GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny może któraś wie na ile dni wcześniej spada temperatura przed @?
jakoś dziwnie się czuję, niby @ ma przyjść w środę, ale jakoś dziś mnie dziwnie brzuch pobolewa, a mąż stwierdził jak się kochaliśmy, że jestem tam "bardzo ciepła, wręcz gorąca"
miłego dnia Dziewczyny -
nick nieaktualnyJa tez tak mialam ze bylam baaardzo goraca w srodku.Ale napewno nie przed okresem tak mialam.Zapytaj go czy jest tam wiecej czy mniej miejsca.Czy jest ciasno
Temperatura moze ci spasc tego samego dnia w ktorym dostaniesz okres albo spadac stopniowo. -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
Ale jutro odbierasz wynik bety co nie?
nie kochana, ja jutro mialam isc na bete
aha a ja myslalam ze zrobilas i jutro wyniki,ufff jak dobrze bo juz sie stresowalam ze cos wyszlo na becie. -
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Ehhh pasuje sie podniesc i ogarnać ten syf ...
ja też tak myślę ale u mnie jakiś taki brak motywacji
główka przestała boleć?
Boli i nie chce mi sie nic...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Ehhh pasuje sie podniesc i ogarnać ten syf ...
ja też tak myślę ale u mnie jakiś taki brak motywacji
główka przestała boleć?
Boli i nie chce mi sie nic...
ja tak miałam w tamtym tygodniu po urodzinach mojego męża naprawdę współczuję uwielbiam winko,ale czasami jest takie zdradliwePaula90 lubi tę wiadomość