GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:łohohohoh
ale napłodziłyście ... tych stron
piknie piknie a ja za chwile zas barwy szczęścia ...
posprzątałam w domu, słaba jestem ...
śluzzz - ciagnący białawy - vzyli lepki jak to dziś skrzat mnie uczył i krzyczał
brawo!!!lekcje odbrobiłaś hhahaJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
zapomnialam Wam dzis powiedziec, u nas byla dzis przepiekna pogoda, zrobilam sobie taki wiosenny makijaz i poszlam z syneczkiem na spacer i na poczte. A babka na poczcie tak na mnie patrzy i mowi: jejku jak pani dzisiaj slicznie wyglada, w ciazy jest pani czy tak slonce na pania dziala.
Chcialo mi sie tak smiac, bo przypomnialam sobie jak mowilysmy o urodzie w ciazy.Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:zapomnialam Wam dzis powiedziec, u nas byla dzis przepiekna pogoda, zrobilam sobie taki wiosenny makijaz i poszlam z syneczkiem na spacer i na poczte. A babka na poczcie tak na mnie patrzy i mowi: jejku jak pani dzisiaj slicznie wyglada, w ciazy jest pani czy tak slonce na pania dziala.
Chcialo mi sie tak smiac, bo przypomnialam sobie jak mowilysmy o urodzie w ciazy.
hehehhe promieniejesz?ahhah uroki ciąży hah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:zapomnialam Wam dzis powiedziec, u nas byla dzis przepiekna pogoda, zrobilam sobie taki wiosenny makijaz i poszlam z syneczkiem na spacer i na poczte. A babka na poczcie tak na mnie patrzy i mowi: jejku jak pani dzisiaj slicznie wyglada, w ciazy jest pani czy tak slonce na pania dziala.
Chcialo mi sie tak smiac, bo przypomnialam sobie jak mowilysmy o urodzie w ciazy.
Booooshe
Zaciążyłaś .......
Ps. z syneczkiem ...? czegos nie wiem ... ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:zapomnialam Wam dzis powiedziec, u nas byla dzis przepiekna pogoda, zrobilam sobie taki wiosenny makijaz i poszlam z syneczkiem na spacer i na poczte. A babka na poczcie tak na mnie patrzy i mowi: jejku jak pani dzisiaj slicznie wyglada, w ciazy jest pani czy tak slonce na pania dziala.
hehehhe promieniejesz?ahhah uroki ciąży hah
czy promienieje??? jasne jak slonko wiosenne