X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama_ja wrote:
    będziemy oglądać mecz :) tzn. mąż będzie oglądał, a ja będę z Wami tu plotkować :)

to witaj w klubie hehe u nas to samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam

mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materii

powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg

przy 172 cm to troche za duzo musialabum 10 kg zrzucic ale czym sie przejmowac teraz to ja jestem foczka bo jak w listopadzie zeszlego roku wazylam 121kg hahah nie zartuje napradwe chyba to 124kg

o matko to az nie zdrowo!

schudlam lacznie 46 kg dla mojej fasolki zeby ja miec :-) i dlatego nikt nigdy nie odwazy mi sie powiedziec ze mi sie nie uda ,jak tyle sadla dalam rade zwalic to i fasolke tez bede miec

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawa i calusy za podejscie :*

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam

mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materii

powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg

przy 172 cm to troche za duzo musialabum 10 kg zrzucic ale czym sie przejmowac teraz to ja jestem foczka bo jak w listopadzie zeszlego roku wazylam 121kg hahah nie zartuje napradwe chyba to 124kg

schudlam lacznie 46 kg dla mojej fasolki zeby ja miec :-) i dlatego nikt nigdy nie odwazy mi sie powiedziec ze mi sie nie uda ,jak tyle sadla dalam rade zwalic to i fasolke tez bede miec

pewnie osiągnełas faktycznie duzo tylko gratulować!fasolki sie tez doczekasz zapewne,

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    brawa i calusy za podejscie :*

mordka sie znalazła hah

JagoodkaK lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie zrobilam 125 brzuszkow i wznosy nog 5x10 na piekne posladki.
    a o 20 nie bedzie u mnie meczu!!! bedzie ZMIERZCH

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BO JA CWICZYLAM EWCIU

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    ja wlasnie zrobilam 125 brzuszkow i wznosy nog 5x10 na piekne posladki.
    a o 20 nie bedzie u mnie meczu!!! bedzie ZMIERZCH

jak jestes w ciąży to ci niewolno brzuszków babo

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    BO JA CWICZYLAM EWCIU

bede krzyczec na ciebie kobito nu nu...

• JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESZCZE NA FILMIE UBIORE SOBIE SAUNA BELT I BEDZIE GIT

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESZCZE NIE WIEM CZY JESTEM,A ROBILAM POLBRZUSZKI TYLKO NA GORNA CZESC :p

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    BO JA CWICZYLAM EWCIU

babo nie wolno Ci cwiczyc

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 marca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRZYCZ KRZYCZ MOZE DOLECI

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    BO JA CWICZYLAM EWCIU

KURW*****A WYBIJ SOBIE Z PIEKNEJ GŁÓWKI CWICZENIA BABO!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    JESZCZE NIE WIEM CZY JESTEM,A ROBILAM POLBRZUSZKI TYLKO NA GORNA CZESC :p

NIEWOLNO BABO-OBIECAJ ZE WIECEJ NIE ZROBISZ!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    KRZYCZ KRZYCZ MOZE DOLECI

TAK I MÓJ MNIE ZA DZWI WYSTAWI HAHAH

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    JESZCZE NA FILMIE UBIORE SOBIE SAUNA BELT I BEDZIE GIT

A z czego Ty sie kuzzwa odchudzasz?????????????

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:

pewnie osiągnełas faktycznie duzo tylko gratulować!fasolki sie tez doczekasz zapewne,

nie mialam wyjscia albo smierc i zero dzieci albo zdrowie i dziecko,jak moj gin mnie zobaczyl to zamarl i powiedzial ze nie widzial jeszcze zeby az tak sie kobieta poswiecila dla ciazy ,jemu sie nie trafilo a ja nie podaruje dotad az bede miec przynajmniej troje

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:

nie mialam wyjscia albo smierc i zero dzieci albo zdrowie i dziecko,jak moj gin mnie zobaczyl to zamarl i powiedzial ze nie widzial jeszcze zeby az tak sie kobieta poswiecila dla ciazy ,jemu sie nie trafilo a ja nie podaruje dotad az bede miec przynajmniej troje

i bardzo dobrze kochana teraz trzymam kciuki za zafasolkowanie!

Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzacie chcesz mieć troje dzieci? :)

‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ