Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam testować 12 grudnia, ale zrobiłam to dzisiaj, bo jutro mam wigilię pracowniczą i zastanawiałam się, czy będę mogła napić się winka 🙈
Jestem jakieś 10/11 dpo
Niestety biel… aż razi ☹️
Kolejne rozczarowanie. Wątpię, że coś jeszcze z tego będzie. Teraz tylko czekać na 🐒👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷 382 g 🩷
26.11 ➡️ wizyta

-
W końcu zmieniłam awatar. To jest jaskółka z Wiedźmina, mój plan na następny tatuaż 😁
bonassola, blador2, metkamniedrapie_87, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Muuu. wrote:Chyba jakiś ogólny problem ze stronka bo nie umiem wejść nawet żeby na nowo wygenerować link.
Wrzucę z innej 🙂
https://zapodaj.net/plik-oA9j3Ccimz
Jest krecha 😍 widzę, że testy z Action rządzą 😀 u mnie też był 12 dpo i też późno owulacja. Czuje, że będzie piękna beta ! 😚31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Viii wrote:Haha gacie to mi spać przeszkadzały czułam się mega niekomfortowo ale nie miałam sił wstać, budziłam się co chwilę 😅 i wstałam 1,5h przed mierzeniem dlatego się zastanawiam czy zignorować w aplikacji
Nie ignoruj narazie zobaczysz co będzie w przeciągu 3 kolejnych dni
Viii, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaka piękna kreseczka 🥰 gratulacje 🥰Muuu. wrote:Dzień dobry 🙂
@Anka mocne kciuki za dziś! ✊✊
https://ibb.co/yp3xDgJ
🫣🧑 33 l. 🧔33 l.
👩❤️👨 09.2020r. 💒 06.2022r.
Starania od 01.2023r.
05.01 ⏸️ 13cs
05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
08.01 beta 902mlU/ml
10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
01.03 kolejna wizyta i USG płodu -
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Ooooo… gratuluje kreseczek ❤️❤️❤️ piękna wiadomość!
Miłego dnia dla każdej! Powodzenia na rozmowie o prace Ania!
Dziękuję 🥹❤️
Jak wszystko dobrze pójdzie to wieczorem otwieram winko i piję Wasze zdrowie 😀
Viii, Zaczarowan, Nietypowa30, Sunnysunsun, bonassola, Malamia lubią tę wiadomość
-
Jejciu a ja mam dzisiaj biopsję tarczycy 😫 trzymajcie kciuki o 11:45 bo tam chyba zejdę...
aszin, alauda, Muuu., Nietypowa30, Ewka9090, Butterfly23, Sunnysunsun, Jagodecka, Sarka94, bonassola, MartiMarti, ultramaryna_, blador2, Astereae, Adirella, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny
-
Ania kciuki mocno zaciśnięte 🤞🤞🤞 powodzenia 😉Anka32 wrote:Dzień dobry 😁
U mnie się już włączył tryb stresu, nie zmrużyłam oka od 5 rano. Będę bardzo świeżo wyglądać na tej porannej rozmowie 🤣
Co do porodu, ja rodziłam SN. Bez znieczulenia, z nacinaniem i pomimo tego wspominam to bardzo dobrze bo miałam wspaniałą położną -
panią Kasię 😍
Naprawdę każdej ciężarnej życzę takiej położnej 😊
Anka32 lubi tę wiadomość
🧑 33 l. 🧔33 l.
👩❤️👨 09.2020r. 💒 06.2022r.
Starania od 01.2023r.
05.01 ⏸️ 13cs
05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
08.01 beta 902mlU/ml
10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
01.03 kolejna wizyta i USG płodu -
Dzień dobry, niestety nie odniosę się, ale wszystko czytałam! Choroba mnie zmiotła totalnie, ale już jest lepiej
gratuluję wszystkich ⏸️ i pięknych bet😍❤️
Anka, powodzenia na rozmowie, rozwalisz system! 😁
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia (kariotyp, CFTR, AZF ✔️)
🔜 IVF? -
nick nieaktualny@Muuu., cóż za piękna wiadomość z rana! Piękna krecha, trzymam bardzo mocno kciuki za betę i przyrost, wierzę, że będzie dobrze 🥺🤞
@Viii, a ja w pierwszej chwili myślałam, że to kosogłos z Igrzysk Śmierci, ale nie te kolory 😀
Trzymam mocne kciuki za biopsję!
@Anka32, kciuki za rozmowy 🤞🤞
Ja też nie znaju Wiedźmina! Ale mam zapisane na liście "to watch" podczas ciąży 😆
@Olaura, oby dzień szybko Ci minął!
Jutro monitoring. Powiem Wam, że jestem trochę zestresowana (chyba głównie sytuacją w pracy), nie mam ochoty na przytulanki, a dziś wypadałoby działać, no i weekend koniecznie. Muszę dziś zresetować głowę i się wyluzować konkretnie. Może kieliszek wina wleci 😊
Anka32, Olaura, Viii, ezra, blador2, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ! Wracam z info, z przydatkami wszystko jest w jak najlepszym porządku, zrobiłam cytologię na wszelki wypadek.. Panuje jakieś choróbsko wredne 😣 Nie pozostaje nic tylko czekać do dnia testowania 😁Najgorsze, że mam wtedy imprezę no i chyba będę musiała się na bętę wybrać dzień wcześniej na wszelki wypadek 😁
Gratuluję wszystkim dzisiejszym ⏸️ ❤
Viii, Pusshka, Nietypowa30, Ewka9090, Kasia111, Sunnysunsun, KejtKa, bonassola, Olaura, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Jak coś to w ALAB do końca grudnia jest 30% zniżki na AMH - ktoś z Was pisał, że chce robić
chyba @pelnachata
@Viii będzie dobrze 😚
Ja się właśnie zbieram i jadę na betę 😊
Viii, klaudia_23, Ewka9090, Sunnysunsun, Pełna chata, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Czesc dziewczyny! @Muuu. gratulacje!! lec na bete i dawaj znac, trzymamy kciuki 🤞🏼
@Pusshka a kiedy zazwyczaj masz owu? to pierwszy monitoring w tym cyklu?
Mnie rozlozylo jeszcze bardziej, cala noc sie meczylam, bo mam tak bolace zatoki, a od nich az glowa, uszy, do tego bol gardla, kaszel i katar 🤧🤧🤧 temp dzis u mnie jeszcze wyzej, ale zastanawiam sie czy to nie od chorobska 🤔🤧11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyZdrówka!klaudia_23 wrote:Czesc dziewczyny! @Muuu. gratulacje!! lec na bete i dawaj znac, trzymamy kciuki 🤞🏼
@Pusshka a kiedy zazwyczaj masz owu? to pierwszy monitoring w tym cyklu?
Mnie rozlozylo jeszcze bardziej, cala noc sie meczylam, bo mam tak bolace zatoki, a od nich az glowa, uszy, do tego bol gardla, kaszel i katar 🤧🤧🤧 temp dzis u mnie jeszcze wyzej, ale zastanawiam sie czy to nie od chorobska 🤔🤧
Zazwyczaj mam na stymulacji owu 12-13 dc, jutro 12 dc i decyzja o zastrzyku Ovitrelle zapewne 😊
Wczoraj wieczorem czułam jajniki, ale nie wydaje mi się, że to już była owu (wątpię, że sam pęcherzyk mi pękł, chociaż... zdarzyło się już w mojej karierze 😅). Także muszę czekać do jutra i obserwować siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 07:45
klaudia_23, bonassola, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Daga wyniki bardzo ładne. To pierwsze badanie czy kolejne ? Mąż coś suplementuje ?
Przytulam Cie kochana za biel 🫂
Putka, Annaaa4 tulę za biel 🫂🫂🫂ale nadal piłka w grze 🍀🍀
Biała gratulacje
Liyss🧚🏻, Kasia97, Jagoda3023, Klaudek11, Witajcie 🖐️🖐️powiedzenia w staraniach
ale nam rośnie pięknie grono grudniowych staraczek 
Ezra moim zdaniem to błąd lekarza jeśli przy pęcherzyku 28 każe czekać dwa dni, to już podchodzi pod torbiel.
Spójrz na mój wykres , idealnie apka mi wyznaczyła owulke na podstawie temperatury w ten dzień miałam monitoring więc wiem że to napewno był ten dzień. I następny po owulce to 1 dpo.
Muuu. gratulacje mamusiu 💜💚 nie myśl negatywnie na zapas, pozytywne nastawienie na zbawienny wpływ .
Anka ja podjęłam dwa razem próbę oglądania wiedźmina, ale nie dotrwałam do końca 😱
Powodzenia na rozmowie, słyszałam że na poczcie oferują dobre warunki
kciuki zaciśnięte 
Viii za Ciebie też trzymam kciuki🤞🤞🤞
Cerva czekam z niecierpliwością na wynik bety 💜💜
U mnie dziś 4 dpo , i temperatura spadła ;( wiem że temperatura ma tylko wskazać owulke ale jednak liczyłam że będzie kolejny skok. Dodatkowo chyba zaczyna się u mnie kremowy śluz który mam zawsze przed @, a myślałam że unikne jednak operacji ;(
Przez spadek apka usunęła mi owulke .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 07:56
Viii, ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Hej 😍 dzisiaj mój dzień na testowanie.. więc czułam Waszą obecność pod toaletą… 🤞🫶
Moim oczom ujrzało się dzisiaj to 🥺
https://ibb.co/c3vsnf7
Mam nadzieję, że nie testowa, nie fałszywa a ta szczęśliwa! 🍀
Jadę niebawem na betę i progesteron🤞
Miłego dnia dziewczyny 🌸
Trzymam kciuki za resztę testujących!
Anka32, aszin, klaudia_23, Nomeolvides, Ewka9090, Viii, Pusshka, Sunnysunsun, Butterfly23, Cerva, Putka2022, Muuu., Kasia111, Annaaa4, Megipta, Jagodecka, Lola93, Pyśkaaa, Sparky, aśś, ezra, kasia97, bonassola, Klaudek11, Sofka88, Pełna chata, MartiMarti, blador2, Luna_, metkamniedrapie_87, ultramaryna_, Olaura, Astereae, koktajlowa, Malamia, Monia•, Mamausia, Adirella, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷