GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:Nooo Zamowilam soebie lepszy termometr Ziolka ojca sroki:) Jestem przygotowana na nastepny cykl w razie "w"
i na co kochana one pomagaja te ziolka?
na owulacje :*
ja w tym mi nie wyjdzie to ja tez zamowie powiesz gdzie tylko oki?
ja kupialam na allegro Dwie paczuszki :p Zobaczymy Maja bardzo duzo pozytywnych opinii
taaaaa????? aha tzn ze trzeba mi zamawiac pewno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja i tak ponoc ja oswiecim wygladam
witaj w klubie anorektyków haha
ja to bym chętnie zrzuciła pare(naście) kilo gruba nie jestem, ale szczuplejsza mogłabym być moją słabością są słodyczęizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysama_ja wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:ja i tak ponoc ja oswiecim wygladam
witaj w klubie anorektyków haha
ja to bym chętnie zrzuciła pare(naście) kilo gruba nie jestem, ale szczuplejsza mogłabym być moją słabością są słodyczę
ja ci powiem ze łacuchem nie jestem hehe i temu pewnie tak wyglądam hahh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materiiizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materii
powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materii
powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg
daj ze 10kg dla mniezbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg
przy 172 cm to troche za duzo musialabum 10 kg zrzucic ale czym sie przejmowac teraz to ja jestem foczka bo jak w listopadzie zeszlego roku wazylam 121kg hahah nie zartuje napradwe chyba to 124kg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
przy 172 cm to troche za duzo musialabum 10 kg zrzucic ale czym sie przejmowac teraz to ja jestem foczka bo jak w listopadzie zeszlego roku wazylam 121kg hahah nie zartuje napradwe chyba to 124kg
o matko to az nie zdrowo!izunia.mo.84 lubi tę wiadomość