GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki jestem dziś szczęśliwa poszłam spontanicznie do ginekologa zrobiłam USG i cytologie Pani doktor powiedziała mi że wszystko u mnie w porządku z jajnikami i że miałam owulacje w tym miesiącu z lewego jajnika,kazała jeść dużo mięska i rybek ale się cieszę kamień z serca normalnie cytologia do odbioru za dwa tygodnie
Paula90 lubi tę wiadomość
-
Paula90 wrote:Gosia to super :* wiec spokojnie mozecie dzialac
no cieszę się pytałam się też o współżycie i powiedziała mi że najlepiej przyjąć taktykę co 2 dzień żebym męża nie wykończyła (mojemu by to akurat nie przeszkadzało)hihi i że ogólnie dobrze jest tak współżyć gdyż jej zdaniem plemniki żyją do 48 godzin no i potrzebują trochę czasu na dojrzenie
powiem Ci jakoś nie mam teraz problemu że @ może przyjść najwidoczniej nie będzie to mój czasPaula90 lubi tę wiadomość
-
Paula90 wrote:Wiesz kochana ja tez czekam juz na @... : Chce zaczac nowy cykl od nowa
ty tam się tak nie spiesz do @ jeszcze nic nie jest przesądzone w niedziele będę trzymać tak mocno kciuki że aż paluchy będą mnie boleć,kochana najważniejsze jest czerpać przyjemność z sexu a nie podchodzić do niego przedmiotowo, przyjdzie nasz czas Paula,może potrzebujemy wakacji by zmniejszyć te ciśnienie kłębiące się w Nasmaximka84, Paula90 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Wiesz kochana ja tez czekam juz na @... : Chce zaczac nowy cykl od nowa
ty tam się tak nie spiesz do @ jeszcze nic nie jest przesądzone w niedziele będę trzymać tak mocno kciuki że aż paluchy będą mnie boleć,kochana najważniejsze jest czerpać przyjemność z sexu a nie podchodzić do niego przedmiotowo, przyjdzie nasz czas Paula,może potrzebujemy wakacji by zmniejszyć te ciśnienie kłębiące się w Nas
o nie czuje kiedy rymuje hiihihi Pauluś mój guru serduszkowania komu jak komu ale tobie z takim powerem uda się na pewno -
zdaje relacje z wizyty u gina
a wiec:Trzon macicy wielkosci zwyklej jednorodny echogenicznie .Echo endometrium o grubosci 5,1mm nie odpowiada fazie cyklu, jednorodne.Jajniki obustronne prawidlowe zatoka douglasa wolna. To usg
do tego dostalam cos takiego ale jeszcze nie wykupilam w wiec clostibegyt brac od 5-9dc oraz lutenyl - brac 1 przez 10 dni
krcze nie wiem co robic czy wykupic i brac czy czekac na okres ktory nie wiem kiedy przyjdzie i polozyc sie na badania do szpitala -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:hej dziewczynki jestem dziś szczęśliwa poszłam spontanicznie do ginekologa zrobiłam USG i cytologie Pani doktor powiedziała mi że wszystko u mnie w porządku z jajnikami i że miałam owulacje w tym miesiącu z lewego jajnika,kazała jeść dużo mięska i rybek ale się cieszę kamień z serca normalnie cytologia do odbioru za dwa tygodnie
cudownie Gosiu czyli można działać więc widać że już po samym usg coś powie ginekolog .... to dobrze ja czekam do 9tego i powiem co i jak było
Powodzenia w dalszych staraniachGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Gośśśka wrote:hej dziewczynki jestem dziś szczęśliwa poszłam spontanicznie do ginekologa zrobiłam USG i cytologie Pani doktor powiedziała mi że wszystko u mnie w porządku z jajnikami i że miałam owulacje w tym miesiącu z lewego jajnika,kazała jeść dużo mięska i rybek ale się cieszę kamień z serca normalnie cytologia do odbioru za dwa tygodnie
cudownie Gosiu czyli można działać więc widać że już po samym usg coś powie ginekolog .... to dobrze ja czekam do 9tego i powiem co i jak było
Powodzenia w dalszych staraniach
to czekam czekam na dobre wiadomości proszę 9 zdać od razu relacje koleżanką to dzięki Tobie w sumie zdecydowałam się na te badania spontanicznie i nie żałuję bo dobrze sobie takie rzeczy wyjaśnić na początku by nie potrzebnie się stresować .....dziekuję maximka -
Paula90 wrote:i dupa tempka spada ;/ Szykujcie miejsce dla mnie w kweitniowych
pod kreską jeszcze nie jesteś więc spokojnie a jeśli nawet @ przyjdzie to znaczy że masz spokojnie spędzić jeszcze Święta Bożego Narodzenia by w Nowy Rok wejść z pełnym rozmachem Pauluś ja czuję pismo nosem że na styczeń mamy już na bank fasolki zapisanePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:i dupa tempka spada ;/ Szykujcie miejsce dla mnie w kweitniowych
pod kreską jeszcze nie jesteś więc spokojnie a jeśli nawet @ przyjdzie to znaczy że masz spokojnie spędzić jeszcze Święta Bożego Narodzenia by w Nowy Rok wejść z pełnym rozmachem Pauluś ja czuję pismo nosem że na styczeń mamy już na bank fasolki zapisane
:p Gosienko Obys miala racje No tak widocznie swieta Bozego narodzenia mamy spelnic spokojnieGośśśka lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
maximka84 wrote:
Moja Kochana :*Gośśśka lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:i dupa tempka spada ;/ Szykujcie miejsce dla mnie w kweitniowych
pod kreską jeszcze nie jesteś więc spokojnie a jeśli nawet @ przyjdzie to znaczy że masz spokojnie spędzić jeszcze Święta Bożego Narodzenia by w Nowy Rok wejść z pełnym rozmachem Pauluś ja czuję pismo nosem że na styczeń mamy już na bank fasolki zapisane
:p Gosienko Obys miala racje No tak widocznie swieta Bozego narodzenia mamy spelnic spokojnie
no to rozpoczynamy produkcję pełną parą jak to ma miejsce w porządnych logistycznych firmach hehehhehPaula90 lubi tę wiadomość