GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzacik mlepiej zeby jemu stanal
nie no jadwiga musi spaść z wagi haha
hahahahahaha ona jest idealna
ja twojemu bedzie tak stawał to raczej idealnie to bedzie wielka ahha
hahahahahaahahahahahahahaahahahahaahhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzacik mlepiej zeby jemu stanal
nie no jadwiga musi spaść z wagi haha
hahahahahaha ona jest idealna
ja twojemu bedzie tak stawał to raczej idealnie to bedzie wielka ahha
hahahahahaahahahahahahahaahahahahaah
buchacha... -
"No nie wierzę! To strefa niedotykania! ja może swoją łapa?!" haha, "Przekroczył linię swoją łapą!" hehehe co za głupi film, że też chce się Amerykanom ( i Polakom chyba, skoro podkład polski?) pieniądze wydawać na takie filmy!
Coś na tvn oglądam, coś o muzeum? I od 7 lat, dzieci oglądają, a ja ledwo na oczy widzę...
tfu, polsacie, nie tvn... "Ommm mebel krach!" lolWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2013, 20:36
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:"No nie wierzę! To strefa niedotykania! ja może swoją łapa?!" haha, "Przekroczył linię swoją łapą!" hehehe co za głupi film, że też chce się Amerykanom ( i Polakom chyba, skoro podkład polski?) pieniądze wydawać na takie filmy!
Coś na tvn oglądam, coś o muzeum? I od 7 lat, dzieci oglądają, a ja ledwo na oczy widzę...
tfu, polsacie, nie tvn... "Ommm mebel krach!" lol
durny filmGunia lubi tę wiadomość
-
Michaela, jakby Ci sie nie udało dołączyć do grupy to pisz śmiało do którejś z nas.
Skrzat... bo Cię kurna znajdę! Jak to Ty za stara? Jestem starsza (powoli się przyzwyczajam do myśli, że jestem starsza od prawie wszystkich), fejsa mam i przydaje się po to by z kimś pogadać szybciej, niż przez meila (to nie reklama! A nk. też mam, ale nie korzystam od dość dawna) Wszystko jest dla ludzi...Paula90 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Michaela, jakby Ci sie nie udało dołączyć do grupy to pisz śmiało do którejś z nas.
Skrzat... bo Cię kurna znajdę! Jak to Ty za stara? Jestem starsza (powoli się przyzwyczajam do myśli, że jestem starsza od prawie wszystkich), fejsa mam i przydaje się po to by z kimś pogadać szybciej, niż przez meila (to nie reklama! A nk. też mam, ale nie korzystam od dość dawna) Wszystko jest dla ludzi...
hehhe ile masz wieków? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny