GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula90 wrote:No masakra Ja mam nadzieje, ze jak ja pojade do PL to bedzie juz tam ladna pogoda :p Mam dosyc zimy!!!
a dziś znowu to samo non stop sypie aż nie chce się wychodzić ....wkręciłam dziś mojego że kolega wjechał nam w autko z tyłu,odczekałam chwilkę i dopiero mu powiedziałam że mamy dziś pryma aprilis hiihihiPaula90 lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:No masakra Ja mam nadzieje, ze jak ja pojade do PL to bedzie juz tam ladna pogoda :p Mam dosyc zimy!!!
a dziś znowu to samo non stop sypie aż nie chce się wychodzić ....wkręciłam dziś mojego że kolega wjechał nam w autko z tyłu,odczekałam chwilkę i dopiero mu powiedziałam że mamy dziś pryma aprilis hiihihi
I jak zareagowal ?http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula90 wrote:Masakra lepij baluwanka w wielkanoc Jak bylam dzieckiem to pamietam ze szlam z koszyczkiem i bylo duzooo sniegu ale to bylo dawno
a ja właśnie nie pamiętam takich anomalii chodź 29 latek w maju mnie wita pogoda szaleje.....ja mam pecha do pogody w tamtym roku cały kwiecień,maj i czerwiec lało w Oslo tak się cieszyłam że jak lipcu tu przyjadę to słoneczka złapie a tu co jedynie lipiec był deszczowy,gdybym nie wyjechała na wycieczkę gdzie troszkę słońca złapałam to bym chyba depresji się nabawiła .....jeszcze trochę a ten śnieg zacznie mi się śnić po nocach hahhahhahahPaula90 lubi tę wiadomość
-
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:No masakra Ja mam nadzieje, ze jak ja pojade do PL to bedzie juz tam ladna pogoda :p Mam dosyc zimy!!!
a dziś znowu to samo non stop sypie aż nie chce się wychodzić ....wkręciłam dziś mojego że kolega wjechał nam w autko z tyłu,odczekałam chwilkę i dopiero mu powiedziałam że mamy dziś pryma aprilis hiihihi
I jak zareagowal ?
najpierw mu ulżyło hihiihih a potem mi powiedział że jestem wredna i że się jeszcze odegra hihiihihi mój łobuz jest kochany dał sobie radę z tym mały żarcikiem chociaż jestem teraz czujna gdyż nie znam dnia ani godzinyPaula90 lubi tę wiadomość
-
Oj tak Ale ja juz bardziej na luz sobie dalam Bedzie co ma byc Z jednej strony chcialabym zeby sie okazalo ze jestem w ciazy a z drugiej jakos w to nie wierze Zeby sie tak udalo Coz do lekarza 8kwietnia pedze na badania u zobaczymy co powiehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4
-
Gośśśka wrote:z resztą Pauluś co ja Ci tu będę mówić o spędzaniu Świąt w łóżku mój guru serduszkowania
to czeste serduszkowanie chyba nie sprzyja zaplodnieniu Ale co ja poradze ze lubimy i jakos nie potrafimy sobie odmowichttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki,marne te święta ,goście już odjechali ja tylko śpię i co i raz wstane coś zjem ale nie za wiele bo apetytu coś nie mam wczoraj przespalam pół dnia jak wszyscy siedzieli dziś dopiero w sumie wstalam i nerwy mnie noszą nie wiadomo po co ,dobija mnie ta pogoda i boli mnie glowa do tego mi nie dobrze znów zaczyna padać śnieg chyba już pojebalo ta pogodę na dobre . Co u Was słychać ciekawego? Mnie coś ciągnie w podbrzuszu jakieś napięcia mam chyba na @ za 5 dni no może 7 przy dobrych lotach zobaczymy ale tydzień przed zawsze mam już humor zje...ny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:witam witanm
ale się objadłam obiadkiem upihcciłam z Mężusiem pyyyyszną zapiekankę z piersi kurczaka, pieczarkami, cebulą .... mmmmmm....
śniegu napadało że hohohoho ....
i po swiętach
jutro do pracy,,,,,,
No fakt u mnie do pół łydki śniegu ech.... Ale zapiekanke taka bym chrupnela mniam mniam a dopiero co karkowy kawał wysunęłam chyba za te dwa dni ostatnie nadrabiam ani wczoraj ani przedwczoraj wszystko mi się cofało a dziś jest oki i znów leze i modlę się oby się nikt nie przyjechał już bo cały weekend charmidru wystarczy ale ja len jestem :p leze w wyrku i czekam aż mi biedny mój poda a to , to a to tamto haha prawdziwa laba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny