GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
!!! Biedronka??? Rany, gdzie Ty mieszkasz, że u Ciebie coś latającego żyje? I to takiego wiosennego, jak Biedronka?! Rany, jak ja tęsknię za wiosną, latem, no i nawet za tymi wstrętnymi latającymi osami, trzmielami, "końskimi muchami" Skrzatku, Nadziejo Ty moja;)!
Paula90 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:!!! Biedronka??? Rany, gdzie Ty mieszkasz, że u Ciebie coś latającego żyje? I to takiego wiosennego, jak Biedronka?! Rany, jak ja tęsknię za wiosną, latem, no i nawet za tymi wstrętnymi latającymi osami, trzmielami, "końskimi muchami" Skrzatku, Nadziejo Ty moja;)!
ja mieszkam na sląsku na wiosce:)tak biedronek jest coraz wiecej juz u nas... -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
a ja dzis jak mylam okna jedna chyba zmiazdzylam,nie zauwazylam wlasnej cipy hhhhhhhhhahahahahahahahaaaaaaaaaa
szczęście ci umkneło hahahPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:hehehe ja tez chce wiosneeeee
u mnie na dworze -5 niewiem czy to wiosna a skąd ona sie wzieła w momencie kiedy myslałam o @ czyzby znak?
Chyba znak Moze dzidzia jednak bedziehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:hehehe ja tez chce wiosneeeee
u mnie na dworze -5 niewiem czy to wiosna a skąd ona sie wzieła w momencie kiedy myslałam o @ czyzby znak?
Chyba znak Moze dzidzia jednak bedzie
heheh czas pokaże hihihihPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
a ja dzis jak mylam okna jedna chyba zmiazdzylam,nie zauwazylam wlasnej cipy hhhhhhhhhahahahahahahahaaaaaaaaaa
szczęście ci umkneło hahah
moj na moją małą mówi biedronka hahaha wiec ona mi zwiac nie moze hehehPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
moj na moją małą mówi biedronka hahaha wiec ona mi zwiac nie moze heheh
no raczej nie może jedynie byc zmutowana hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2013, 19:07
izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
zatkało mine, "nie zauwazylam wlasnej cipy "?? oswiec mnie,o co chodzi? )))Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymichaela wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
zatkało mine, "nie zauwazylam wlasnej cipy "?? oswiec mnie,o co chodzi? )))
jej cipcia to biedronka hahah tak ma na imieizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
no raczej nie może jedynie byc zmutowana hahah
no to ja mam mutantkę hahahah -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
no raczej nie może jedynie byc zmutowana hahah
no to ja mam mutantkę hahahah
hahhaahhaha -
skrzat84 wrote:michaela wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
jej cipcia to biedronka hahah tak ma na imie
ale w temat wdepnłam... Wy tu juz niezłą imprezkę macieizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymichaela wrote:skrzat84 wrote:michaela wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
jej cipcia to biedronka hahah tak ma na imie
ale w temat wdepnłam... Wy tu juz niezłą imprezkę macie
one mają ja sie w te gry niebawie hahah ide sie kompać do pózniejizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymichaela wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
hahahaha rozwalilas mnie,padam ze smiechu hahahaha hhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha moja mala to biedronka chociaz sama juz nie wiem bo Paula ostanio zmieniła na stonke hahaha