos nie potrafimy sobie odmowic :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.nie dostalam jeszcze hasla do bobasiatek.pozdrawiam

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki,marne te święta ,goście już odjechali ja tylko śpię i co i raz wstane coś zjem ale nie za wiele bo apetytu coś nie mam wczoraj przespalam pół dnia jak wszyscy siedzieli :/ dziś dopiero w sumie wstalam i nerwy mnie noszą nie wiadomo po co ,dobija mnie ta pogoda i boli mnie glowa do tego mi nie dobrze :( znów zaczyna padać śnieg chyba już pojebalo ta pogodę na dobre . Co u Was słychać ciekawego? Mnie coś ciągnie w podbrzuszu jakieś napięcia mam chyba na @ za 5 dni no może 7 przy dobrych lotach zobaczymy ale tydzień przed zawsze mam już humor zje...ny :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basieńka jak hasło Ty chcesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witanm :)

ale się objadłam obiadkiem :) upihcciłam z Mężusiem pyyyyszną zapiekankę z piersi kurczaka, pieczarkami, cebulą .... mmmmmm....

śniegu napadało że hohohoho ....

i po swiętach :\

jutro do pracy,,,,,,

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    witam witanm :)

ale się objadłam obiadkiem :) upihcciłam z Mężusiem pyyyyszną zapiekankę z piersi kurczaka, pieczarkami, cebulą .... mmmmmm....

śniegu napadało że hohohoho ....

i po swiętach :\

jutro do pracy,,,,,,

No fakt u mnie do pół łydki śniegu :/ ech.... Ale zapiekanke taka bym chrupnela mniam mniam :D a dopiero co karkowy kawał wysunęłam chyba za te dwa dni ostatnie nadrabiam ani wczoraj ani przedwczoraj wszystko mi się cofało a dziś jest oki :D i znów leze i modlę się oby się nikt nie przyjechał już bo cały weekend charmidru wystarczy ale ja len jestem :p leze w wyrku i czekam aż mi biedny mój poda a to , to a to tamto haha prawdziwa laba

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    hej.nie dostalam jeszcze hasla do bobasiatek.pozdrawiam

juz wysłałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Ja od wczoraj mam bol jajnikow :/ strasznie daja o sobie znac :/ a dzisiaj obudzilam sie z okropnym bolem prawej piersi :/ boli cala a najbardziej od strony mostka tak chocby.Takie napiecie mam w niej...

‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ