GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Ale mnie czacha boli dzis zwariuje
pauluś to te winko chyba hihihi
A no w sumie faktycznie sama wytrabilam cala butelke
hehheheh najważniejsze że smakowało,tabletka powlekana potrzebuje 40 min by zacząć działa a kapsułka z płynem tak z 25 min więc poczekaj jeszcze chwilkę zaraz zacznie działać -
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Ale mnie czacha boli dzis zwariuje
hehheheh najważniejsze że smakowało,tabletka powlekana potrzebuje 40 min by zacząć działa a kapsułka z płynem tak z 25 min więc poczekaj jeszcze chwilkę zaraz zacznie działać
Gosia jaka obeznana, albo lekarz/pielegniarka albo czesto kaca mialasGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Ale mnie czacha boli dzis zwariuje
hehheheh najważniejsze że smakowało,tabletka powlekana potrzebuje 40 min by zacząć działa a kapsułka z płynem tak z 25 min więc poczekaj jeszcze chwilkę zaraz zacznie działać
Gosia jaka obeznana, albo lekarz/pielegniarka albo czesto kaca mialas
hehheh zdarza się nie powiem .....ale ostatnio oglądałam program wiem co jem na tvn style i było na ten temat poza tym kumpela skończyła farmaceutykę i to potwierdziła -
nick nieaktualnyA tak w ogole to wczoraj wieczorem tak mnie cos zakulo w podbrzuszu,ze az sie skulilam tak trzymalo kolo 30 sekund i koniec.A sluzu mam dalej duzo,czekam na okres.Ktory dzisiaj lub jutro a najpozniej we wtorek ma przyjsc,
Jagoodko kochanie ja bym pojechala do szpitala na Twoim miejscu.Powiedzialabym,ze mam sluz zabarwiony na rozowo a test wyszedl pozytywny i boisz sie ze cos bedzie nie tak.Przeciez i tak i tak okresem tego nazwac nie mozna.Od tego oni sa zeby pomoc a wtedy sie wyjasni czy to ciaza czy cos masz z hormonami ze nie masz jeszcze okresu.ja bym tak zrobila ja mialam wlasnie taki rozowy sluz w te 3 dni co niby okres dostalam a po 18 dniach mialam poronienie,ciaze bio chemiczna.Ja bym nie czekala. -
nick nieaktualny