GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc gaduly moje kochane :* Stesknilam sie za wami przez caly dzien :*
Przed chwila wrocilam z pracy.Ogolnie o.k tylko masakra z tym,ze kawy i herbaty sie nie mozna napic nawet ! coz za skapstwo ! samemu se trzeba nosic porazka jakas...
Mam dziwny sluz...jest kremowy ale taki rozciagliwy jakis jest.Dziwny.izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Czesc gaduly moje kochane :* Stesknilam sie za wami przez caly dzien :*
Przed chwila wrocilam z pracy.Ogolnie o.k tylko masakra z tym,ze kawy i herbaty sie nie mozna napic nawet ! coz za skapstwo ! samemu se trzeba nosic porazka jakas...
Mam dziwny sluz...jest kremowy ale taki rozciagliwy jakis jest.Dziwny.
heheh mordka wróciła opowiadaj co w pracy a nie zaczynasz od sluzuPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:sama_ja wrote:Skrzacie chcesz mieć troje dzieci?
hehe nie dziekuje nie zapeszam skrzacik ale chce troje
z mojej trójki żyje jedno dziecko!co bozia da przyjmę-nic ja nie planuje
przykro mi z mojej tylko jedno ale moja fasolka miala 28 tygodni -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Czesc gaduly moje kochane :* Stesknilam sie za wami przez caly dzien :*
a teraz napisze ci odnośnie sluzu..mam taki mieszany przed francą( -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:sama_ja wrote:Skrzacie chcesz mieć troje dzieci?
hehe nie dziekuje nie zapeszam skrzacik ale chce troje
z mojej trójki żyje jedno dziecko!co bozia da przyjmę-nic ja nie planuje
przykro mi z mojej tylko jedno ale moja fasolka miala 28 tygodni
no widzisz dlatego lepiej nic nie planować samo sie potoczy -
czesc barbarrrro hahaha