X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    ale powiem Ci Paula że na winko też mam ochotę hmmmm P.S pełen szacunek dla twojego wykresu hihihii oficjalnie stałaś się moim guru serduszkowania :P :D

no ja tez dzis miala ochote na wineczko :) hehe dzieki ale my tego tak czesto nie robimy specjalnie... chcialabym przerwe tak jak mi radza dziewuszki ale moj P raczej nie da sie przekonac :P

hheheh no powiem Ci masz kondycje i to należy pochwalić :) :D

Paula90 lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    dziwczynki poszalałam normalnie,mój poszedł do sklepu po coś słodkiego i wrócił z bitą śmietaną laną czekoladą owocami z puszki i lodami....i jak tu kilogramy utrzymać w rydzy ??? Niech żyje weekend!!!!!! :P

Mmmm :) ja dzisiaj tez kupilam sobie truskaweczki, lody, bita smietane mmm :) Az mnie naszla ochota :)

to nawet nie nie zastanawiaj czy tego nie skosztować tylko pędź do kuchni,wiesz mi ja czuję się teraz znakomicie :P :)

Pawcio mi poleci :) :p mam takie zachcianki ze szok :p

Gośśśka lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    ale powiem Ci Paula że na winko też mam ochotę hmmmm P.S pełen szacunek dla twojego wykresu hihihii oficjalnie stałaś się moim guru serduszkowania :P :D

no ja tez dzis miala ochote na wineczko :) hehe dzieki ale my tego tak czesto nie robimy specjalnie... chcialabym przerwe tak jak mi radza dziewuszki ale moj P raczej nie da sie przekonac :P

hheheh no powiem Ci masz kondycje i to należy pochwalić :) :D

poprzez seks moge miec najwiekszy skarb w dodatku jest przyjemny :) Wiec dlaczego nie :) :p

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    Paula90 wrote:
    Gośśśka wrote:
    dziwczynki poszalałam normalnie,mój poszedł do sklepu po coś słodkiego i wrócił z bitą śmietaną laną czekoladą owocami z puszki i lodami....i jak tu kilogramy utrzymać w rydzy ??? Niech żyje weekend!!!!!! :P

Mmmm :) ja dzisiaj tez kupilam sobie truskaweczki, lody, bita smietane mmm :) Az mnie naszla ochota :)

to nawet nie nie zastanawiaj czy tego nie skosztować tylko pędź do kuchni,wiesz mi ja czuję się teraz znakomicie :P :)

Pawcio mi poleci :) :p mam takie zachcianki ze szok :p

wiem coś o tym mój misiek też jest dobra dusza i skoczył po ten deserek,chodź nie pokarze mu Waszego wykresiku bo nie będę miała życia hihihii :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam już bo dziś na tvn style leci program chirudzy gdzie kobiety poddają się plastyce różnych części ciała i w tym odcinku ma być moja koleżanka z podstawówki z jednej klasy jak to ostatnio zauważyłam w spotach reklamowych to normalnie zaniemówiłam,jestem ciekawa co będzie sobie poprawiać :P uciekam łobuzie pozdrów męża i do usłyszenia :)

Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihih :) szalejcie :) poki mozecie :) dzidzius przyjdzie z czasem to juz nie bedzie takiej swobody :P

Gośśśka lubi tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    hihih :) szalejcie :) poki mozecie :) dzidzius przyjdzie z czasem to juz nie bedzie takiej swobody :P

masz świętą racje :) buziaki

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:

zgadzamy sie z tobą hahah

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula słynna jestes hahaha pani jadzia serduszkowa hah

izunia.mo.84, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojojoj babeczki hehe ja co prawda winka niet w staraniach ale bol owulacyjny taka presje na mnie wywiera ze chyba zajezdze dzis swojego chlopa haha juz sie biedny boi jak tylko na niego spojrze,Paula a Twoj nie boi sie Ciebie ?hehehe

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    paula słynna jestes hahaha pani jadzia serduszkowa hah

haha :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    uciekam już bo dziś na tvn style leci program chirudzy gdzie kobiety poddają się plastyce różnych części ciała i w tym odcinku ma być moja koleżanka z podstawówki z jednej klasy jak to ostatnio zauważyłam w spotach reklamowych to normalnie zaniemówiłam,jestem ciekawa co będzie sobie poprawiać :P uciekam łobuzie pozdrów męża i do usłyszenia :)

widze hehe ze lubimy podobne programy,ja lubie tez o grubasach jak ofiary nie potrafia sie odchudzic tylko zra i placza zeby im pomoc oczywiscie chirurgicznie bo sami sie nie rusza z tymi ponad dwustukilowymi dupami ech...

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    ojojoj babeczki hehe ja co prawda winka niet w staraniach ale bol owulacyjny taka presje na mnie wywiera ze chyba zajezdze dzis swojego chlopa haha juz sie biedny boi jak tylko na niego spojrze,Paula a Twoj nie boi sie Ciebie ?hehehe

chyba raczej ja sie powinnam jego bac :D to on wiecznie napalony jest :P

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, zazdroszczę, ale pocieszam się- że z wiekiem temperament ostyga.
    O Matko, jak byłam w Twoim wieku (jezuuuuuu jak to masakrycznie brzmi?! Nie jestem stara!!!) to brałam tabsy by przypadkiem nie zaliczyć wpadki... A teraz żałuję, że się zabezpieczaliśmy:( P.s. Slodki ten Twój Misiolinek ^^

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:

chyba raczej ja sie powinnam jego bac :D to on wiecznie napalony jest :P

hahaha no tak, u nas w zwiazku pierwsze 3 lata on chodzil napalony i ja sie go balam mimo ze temperamentna bylam ale na szczescie od ponad roku ja rzadze hahaha i to ja ustalam gre a nie on,karta sie odwraca

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewuszki :) Korzystamy :) <3 z wiekiem mozemy zalowac :p wiec juz chcemy dzidziusia i staramy sie o niego jak mozemy :)

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:

Skad ona sie wziela ?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Paula, zazdroszczę, ale pocieszam się- że z wiekiem temperament ostyga.
    O Matko, jak byłam w Twoim wieku (jezuuuuuu jak to masakrycznie brzmi?! Nie jestem stara!!!) to brałam tabsy by przypadkiem nie zaliczyć wpadki... A teraz żałuję, że się zabezpieczaliśmy:( P.s. Slodki ten Twój Misiolinek ^^

hahah Paula a cos Ty mu zrobila ze ma plaster na nodze? haha ile masz wiosenek Gunia milunia? hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    skrzat84 wrote:

Skad ona sie wziela ?? :)

niewiem a patrzałam co ozancza teraz...szczescie

‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ