GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja wzielam ten jakrotszy pod uwage i wychodzilo mi ze 18 max 19
powiem ci ze prawidłowo jestes 2dni po terminie i tu niema gatki wiec wiesz
dwa dni po 27dniowym cyklu,test robiłas za wczesnie,tydzień po @negatyw by mógł byc wiarygoodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:jagódko krótko i na temat ile miałas poslizgu w @?były na czas zawsze tak mnw
zawsze na czas, teraz dopiero byl 2 dni wczesniej, no i ten spozniajacy sie
nie kochana musisz wziąść ciąże pod uwage!!!niema tu co gdybać -
nick nieaktualnyKochane mam wątpliwośc co do śluzu - lepki czy kremowy ...
czytałam tu w 'pytaniach i odpowiedxiach' że lepki śluz jest jakby gęstszy ale tez może mieć kolor biały ... no i właśnie, wczoraj miałam 'balsamik' ale mniej go było, a dziś już rano na papierze duuuuużo gęstrzego białego śluzu ... i stąd wątpliwośc - to kremowy czy już lepki ?
dobrze to zrozumiałam z tego co TU piszą - im gęstszy to wtedy lepki, a jak mnie białego to kremowy ... ?
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Kochane mam wątpliwośc co do śluzu - lepki czy kremowy ...
czytałam tu w 'pytaniach i odpowiedxiach' że lepki śluz jest jakby gęstszy ale tez może mieć kolor biały ... no i właśnie, wczoraj miałam 'balsamik' ale mniej go było, a dziś już rano na papierze duuuuużo gęstrzego białego śluzu ... i stąd wątpliwośc - to kremowy czy już lepki ?
dobrze to zrozumiałam z tego co TU piszą - im gęstszy to wtedy lepki, a jak mnie białego to kremowy ... ?
lepki to znaczy ze sie lepi,heheh gesty biały,kłaczkowaty ..Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny