GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Ojjj a mi tez okres zaczyna sie pojawiac jakos nie czekalam na nia no trudno 22 cykl rozpoczety ile jeszcze kurwa cykli zaczne???100?1000?juz mnie chuj strzela zla jak @#%^*&^%$%&*(&U%^$!$^%$&*%#@%^$ szkoda slow...
to tylko ja bez@ -
basiulkaa_89 wrote:Ojjj a mi tez okres zaczyna sie pojawiac jakos nie czekalam na nia no trudno 22 cykl rozpoczety ile jeszcze kurwa cykli zaczne???100?1000?juz mnie chuj strzela zla jak @#%^*&^%$%&*(&U%^$!$^%$&*%#@%^$ szkoda slow...
ja ten cykl i nie rozpoczynam nowego... nie mam nerwow...Gunia, michaela lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:ja juz wrocilam, ale jestem nie do zycia, bol przyprawia mnie o mdlosci
wez tabletke i sie poloz kochana...
wpierd... juz 4 no spe
MI NOSPA NIE POMAGA,WEZ SE IBUPROM MAX ALBO INNAskrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Ale ja nie plamie w sumie,niewiem jak to nazwac,mam sluz jasno brazowy ale wole zalozyc podpaske,podbrzusze pobolewa ale tylko troszke...nie dam sie!!!ZAJDE W CIAZE CHOCBY CHUJ NA CHUJU STANA!!!!!!
kochana zajdziesz zobaczysz!!!wszystkie zajdziemybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Ewuniu nie ma byc Ci smutno, masz sie kochanie cieszyc ze swojego szczescia.
Predzej czy pozniej kazda z nas zajdzie (mam nadzieje)
kochana moja doczekacie sie mi nadzieja pomogała przetrwac te cykle i te lata....umieram mam zgage i ból krzyza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Ewciu kochanie dlatego Tobie ten skarb jest najbardziej potrzebny i zasluzony :* przeciez tyle lat czekalas
oby kochana to była ciąża..
mam nadzieje,ze jestes w ciazy zycze ci tego najbardziej na swiecieskrzat84, michaela lubią tę wiadomość