GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Nishi wrote:A ja się dzisiaj czuje "do duszy". Nic mi się nie chce. Najchętniej przespałabym cały dzień.
hej hej
noooo...pogoda do spania
N ie wiem jak pogoda w Polsce, ale tutaj w Indiach jest gorąco, ponad 30 stopni. Dzisiaj trochę padał deszcz, ale i tak bez wiatraka ciężko! I chyba przez ten deszcz taka jakaś jestem, bo jak się pogoda zmienia i ciśnienie skacze, to ja jestem do niczego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNishi wrote:maximka84 wrote:Nishi wrote:A ja się dzisiaj czuje "do duszy". Nic mi się nie chce. Najchętniej przespałabym cały dzień.
hej hej
noooo...pogoda do spania
N ie wiem jak pogoda w Polsce, ale tutaj w Indiach jest gorąco, ponad 30 stopni. Dzisiaj trochę padał deszcz, ale i tak bez wiatraka ciężko! I chyba przez ten deszcz taka jakaś jestem, bo jak się pogoda zmienia i ciśnienie skacze, to ja jestem do niczego.
woooow ... a co Ty robisz w Indiach ?Nishi lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Nishi wrote:maximka84 wrote:Nishi wrote:A ja się dzisiaj czuje "do duszy". Nic mi się nie chce. Najchętniej przespałabym cały dzień.
hej hej
noooo...pogoda do spania
N ie wiem jak pogoda w Polsce, ale tutaj w Indiach jest gorąco, ponad 30 stopni. Dzisiaj trochę padał deszcz, ale i tak bez wiatraka ciężko! I chyba przez ten deszcz taka jakaś jestem, bo jak się pogoda zmienia i ciśnienie skacze, to ja jestem do niczego.
woooow ... a co Ty robisz w Indiach ?
Mieszkam -
nick nieaktualny
-
Ogólnie mieszka się dobrze, choć trzeba się trochę psychicznie przygotować, bo to jednak zupełnie inne życie niż w Europie. Teraz jestem tutaj od października zeszłego roku. jak długo zostanę, nie wiem. A zamieszkałam tu, bo mój mąż jest Indusem. Mieliśmy w planach zamieszkać w Europie, ale się trochę pogmatwało, więc zdecydowaliśmy, że ja przylecę do Indii. To jest mój 3 pobyt tutaj, ale wcześniej byłam tylko po 3 miesiące. Kraj świetny na wycieczkę, ale chyba na stałe nie chciałabym tutaj zostać.
-
nick nieaktualnyNishi wrote:Ogólnie mieszka się dobrze, choć trzeba się trochę psychicznie przygotować, bo to jednak zupełnie inne życie niż w Europie. Teraz jestem tutaj od października zeszłego roku. jak długo zostanę, nie wiem. A zamieszkałam tu, bo mój mąż jest Indusem. Mieliśmy w planach zamieszkać w Europie, ale się trochę pogmatwało, więc zdecydowaliśmy, że ja przylecę do Indii. To jest mój 3 pobyt tutaj, ale wcześniej byłam tylko po 3 miesiące. Kraj świetny na wycieczkę, ale chyba na stałe nie chciałabym tutaj zostać.
hmn ... masz ciekawe życie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny