GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Dziewczynki umieram ;(
NO SPA nie daje rady, brzuch mi chyba eksploduje
POSŁUCHAJ BASKI I JEDZ NA IP TAM ALBO CI POTWIERDZĄ CIĄŻĘ I DAJA PROGESTERON ALBO POTWIERDZĄ @
Jedz niema co czekac bo pozniej bedziesz zalowac ze nic nie zrobilas...a moze byc calkiem inaczej.Jedz kochana to nie jest okres a musza cie przyjac.Kochana nie zadreczaj sie i nie badz madrzejsza od wszystkich.Posluchaj nas -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Dziewczynki umieram ;(
POSŁUCHAJ BASKI I JEDZ NA IP TAM ALBO CI POTWIERDZĄ CIĄŻĘ I DAJA PROGESTERON ALBO POTWIERDZĄ @
Jedz niema co czekac bo pozniej bedziesz zalowac ze nic nie zrobilas...a moze byc calkiem inaczej.Jedz kochana to nie jest okres a musza cie przyjac.Kochana nie zadreczaj sie i nie badz madrzejsza od wszystkich.Posluchaj nas
BASIA ZAJRZYJ DO MNIE DO WYKRESU -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Dziewczynki umieram ;(
Jedz niema co czekac bo pozniej bedziesz zalowac ze nic nie zrobilas...a moze byc calkiem inaczej.Jedz kochana to nie jest okres a musza cie przyjac.Kochana nie zadreczaj sie i nie badz madrzejsza od wszystkich.Posluchaj nas
BASIA ZAJRZYJ DO MNIE DO WYKRESU
Skrzaciku kochanie dlaczego masz sluz ROZCIAGLIWY?Taki powinien byc podczas owulacji ale nie podczas miesiaczki. szok nie rozumiem... -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Dziewczynki umieram ;(
Skrzaciku kochanie dlaczego masz sluz ROZCIAGLIWY?Taki powinien byc podczas owulacji ale nie podczas miesiaczki. szok nie rozumiem...
SAMA BYM CHCIAŁA WIEDZIEĆ-JAK DO JURTA NIC SIE NIE ZMIENI IDE NA BETE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Dziewczynki umieram ;(
Skrzaciku kochanie dlaczego masz sluz ROZCIAGLIWY?Taki powinien byc podczas owulacji ale nie podczas miesiaczki. szok nie rozumiem...
SAMA BYM CHCIAŁA WIEDZIEĆ-JAK DO JURTA NIC SIE NIE ZMIENI IDE NA BETE
Ewciu a robilas test ciazowy?moze zrob sobie lepiej test,mojej siostrze ciaze wykrylo w 2 dniu po okresie i po kolo poludnia robila i jej test wyszedl od razu pozytywny a zwroc uwage ze to byla ciaza pozamaciczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny