GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
I myslę, że izunię zaczepię, ale nie wiem, czy to ta Izunia i lipa będzie, czekajcie, najpierw zadzwonię, bo tak się zaczytałam na Izy fejsie w historię młodzieńca, który (za namową żony zresztą o czym na końcu się ne wspomina) z Mamą swoją odnowił kontakty... że normalnie nie zadzwoniłam do Męża! Działajcie, Dziewczynki, za chwilkę będe z powrotem!... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:michaela wrote:skrzat84 wrote:michaela wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:kochane siedze sobie a mi biedronka na reke przyleciała:)
a ja dzis jak mylam okna jedna chyba zmiazdzylam,nie zauwazylam wlasnej cipy hhhhhhhhhahahahahahahahaaaaaaaaaa
zatkało mine, "nie zauwazylam wlasnej cipy "?? oswiec mnie,o co chodzi? )))
jej cipcia to biedronka hahah tak ma na imie
ale w temat wdepnłam... Wy tu juz niezłą imprezkę macie
one mają ja sie w te gry niebawie hahah ide sie kompać do pózniej
taaa? no nie wiem kto tu bardziej zwariowany hahahah jaka swieta sie zrobila hahahah gadaj tu ,idziesz moczyc stonke?
wacka w stonce hah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Gunia wrote:Dziewczynki, mam chyba za wolne łącze internetowe, jakoś nie nadążam:D Skrzacik, dołączysz do nas na fb?
kochana niemam profilu tam hahha za stara jestem fb
ale ci sie pitoli :phttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja tez musze schudnac ale jakos brak motywacji ;/
chyba z jadzi-bo spuchła hahah
hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah przestan bo sie udlawie
ahhahahha co żresz?
kurczakahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Gunia wrote:Dziewczynki, mam chyba za wolne łącze internetowe, jakoś nie nadążam:D Skrzacik, dołączysz do nas na fb?
kochana niemam profilu tam hahha za stara jestem fb
ale ci sie pitoli :p
hahah nie powaznie niemam,i nie bede zakładać bo miałam na nk i dziekuje -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja tez musze schudnac ale jakos brak motywacji ;/
chyba z jadzi-bo spuchła hahah
hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah przestan bo sie udlawie
ahhahahha co żresz?
kurczaka
poważnie może ci stanąć hahah -
nick nieaktualny