GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:michaela wrote:skrzat84 wrote:michaela wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
a ja dzis jak mylam okna jedna chyba zmiazdzylam,nie zauwazylam wlasnej cipy hhhhhhhhhahahahahahahahaaaaaaaaaa
zatkało mine, "nie zauwazylam wlasnej cipy "?? oswiec mnie,o co chodzi? )))
jej cipcia to biedronka hahah tak ma na imie
ale w temat wdepnłam... Wy tu juz niezłą imprezkę macie
one mają ja sie w te gry niebawie hahah ide sie kompać do pózniej
taaa? no nie wiem kto tu bardziej zwariowany hahahah jaka swieta sie zrobila hahahah gadaj tu ,idziesz moczyc stonke? -
nick nieaktualnymichaela wrote:roszalały sie dziewczyny...
no tak to tutaj jest hehehe,zachodzimy w ciaze na wesolo bo nasze dzieci musza urodzic sie z usmiechem na usteczkach a zamiast smierdzacej kupki beda robic kawaly, powazniePaula90, michaela lubią tę wiadomość
-
izunia.mo.84 wrote:michaela wrote:roszalały sie dziewczyny...
no tak to tutaj jest hehehe,zachodzimy w ciaze na wesolo bo nasze dzieci musza urodzic sie z usmiechem na usteczkach a zamiast smierdzacej kupki beda robic kawaly, powaznie
ciekawe moga byc te nasze dzieciakiizunia.mo.84, michaela lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:michaela wrote:roszalały sie dziewczyny...
no tak to tutaj jest hehehe,zachodzimy w ciaze na wesolo bo nasze dzieci musza urodzic sie z usmiechem na usteczkach a zamiast smierdzacej kupki beda robic kawaly, powaznie
hahahahahaha otwierasz pieluche a tu taki psikus hahaha -
hahahahaha się uśmiałam z biedronek i stonek, hahahaha
Dobrze, że Mego nie ma bo by zaraz mówił, że faceci to super grzeczni w porównaniu z babkami! Hehe biedronkę jestem w stanie zrozumieć, ale stonka?!...Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:michaela wrote:roszalały sie dziewczyny...
ciekawe moga byc te nasze dzieciaki
no fakt ciekawe haha,no ale lepiej sie smiac i glupoty pierdzielic niz usiasc i plakac nad soba,a ja hahahaha taka stara i taka glupia hehehmichaela, Paula90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny