GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:hehheh Bedzie co ma byc kochane nie ma co sie przjemowac
Paula wariacie życzę Ci tego z całego serducha po wyczynach jakie Nam tu serwujecie należy się Wam
:p nie teraz to przeciez bedzie nowy cykl Nie przejmuje sie juz Tylko najgorsze ze ja nie wiem co sie teraz dzieje z moim cialem, ale tego dowiem sie jutro moze jak bedzie on sam cos wiedzial co jest... No coz nic nie pozostalo mi innego niz czekanie...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:hehheh Bedzie co ma byc kochane nie ma co sie przjemowac
Paula wariacie życzę Ci tego z całego serducha po wyczynach jakie Nam tu serwujecie należy się Wam
:p nie teraz to przeciez bedzie nowy cykl Nie przejmuje sie juz Tylko najgorsze ze ja nie wiem co sie teraz dzieje z moim cialem, ale tego dowiem sie jutro moze jak bedzie on sam cos wiedzial co jest... No coz nic nie pozostalo mi innego niz czekanie...
Pauluś ja się nie przejmuję po tym jak poszłam na USG jest mi jakoś lżej tak jak mówisz nie teraz to może przy następnym ...... jutro daj znać co Ci powiedział,ja mam nadzieje że to będzie fasolkaPaula90 lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:hehheh Bedzie co ma byc kochane nie ma co sie przjemowac
:p nie teraz to przeciez bedzie nowy cykl Nie przejmuje sie juz Tylko najgorsze ze ja nie wiem co sie teraz dzieje z moim cialem, ale tego dowiem sie jutro moze jak bedzie on sam cos wiedzial co jest... No coz nic nie pozostalo mi innego niz czekanie...
Pauluś ja się nie przejmuję po tym jak poszłam na USG jest mi jakoś lżej tak jak mówisz nie teraz to może przy następnym ...... jutro daj znać co Ci powiedział,ja mam nadzieje że to będzie fasolka
Otoz to ! Nie fasolinki nie bedzie- czuje to ... ale moze to moja spozniona owulacja... Przy moich cyklach wszytsko jest mozliwe Dam Wam znac co mi powiedzial :*http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:hehheh Bedzie co ma byc kochane nie ma co sie przjemowac
Pauluś ja się nie przejmuję po tym jak poszłam na USG jest mi jakoś lżej tak jak mówisz nie teraz to może przy następnym ...... jutro daj znać co Ci powiedział,ja mam nadzieje że to będzie fasolka
Otoz to ! Nie fasolinki nie bedzie- czuje to ... ale moze to moja spozniona owulacja... Przy moich cyklach wszytsko jest mozliwe Dam Wam znac co mi powiedzial :*
daj daj trzymam kciuki żeby okazało się że wszystko jest w porządku i że w środku zagnieździł się mały łobuz -
;oniqa wrote:masakra jak pisałam wcześniej moja tempka wariuje terazx mierzyłam o 19:00 i było 35.9 miała któraś z Was dziewczyny tak jak ja ??
ja mam tak często rano jest inna popołudniu inna a wieczorem spada wiesz to wszystko zależy od tego co robisz w dzień inna będzie po kąpieli inna po wysiłku fizycznym a inna gdy nie jesteśmy wyspane dlatego ważne i najbardziej wiarygodne są te temperatury gdzie minimum przespałaś 3 godziny i zmierzyłaś ją zaraz po przebudzeniu -
Gośśśka wrote:;oniqa wrote:masakra jak pisałam wcześniej moja tempka wariuje terazx mierzyłam o 19:00 i było 35.9 miała któraś z Was dziewczyny tak jak ja ??
ja mam tak często rano jest inna popołudniu inna a wieczorem spada wiesz to wszystko zależy od tego co robisz w dzień inna będzie po kąpieli inna po wysiłku fizycznym a inna gdy nie jesteśmy wyspane dlatego ważne i najbardziej wiarygodne są te temperatury gdzie minimum przespałaś 3 godziny i zmierzyłaś ją zaraz po przebudzeniu
taką włanie podaje po conajmniej 3 godzinym śnie na wykresie