GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Gośśśka wrote:Gośśśka wrote:Paula90 wrote:Ehhh pasuje sie podniesc i ogarnać ten syf ...
ja też tak myślę ale u mnie jakiś taki brak motywacji
główka przestała boleć?
Boli i nie chce mi sie nic...
ja tak miałam w tamtym tygodniu po urodzinach mojego męża naprawdę współczuję uwielbiam winko,ale czasami jest takie zdradliwe
nO WINO TO MASAKRYCZNY ZABOJCA KACOWY :p HEHEGośśśka lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
Ale jutro odbierasz wynik bety co nie?
nie kochana, ja jutro mialam isc na bete
przykro mi słońce,trzymaj się tam
trzymam sie, bedziemy dzialac dalej
no pewnie teraz są święta odpoczniecie i odstresujecie się w dniu @ zawsze jest się przygnębionym wiem coś o tym tym bardziej że miesiąc temu zrobiłam test 3 dni przed planowanym @ i wyszła bardzo ale to bardzo blada kreska już się ucieszyłam ale przy kolejnych testach wyszło że ten test był po prostu trefny bo pozostałe 3 wyszły negatywne a @ przyszedł normalnie. Trzymam kciuki za kolejny cykl -
basiulkaa_89 wrote:Ja mam haupe ogarnieta ale obiadu niemam
A ja mam syf ale obiadek juz mam ha ! :p
Dobra wstaje i ide ogarnac to wszytsko poki P spi jeszcze
Do pozniej laseczki, biedroneczki i stoneczkihttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
no pewnie teraz są święta odpoczniecie i odstresujecie się w dniu @ zawsze jest się przygnębionym wiem coś o tym tym bardziej że miesiąc temu zrobiłam test 3 dni przed planowanym @ i wyszła bardzo ale to bardzo blada kreska już się ucieszyłam ale przy kolejnych testach wyszło że ten test był po prostu trefny bo pozostałe 3 wyszły negatywne a @ przyszedł normalnie. Trzymam kciuki za kolejny cykl
dzieki kochana, teraz jedyne o czy marze, to by pojechac do mojego T i wtulic sie w niego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja mam haupe ogarnieta ale obiadu niemam
wolała bym tą wersję ale niestety ja mam najgorzej z Was wszystkich bałagan,brak obiadu i brak chęci masakra jakiego mam lenia
ja tez nic nie zrobiłam jeszcze ehhe i niechce sieGośśśka lubi tę wiadomość
-
Paula90 wrote:a TU TRZEBA SIE OGARNAC BO MAM DZIS GADAC Z TATUSIEM NA SKYPE :d I pasuje wygladac jak "czlowiek"
no niezle serduchujecie- moj by nie dal rady tak intensywnie ale to pewnie zasluga wieku bo moj ma juz 36 lat niestetyPaula90 lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
no pewnie teraz są święta odpoczniecie i odstresujecie się w dniu @ zawsze jest się przygnębionym wiem coś o tym tym bardziej że miesiąc temu zrobiłam test 3 dni przed planowanym @ i wyszła bardzo ale to bardzo blada kreska już się ucieszyłam ale przy kolejnych testach wyszło że ten test był po prostu trefny bo pozostałe 3 wyszły negatywne a @ przyszedł normalnie. Trzymam kciuki za kolejny cykl
dzieki kochana, teraz jedyne o czy marze, to by pojechac do mojego T i wtulic sie w niego.
ojej a kiedy będziecie się widzieć? -
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja mam haupe ogarnieta ale obiadu niemam
wolała bym tą wersję ale niestety ja mam najgorzej z Was wszystkich bałagan,brak obiadu i brak chęci masakra jakiego mam lenia
ja tez nic nie zrobiłam jeszcze ehhe i niechce sie
cieszę się skrzacik że przynajmniej ty jesteś ze mną bo czułam się w tym problemie osamotniona -
Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
dzieki kochana, teraz jedyne o czy marze, to by pojechac do mojego T i wtulic sie w niego.
ojej a kiedy będziecie się widzieć?
mam nadzieje, ze dzis... -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:skrzat84 wrote:Gośśśka wrote:basiulkaa_89 wrote:Ja mam haupe ogarnieta ale obiadu niemam
ja tez nic nie zrobiłam jeszcze ehhe i niechce sie
cieszę się skrzacik że przynajmniej ty jesteś ze mną bo czułam się w tym problemie osamotniona
heheh spokojnie zarastam dzis na nowo w syfieGośśśka lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:Gośśśka wrote:JagoodkaK wrote:basiulkaa_89 wrote:aha no tak,zapomnialam o tych swietach
ojej a kiedy będziecie się widzieć?
mam nadzieje, ze dzis...
a to nie mieszkacie razem? że tak spytam jeśli mogę