Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    święta racja Izuniu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry kochane babeczki,co slychac ciekawego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na okres tak do 2 dni ma sie pojawic kolezanka moja :) :P a dzisiaj leb mnie boli :( i slaba jestem jakas ino bym spala

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Ja czekam na okres tak do 2 dni ma sie pojawic kolezanka moja :) :P a dzisiaj leb mnie boli :( i slaba jestem jakas ino bym spala

taka pogoda Basienka ,mnie tez pobolewa i wogole jak flaki z olejem chodze

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy przesilenie wiosennnnnnnne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kochane dzisiaj mam dostac okres tylko ze na wykresie mam jeden dzien pozniej zaczety bo cos pochrzanilam :P heheheh :d no to czekamy :)3mam kciuki za ten cykl bez staran :D

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dzisiaj czuje "do duszy". Nic mi się nie chce. Najchętniej przespałabym cały dzień.

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi wrote:
    A ja się dzisiaj czuje "do duszy". Nic mi się nie chce. Najchętniej przespałabym cały dzień.

hej hej :)
    noooo...pogoda do spania :)

Nishi lubi tę wiadomość

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Nishi wrote:

N ie wiem jak pogoda w Polsce, ale tutaj w Indiach jest gorąco, ponad 30 stopni. Dzisiaj trochę padał deszcz, ale i tak bez wiatraka ciężko! I chyba przez ten deszcz taka jakaś jestem, bo jak się pogoda zmienia i ciśnienie skacze, to ja jestem do niczego.

20121213640117.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane okresu niema i mam nadzieje ze nie przyjdzie chociaz na bank zas mnie zaskoczy ;) Sluz gesty,lekko zoltawy niewiem czemu ale tylko troszke nie caly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi wrote:
    maximka84 wrote:
    Nishi wrote:

N ie wiem jak pogoda w Polsce, ale tutaj w Indiach jest gorąco, ponad 30 stopni. Dzisiaj trochę padał deszcz, ale i tak bez wiatraka ciężko! I chyba przez ten deszcz taka jakaś jestem, bo jak się pogoda zmienia i ciśnienie skacze, to ja jestem do niczego.

woooow ... a co Ty robisz w Indiach ? :)

Nishi lubi tę wiadomość

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Nishi wrote:
    maximka84 wrote:
    Nishi wrote:

woooow ... a co Ty robisz w Indiach ? :)

Mieszkam :)

20121213640117.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi ... pozazdrościć ... jak się TAM mieszka ? długo już tam jesteś ? i jak się to wogóle stało, że akurat TAM ... ja marzę o takiej wycieczce ...

Nishi lubi tę wiadomość

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie mieszka się dobrze, choć trzeba się trochę psychicznie przygotować, bo to jednak zupełnie inne życie niż w Europie. Teraz jestem tutaj od października zeszłego roku. jak długo zostanę, nie wiem. A zamieszkałam tu, bo mój mąż jest Indusem. Mieliśmy w planach zamieszkać w Europie, ale się trochę pogmatwało, więc zdecydowaliśmy, że ja przylecę do Indii. To jest mój 3 pobyt tutaj, ale wcześniej byłam tylko po 3 miesiące. Kraj świetny na wycieczkę, ale chyba na stałe nie chciałabym tutaj zostać.

20121213640117.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi wrote:
    Ogólnie mieszka się dobrze, choć trzeba się trochę psychicznie przygotować, bo to jednak zupełnie inne życie niż w Europie. Teraz jestem tutaj od października zeszłego roku. jak długo zostanę, nie wiem. A zamieszkałam tu, bo mój mąż jest Indusem. Mieliśmy w planach zamieszkać w Europie, ale się trochę pogmatwało, więc zdecydowaliśmy, że ja przylecę do Indii. To jest mój 3 pobyt tutaj, ale wcześniej byłam tylko po 3 miesiące. Kraj świetny na wycieczkę, ale chyba na stałe nie chciałabym tutaj zostać.

hmn ... masz ciekawe życie :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem tu nowa witam wszystkie staraczki i te którym sie już udało zafasolkować

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia wrote:
    witam jestem tu nowa witam wszystkie staraczki i te którym sie już udało zafasolkować

Hej Amelko :) witam witamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki,Basia 3mam kciuki oby nie bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki ... tak mi Was brak :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam na swoją koleżankę małpę przyjdzie 30 kwietnia :D

‹‹ 157 158 159 160 161
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ