GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:ale powiem Ci Paula że na winko też mam ochotę hmmmm P.S pełen szacunek dla twojego wykresu hihihii oficjalnie stałaś się moim guru serduszkowania
no ja tez dzis miala ochote na wineczko hehe dzieki ale my tego tak czesto nie robimy specjalnie... chcialabym przerwe tak jak mi radza dziewuszki ale moj P raczej nie da sie przekonac
hheheh no powiem Ci masz kondycje i to należy pochwalićPaula90 lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:dziwczynki poszalałam normalnie,mój poszedł do sklepu po coś słodkiego i wrócił z bitą śmietaną laną czekoladą owocami z puszki i lodami....i jak tu kilogramy utrzymać w rydzy ??? Niech żyje weekend!!!!!!
Mmmm ja dzisiaj tez kupilam sobie truskaweczki, lody, bita smietane mmm Az mnie naszla ochota
to nawet nie nie zastanawiaj czy tego nie skosztować tylko pędź do kuchni,wiesz mi ja czuję się teraz znakomicie
Pawcio mi poleci :p mam takie zachcianki ze szok :pGośśśka lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:ale powiem Ci Paula że na winko też mam ochotę hmmmm P.S pełen szacunek dla twojego wykresu hihihii oficjalnie stałaś się moim guru serduszkowania
no ja tez dzis miala ochote na wineczko hehe dzieki ale my tego tak czesto nie robimy specjalnie... chcialabym przerwe tak jak mi radza dziewuszki ale moj P raczej nie da sie przekonac
hheheh no powiem Ci masz kondycje i to należy pochwalić
poprzez seks moge miec najwiekszy skarb w dodatku jest przyjemny Wiec dlaczego nie :phttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:dziwczynki poszalałam normalnie,mój poszedł do sklepu po coś słodkiego i wrócił z bitą śmietaną laną czekoladą owocami z puszki i lodami....i jak tu kilogramy utrzymać w rydzy ??? Niech żyje weekend!!!!!!
Mmmm ja dzisiaj tez kupilam sobie truskaweczki, lody, bita smietane mmm Az mnie naszla ochota
to nawet nie nie zastanawiaj czy tego nie skosztować tylko pędź do kuchni,wiesz mi ja czuję się teraz znakomicie
Pawcio mi poleci :p mam takie zachcianki ze szok :p
wiem coś o tym mój misiek też jest dobra dusza i skoczył po ten deserek,chodź nie pokarze mu Waszego wykresiku bo nie będę miała życia hihihiiPaula90 lubi tę wiadomość
-
uciekam już bo dziś na tvn style leci program chirudzy gdzie kobiety poddają się plastyce różnych części ciała i w tym odcinku ma być moja koleżanka z podstawówki z jednej klasy jak to ostatnio zauważyłam w spotach reklamowych to normalnie zaniemówiłam,jestem ciekawa co będzie sobie poprawiać uciekam łobuzie pozdrów męża i do usłyszenia
Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojojoj babeczki hehe ja co prawda winka niet w staraniach ale bol owulacyjny taka presje na mnie wywiera ze chyba zajezdze dzis swojego chlopa haha juz sie biedny boi jak tylko na niego spojrze,Paula a Twoj nie boi sie Ciebie ?hehehe
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:uciekam już bo dziś na tvn style leci program chirudzy gdzie kobiety poddają się plastyce różnych części ciała i w tym odcinku ma być moja koleżanka z podstawówki z jednej klasy jak to ostatnio zauważyłam w spotach reklamowych to normalnie zaniemówiłam,jestem ciekawa co będzie sobie poprawiać uciekam łobuzie pozdrów męża i do usłyszenia
widze hehe ze lubimy podobne programy,ja lubie tez o grubasach jak ofiary nie potrafia sie odchudzic tylko zra i placza zeby im pomoc oczywiscie chirurgicznie bo sami sie nie rusza z tymi ponad dwustukilowymi dupami ech... -
izunia.mo.84 wrote:ojojoj babeczki hehe ja co prawda winka niet w staraniach ale bol owulacyjny taka presje na mnie wywiera ze chyba zajezdze dzis swojego chlopa haha juz sie biedny boi jak tylko na niego spojrze,Paula a Twoj nie boi sie Ciebie ?hehehe
chyba raczej ja sie powinnam jego bac to on wiecznie napalony jestizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Paula, zazdroszczę, ale pocieszam się- że z wiekiem temperament ostyga.
O Matko, jak byłam w Twoim wieku (jezuuuuuu jak to masakrycznie brzmi?! Nie jestem stara!!!) to brałam tabsy by przypadkiem nie zaliczyć wpadki... A teraz żałuję, że się zabezpieczaliśmy:( P.s. Slodki ten Twój Misiolinek ^^Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:ojojoj babeczki hehe ja co prawda winka niet w staraniach ale bol owulacyjny taka presje na mnie wywiera ze chyba zajezdze dzis swojego chlopa haha juz sie biedny boi jak tylko na niego spojrze,Paula a Twoj nie boi sie Ciebie ?hehehe
chyba raczej ja sie powinnam jego bac to on wiecznie napalony jest
hahaha no tak, u nas w zwiazku pierwsze 3 lata on chodzil napalony i ja sie go balam mimo ze temperamentna bylam ale na szczescie od ponad roku ja rzadze hahaha i to ja ustalam gre a nie on,karta sie odwraca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Paula, zazdroszczę, ale pocieszam się- że z wiekiem temperament ostyga.
O Matko, jak byłam w Twoim wieku (jezuuuuuu jak to masakrycznie brzmi?! Nie jestem stara!!!) to brałam tabsy by przypadkiem nie zaliczyć wpadki... A teraz żałuję, że się zabezpieczaliśmy:( P.s. Slodki ten Twój Misiolinek ^^
hahah Paula a cos Ty mu zrobila ze ma plaster na nodze? haha ile masz wiosenek Gunia milunia? hehe -
nick nieaktualny