Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Piesek przefajny :D

mnie plecy bolą .... musze trochę pochodzić , też myknę z forum :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktos tu jeszcze zaglada? heheh babeczki

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki jestem dziś szczęśliwa poszłam spontanicznie do ginekologa zrobiłam USG i cytologie Pani doktor powiedziała mi że wszystko u mnie w porządku z jajnikami i że miałam owulacje w tym miesiącu z lewego jajnika,kazała jeść dużo mięska i rybek :) :) :) :) ale się cieszę kamień z serca normalnie :) :) :) cytologia do odbioru za dwa tygodnie

Paula90 lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia to super :) :* <3 wiec spokojnie mozecie dzialac :)

Gośśśka lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Gosia to super :) :* <3 wiec spokojnie mozecie dzialac :)

no cieszę się :) pytałam się też o współżycie i powiedziała mi że najlepiej przyjąć taktykę co 2 dzień żebym męża nie wykończyła (mojemu by to akurat nie przeszkadzało)hihi i że ogólnie dobrze jest tak współżyć gdyż jej zdaniem plemniki żyją do 48 godzin no i potrzebują trochę czasu na dojrzenie
    powiem Ci jakoś nie mam teraz problemu że @ może przyjść najwidoczniej nie będzie to mój czas :P :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz kochana ja tez czekam juz na @... ::) Chce zaczac nowy cykl od nowa :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

Paula90 powodzenia w nowym cyklu oby teraz sie udało :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

ty tam się tak nie spiesz do @ jeszcze nic nie jest przesądzone w niedziele będę trzymać tak mocno kciuki że aż paluchy będą mnie boleć,kochana najważniejsze jest czerpać przyjemność z sexu a nie podchodzić do niego przedmiotowo, przyjdzie nasz czas Paula,może potrzebujemy wakacji by zmniejszyć te ciśnienie kłębiące się w Nas :)

maximka84, Paula90 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:

ty tam się tak nie spiesz do @ jeszcze nic nie jest przesądzone w niedziele będę trzymać tak mocno kciuki że aż paluchy będą mnie boleć,kochana najważniejsze jest czerpać przyjemność z sexu a nie podchodzić do niego przedmiotowo, przyjdzie nasz czas Paula,może potrzebujemy wakacji by zmniejszyć te ciśnienie kłębiące się w Nas :)

o nie czuje kiedy rymuje :P hiihihi Pauluś mój guru serduszkowania komu jak komu ale tobie z takim powerem uda się na pewno :) :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdaje relacje z wizyty u gina
    a wiec:Trzon macicy wielkosci zwyklej jednorodny echogenicznie .Echo endometrium o grubosci 5,1mm nie odpowiada fazie cyklu, jednorodne.Jajniki obustronne prawidlowe zatoka douglasa wolna. To usg
    do tego dostalam cos takiego ale jeszcze nie wykupilam w wiec clostibegyt brac od 5-9dc oraz lutenyl - brac 1 przez 10 dni
    krcze nie wiem co robic czy wykupic i brac czy czekac na okres ktory nie wiem kiedy przyjdzie i polozyc sie na badania do szpitala

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    hej dziewczynki jestem dziś szczęśliwa poszłam spontanicznie do ginekologa zrobiłam USG i cytologie Pani doktor powiedziała mi że wszystko u mnie w porządku z jajnikami i że miałam owulacje w tym miesiącu z lewego jajnika,kazała jeść dużo mięska i rybek :) :) :) :) ale się cieszę kamień z serca normalnie :) :) :) cytologia do odbioru za dwa tygodnie

cudownie Gosiu :) :) :) czyli można działać :P więc widać że już po samym usg coś powie ginekolog .... to dobrze :) ja czekam do 9tego i powiem co i jak było :)

Powodzenia w dalszych staraniach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    czy ktos tu jeszcze zaglada? heheh babeczki

hej hej hej , ja zaglądam :)
    zaglądamy, zaglądamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek wszystkim :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dupa :/ tempka spada ;/ Szykujcie miejsce dla mnie w kweitniowych :D

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Gośśśka wrote:

cudownie Gosiu :) :) :) czyli można działać :P więc widać że już po samym usg coś powie ginekolog .... to dobrze :) ja czekam do 9tego i powiem co i jak było :)

Powodzenia w dalszych staraniach :)

to czekam czekam na dobre wiadomości proszę 9 zdać od razu relacje koleżanką :P to dzięki Tobie w sumie zdecydowałam się na te badania spontanicznie i nie żałuję bo dobrze sobie takie rzeczy wyjaśnić na początku by nie potrzebnie się stresować .....dziekuję maximka :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

pod kreską jeszcze nie jesteś więc spokojnie a jeśli nawet @ przyjdzie to znaczy że masz spokojnie spędzić jeszcze Święta Bożego Narodzenia :P by w Nowy Rok wejść z pełnym rozmachem :) Pauluś ja czuję pismo nosem że na styczeń mamy już na bank fasolki zapisane :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu

07roza.gif

:D :* :)

Ja też dużo zawdzięczam Dziewczynkom z tego forum - z Gangu naszego :P Ja też dzięki PAULI w sumie zdecydowałam się nie czekać na wizytę u gina do lipca (bo tak sobie powiedziałam że pójdę w lipcu) i zapisałam się już na teraz :)
    Naprawdę wspaniałe Kobitki tu są :*

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:

pod kreską jeszcze nie jesteś więc spokojnie a jeśli nawet @ przyjdzie to znaczy że masz spokojnie spędzić jeszcze Święta Bożego Narodzenia :P by w Nowy Rok wejść z pełnym rozmachem :) Pauluś ja czuję pismo nosem że na styczeń mamy już na bank fasolki zapisane :P

:p Gosienko :) Obys miala racje <3 No tak widocznie swieta Bozego narodzenia mamy spelnic spokojnie :D

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Gosiu

07roza.gif

:D :* :)

Ja też dużo zawdzięczam Dziewczynkom z tego forum - z Gangu naszego :P Ja też dzięki PAULI w sumie zdecydowałam się nie czekać na wizytę u gina do lipca (bo tak sobie powiedziałam że pójdę w lipcu) i zapisałam się już na teraz :)
    Naprawdę wspaniałe Kobitki tu są :*

Moja Kochana <3 :*

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:

:p Gosienko :) Obys miala racje <3 No tak widocznie swieta Bozego narodzenia mamy spelnic spokojnie :D

no to rozpoczynamy produkcję pełną parą jak to ma miejsce w porządnych logistycznych firmach :D :D :D hehehheh :P

relgl6d8fxp9gav7.png
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ