GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Ewuś jakaś taka podminowana trochę jestem,
Może dlatego, że widziałam już jego radość ...
wiem serduszko kochane wiem...nic straconego bynajmniej wiesz teraz ze jednak on chce dziecka,taka próba wam była potrzebnaJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
Ale jutro odbierasz wynik bety co nie?
nie kochana, ja jutro mialam isc na bete
przykro mi słońce,trzymaj się tam
trzymam sie, bedziemy dzialac dalej
no pewnie teraz są święta odpoczniecie i odstresujecie się w dniu @ zawsze jest się przygnębionym wiem coś o tym tym bardziej że miesiąc temu zrobiłam test 3 dni przed planowanym @ i wyszła bardzo ale to bardzo blada kreska już się ucieszyłam ale przy kolejnych testach wyszło że ten test był po prostu trefny bo pozostałe 3 wyszły negatywne a @ przyszedł normalnie. Trzymam kciuki za kolejny cykl
dzieki kochana, teraz jedyne o czy marze, to by pojechac do mojego T i wtulic sie w niego.
ojej a kiedy będziecie się widzieć?
mam nadzieje, ze dzis...
a to nie mieszkacie razem? że tak spytam jeśli mogę
a no n ie mieszkamy -
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja mam haupe ogarnieta ale obiadu niemam
wolała bym tą wersję ale niestety ja mam najgorzej z Was wszystkich bałagan,brak obiadu i brak chęci masakra jakiego mam lenia
ja tez nic nie zrobiłam jeszcze ehhe i niechce sie
cieszę się skrzacik że przynajmniej ty jesteś ze mną bo czułam się w tym problemie osamotniona
heheh spokojnie zarastam dzis na nowo w syfie
hehehhe ja się trzymam tego że jest niedziela ale zaczynam ten argument uważać za niewystarczający i tu pojawia się problem -
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Ewuś jakaś taka podminowana trochę jestem,
wiem serduszko kochane wiem...nic straconego bynajmniej wiesz teraz ze jednak on chce dziecka,taka próba wam była potrzebna
a widzisz, nie popatrzylam tak na to. -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Ewuś jakaś taka podminowana trochę jestem,
wiem serduszko kochane wiem...nic straconego bynajmniej wiesz teraz ze jednak on chce dziecka,taka próba wam była potrzebna
a widzisz, nie popatrzylam tak na to.
kochana we wszystkim są plusy jak i minusy...nastepny cykl nastepne starnka:) -
JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
Ale jutro odbierasz wynik bety co nie?
nie kochana, ja jutro mialam isc na bete
przykro mi słońce,trzymaj się tam
trzymam sie, bedziemy dzialac dalej
no pewnie teraz są święta odpoczniecie i odstresujecie się w dniu @ zawsze jest się przygnębionym wiem coś o tym tym bardziej że miesiąc temu zrobiłam test 3 dni przed planowanym @ i wyszła bardzo ale to bardzo blada kreska już się ucieszyłam ale przy kolejnych testach wyszło że ten test był po prostu trefny bo pozostałe 3 wyszły negatywne a @ przyszedł normalnie. Trzymam kciuki za kolejny cykl
dzieki kochana, teraz jedyne o czy marze, to by pojechac do mojego T i wtulic sie w niego.
ojej a kiedy będziecie się widzieć?
mam nadzieje, ze dzis...
a to nie mieszkacie razem? że tak spytam jeśli mogę
a no n ie mieszkamy
acha no to mam nadzieje że uda wam się dzisiaj spotkać bo wtedy zawsze raźniej .....będzie dobrze po prostu masz urodzić po nowym roku żeby Święta i Nowy Rok mieć jeszcze spokojne -
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:Paula90 wrote:a TU TRZEBA SIE OGARNAC BO MAM DZIS GADAC Z TATUSIEM NA SKYPE :d I pasuje wygladac jak "czlowiek"
no niezle serduchujecie- moj by nie dal rady tak intensywnie ale to pewnie zasluga wieku bo moj ma juz 36 lat niestety
i tak juz nie moze tak jak na poczatkuhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
dziewczynki ja tez uciekam bo muszę się zabrać za ten obiad i porządek Paula następnym razem biorę z Ciebie przykład przynajmiej obiadek zrobię dzień wcześniej bo za dużo wzięłam sobie na w tą niedziele buziaki dziewczyny i miłej niedzieli będę wieczorkiem
skrzat84, Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny