GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam fejsa, i w styczniu skończyła 30 lat! Nie przejęłam się, ale teraz jak to piszę to normalnie się okazało, że STARA jestem!!! Hehe chyba powinam czasem (często) ugryźć się w język bo Starszej Pani nie przystoi głupoty gadać, hehe... o raju, chyba hormony mi buzują bo się czuję jak nastolatka;) A tak poważniej nieco - żeby był tu czat to chyba bym nie spała, nie jadła (to plus) i do pracy nie chodziła, nie wspominając o baraszkowanie, haha!
Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Ja mam fejsa, i w styczniu skończyła 30 lat! Nie przejęłam się, ale teraz jak to piszę to normalnie się okazało, że STARA jestem!!! Hehe chyba powinam czasem (często) ugryźć się w język bo Starszej Pani nie przystoi głupoty gadać, hehe... o raju, chyba hormony mi buzują bo się czuję jak nastolatka;) A tak poważniej nieco - żeby był tu czat to chyba bym nie spała, nie jadła (to plus) i do pracy nie chodziła, nie wspominając o baraszkowanie, haha!
Dawaj kochana namiary :* No czat dobre rozwiazaniehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyGunia wrote:Ja mam fejsa, i w styczniu skończyła 30 lat! Nie przejęłam się, ale teraz jak to piszę to normalnie się okazało, że STARA jestem!!! Hehe chyba powinam czasem (często) ugryźć się w język bo Starszej Pani nie przystoi głupoty gadać, hehe... o raju, chyba hormony mi buzują bo się czuję jak nastolatka;) A tak poważniej nieco - żeby był tu czat to chyba bym nie spała, nie jadła (to plus) i do pracy nie chodziła, nie wspominając o baraszkowanie, haha!
u mnie pewnie to samo by bylo hahaha ale spoko ja mam 29 wiec nie jestes sama i skrzacik chyba tez hehehe a na face Izabella Musiakowska Paula -
izunia.mo.84 wrote:Gunia wrote:Ja mam fejsa, i w styczniu skończyła 30 lat! Nie przejęłam się, ale teraz jak to piszę to normalnie się okazało, że STARA jestem!!! Hehe chyba powinam czasem (często) ugryźć się w język bo Starszej Pani nie przystoi głupoty gadać, hehe... o raju, chyba hormony mi buzują bo się czuję jak nastolatka;) A tak poważniej nieco - żeby był tu czat to chyba bym nie spała, nie jadła (to plus) i do pracy nie chodziła, nie wspominając o baraszkowanie, haha!
u mnie pewnie to samo by bylo hahaha ale spoko ja mam 29 wiec nie jestes sama i skrzacik chyba tez hehehe a na face Izabella Musiakowska Paula
juz szukamhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnymichaela wrote:Gunia, daj spokój, ja mam 33 w tym roku 34 kończe, a czasem takie szaleństwo i głupoty w domu odstawiam, że jak pomyślę - gdyby w pracy wiedzieli - to by chyba żółte papiery mi załatwili
ja tak samo haha mowia ze czym starsza tym glupsza jestem heheh -
Paula, spokojnie, ja starsza panienka jestem, do mnie trzeba dużymi literkami, haha ( o raju!) Nie potrafię Ci w żaden sposób wysłać wiadomości boś Ty nie moja przyjaciółka:P Mój fejs - A.T., B-stok jakby się okazało, że takowych więcej jest, za chwilę się loguję i szukam Izabelli:)
P.s. Usunęłam dane bo grupa założona, teraz każdy z grupy może zapraszać innych;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2013, 05:54
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Można na fejsie zakładać grupy tematyczne, i tylko tam się wyświetlają wiadomości, nie wiem, jak to się robi, ale jestem w dwóch grupach- kolejne studia, ech...
nie wiem czy ktos zakladal Zobacze zarazhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4