GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materii
powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg
przy 172 cm to troche za duzo musialabum 10 kg zrzucic ale czym sie przejmowac teraz to ja jestem foczka bo jak w listopadzie zeszlego roku wazylam 121kg hahah nie zartuje napradwe chyba to 124kg
o matko to az nie zdrowo!
schudlam lacznie 46 kg dla mojej fasolki zeby ja miec i dlatego nikt nigdy nie odwazy mi sie powiedziec ze mi sie nie uda ,jak tyle sadla dalam rade zwalic to i fasolke tez bede miec -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
mój brzusio duzo nie pomieści ale nie powiem jesc lubie i minus tego jest taki ze mam szybka przemiane materii
powiem szczerze ze ja tez mam szybka ,powaznie nawet dietetyk mi powiedzial i ogolnie tylko ze duzo jem i czesto a waze z 80 kg
przy 172 cm to troche za duzo musialabum 10 kg zrzucic ale czym sie przejmowac teraz to ja jestem foczka bo jak w listopadzie zeszlego roku wazylam 121kg hahah nie zartuje napradwe chyba to 124kg
schudlam lacznie 46 kg dla mojej fasolki zeby ja miec i dlatego nikt nigdy nie odwazy mi sie powiedziec ze mi sie nie uda ,jak tyle sadla dalam rade zwalic to i fasolke tez bede miec
pewnie osiągnełas faktycznie duzo tylko gratulować!fasolki sie tez doczekasz zapewne,izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
schudlam lacznie 46 kg dla mojej fasolki zeby ja miec i dlatego nikt nigdy nie odwazy mi sie powiedziec ze mi sie nie uda ,jak tyle sadla dalam rade zwalic to i fasolke tez bede miec
pewnie osiągnełas faktycznie duzo tylko gratulować!fasolki sie tez doczekasz zapewne,
nie mialam wyjscia albo smierc i zero dzieci albo zdrowie i dziecko,jak moj gin mnie zobaczyl to zamarl i powiedzial ze nie widzial jeszcze zeby az tak sie kobieta poswiecila dla ciazy ,jemu sie nie trafilo a ja nie podaruje dotad az bede miec przynajmniej troje -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:za slodkim to tak raczej srednio i szybko mnie zamula,ja mam radoche jak jem cos pysznego i to dobiero celebruje żarełko ach mniam mniam mniam
pewnie osiągnełas faktycznie duzo tylko gratulować!fasolki sie tez doczekasz zapewne,
nie mialam wyjscia albo smierc i zero dzieci albo zdrowie i dziecko,jak moj gin mnie zobaczyl to zamarl i powiedzial ze nie widzial jeszcze zeby az tak sie kobieta poswiecila dla ciazy ,jemu sie nie trafilo a ja nie podaruje dotad az bede miec przynajmniej troje
i bardzo dobrze kochana teraz trzymam kciuki za zafasolkowanie!Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny