Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam testować 12 grudnia, ale zrobiłam to dzisiaj, bo jutro mam wigilię pracowniczą i zastanawiałam się, czy będę mogła napić się winka 🙈
Jestem jakieś 10/11 dpo
Niestety biel… aż razi ☹️
Kolejne rozczarowanie. Wątpię, że coś jeszcze z tego będzie. Teraz tylko czekać na 🐒👱🏻♀️29
🧑🏻🦱29
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, kwas foliowy
Leczenie w klinice ➡️ 10.2024
18.11 badanie drożności jajowodów
Jajowody drożne ✅
AMH 5,20
Parametry nasienia ✅
Aglutynacja (III) ❌
01.2025 stymulacja (aromek+ovitrelle)❌
02.2025 symulacja + IUI -
W końcu zmieniłam awatar. To jest jaskółka z Wiedźmina, mój plan na następny tatuaż 😁
bonassola, blador2, metkamniedrapie_87, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Muuu. wrote:Chyba jakiś ogólny problem ze stronka bo nie umiem wejść nawet żeby na nowo wygenerować link.
Wrzucę z innej 🙂
https://zapodaj.net/plik-oA9j3Ccimz
Jest krecha 😍 widzę, że testy z Action rządzą 😀 u mnie też był 12 dpo i też późno owulacja. Czuje, że będzie piękna beta ! 😚31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Viii wrote:Haha gacie to mi spać przeszkadzały czułam się mega niekomfortowo ale nie miałam sił wstać, budziłam się co chwilę 😅 i wstałam 1,5h przed mierzeniem dlatego się zastanawiam czy zignorować w aplikacji
Nie ignoruj narazie zobaczysz co będzie w przeciągu 3 kolejnych dniViii, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muuu. wrote:Dzień dobry 🙂
@Anka mocne kciuki za dziś! ✊✊
https://ibb.co/yp3xDgJ
🫣🧑 33 l. 🧔33 l.
👩❤️👨 09.2020r. 💒 06.2022r.
Starania od 01.2023r.
05.01 ⏸️ 13cs
05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
08.01 beta 902mlU/ml
10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
01.03 kolejna wizyta i USG płodu -
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Ooooo… gratuluje kreseczek ❤️❤️❤️ piękna wiadomość!
Miłego dnia dla każdej! Powodzenia na rozmowie o prace Ania!
Dziękuję 🥹❤️
Jak wszystko dobrze pójdzie to wieczorem otwieram winko i piję Wasze zdrowie 😀Viii, Zaczarowan, Nietypowa30, Sunnysunsun, bonassola, Malamia lubią tę wiadomość
-
Jejciu a ja mam dzisiaj biopsję tarczycy 😫 trzymajcie kciuki o 11:45 bo tam chyba zejdę...
aszin, alauda, Muuu., Nietypowa30, Ewka9090, Butterfly23, Sunnysunsun, Jagodecka, Sarka94, bonassola, MartiMarti, ultramaryna_, blador2, Astereae, Adirella, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Dzień dobry 😁
U mnie się już włączył tryb stresu, nie zmrużyłam oka od 5 rano. Będę bardzo świeżo wyglądać na tej porannej rozmowie 🤣
Co do porodu, ja rodziłam SN. Bez znieczulenia, z nacinaniem i pomimo tego wspominam to bardzo dobrze bo miałam wspaniałą położną -
panią Kasię 😍
Naprawdę każdej ciężarnej życzę takiej położnej 😊Anka32 lubi tę wiadomość
🧑 33 l. 🧔33 l.
👩❤️👨 09.2020r. 💒 06.2022r.
Starania od 01.2023r.
05.01 ⏸️ 13cs
05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
08.01 beta 902mlU/ml
10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
01.03 kolejna wizyta i USG płodu -
Dzień dobry, niestety nie odniosę się, ale wszystko czytałam! Choroba mnie zmiotła totalnie, ale już jest lepiej
gratuluję wszystkich ⏸️ i pięknych bet😍❤️
Anka, powodzenia na rozmowie, rozwalisz system! 😁Anka32 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
@Vii, trzymam kciuki! 💋
Viii lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
@Muuu., cóż za piękna wiadomość z rana! Piękna krecha, trzymam bardzo mocno kciuki za betę i przyrost, wierzę, że będzie dobrze 🥺🤞
@Viii, a ja w pierwszej chwili myślałam, że to kosogłos z Igrzysk Śmierci, ale nie te kolory 😀
Trzymam mocne kciuki za biopsję!
@Anka32, kciuki za rozmowy 🤞🤞
Ja też nie znaju Wiedźmina! Ale mam zapisane na liście "to watch" podczas ciąży 😆
@Olaura, oby dzień szybko Ci minął!
Jutro monitoring. Powiem Wam, że jestem trochę zestresowana (chyba głównie sytuacją w pracy), nie mam ochoty na przytulanki, a dziś wypadałoby działać, no i weekend koniecznie. Muszę dziś zresetować głowę i się wyluzować konkretnie. Może kieliszek wina wleci 😊Anka32, Olaura, Viii, ezra, blador2, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ! Wracam z info, z przydatkami wszystko jest w jak najlepszym porządku, zrobiłam cytologię na wszelki wypadek.. Panuje jakieś choróbsko wredne 😣 Nie pozostaje nic tylko czekać do dnia testowania 😁Najgorsze, że mam wtedy imprezę no i chyba będę musiała się na bętę wybrać dzień wcześniej na wszelki wypadek 😁
Gratuluję wszystkim dzisiejszym ⏸️ ❤Viii, Pusshka, Nietypowa30, Ewka9090, Kasia111, Sunnysunsun, KejtKa, bonassola, Olaura, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Jak coś to w ALAB do końca grudnia jest 30% zniżki na AMH - ktoś z Was pisał, że chce robić
chyba @pelnachata
@Viii będzie dobrze 😚
Ja się właśnie zbieram i jadę na betę 😊Viii, klaudia_23, Ewka9090, Sunnysunsun, Pełna chata, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Czesc dziewczyny! @Muuu. gratulacje!! lec na bete i dawaj znac, trzymamy kciuki 🤞🏼
@Pusshka a kiedy zazwyczaj masz owu? to pierwszy monitoring w tym cyklu?
Mnie rozlozylo jeszcze bardziej, cala noc sie meczylam, bo mam tak bolace zatoki, a od nich az glowa, uszy, do tego bol gardla, kaszel i katar 🤧🤧🤧 temp dzis u mnie jeszcze wyzej, ale zastanawiam sie czy to nie od chorobska 🤔🤧11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
klaudia_23 wrote:Czesc dziewczyny! @Muuu. gratulacje!! lec na bete i dawaj znac, trzymamy kciuki 🤞🏼
@Pusshka a kiedy zazwyczaj masz owu? to pierwszy monitoring w tym cyklu?
Mnie rozlozylo jeszcze bardziej, cala noc sie meczylam, bo mam tak bolace zatoki, a od nich az glowa, uszy, do tego bol gardla, kaszel i katar 🤧🤧🤧 temp dzis u mnie jeszcze wyzej, ale zastanawiam sie czy to nie od chorobska 🤔🤧
Zazwyczaj mam na stymulacji owu 12-13 dc, jutro 12 dc i decyzja o zastrzyku Ovitrelle zapewne 😊
Wczoraj wieczorem czułam jajniki, ale nie wydaje mi się, że to już była owu (wątpię, że sam pęcherzyk mi pękł, chociaż... zdarzyło się już w mojej karierze 😅). Także muszę czekać do jutra i obserwować siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 07:45
klaudia_23, bonassola, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Daga wyniki bardzo ładne. To pierwsze badanie czy kolejne ? Mąż coś suplementuje ?
Przytulam Cie kochana za biel 🫂
Putka, Annaaa4 tulę za biel 🫂🫂🫂ale nadal piłka w grze 🍀🍀
Biała gratulacje
Liyss🧚🏻, Kasia97, Jagoda3023, Klaudek11, Witajcie 🖐️🖐️powiedzenia w staraniachale nam rośnie pięknie grono grudniowych staraczek
Ezra moim zdaniem to błąd lekarza jeśli przy pęcherzyku 28 każe czekać dwa dni, to już podchodzi pod torbiel.
Spójrz na mój wykres , idealnie apka mi wyznaczyła owulke na podstawie temperatury w ten dzień miałam monitoring więc wiem że to napewno był ten dzień. I następny po owulce to 1 dpo.
Muuu. gratulacje mamusiu 💜💚 nie myśl negatywnie na zapas, pozytywne nastawienie na zbawienny wpływ .
Anka ja podjęłam dwa razem próbę oglądania wiedźmina, ale nie dotrwałam do końca 😱
Powodzenia na rozmowie, słyszałam że na poczcie oferują dobre warunkikciuki zaciśnięte
Viii za Ciebie też trzymam kciuki🤞🤞🤞
Cerva czekam z niecierpliwością na wynik bety 💜💜
U mnie dziś 4 dpo , i temperatura spadła ;( wiem że temperatura ma tylko wskazać owulke ale jednak liczyłam że będzie kolejny skok. Dodatkowo chyba zaczyna się u mnie kremowy śluz który mam zawsze przed @, a myślałam że unikne jednak operacji ;(
Przez spadek apka usunęła mi owulke .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2023, 07:56
Viii, ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Hej 😍 dzisiaj mój dzień na testowanie.. więc czułam Waszą obecność pod toaletą… 🤞🫶
Moim oczom ujrzało się dzisiaj to 🥺
https://ibb.co/c3vsnf7
Mam nadzieję, że nie testowa, nie fałszywa a ta szczęśliwa! 🍀
Jadę niebawem na betę i progesteron🤞
Miłego dnia dziewczyny 🌸
Trzymam kciuki za resztę testujących!Anka32, aszin, klaudia_23, Nomeolvides, Ewka9090, Viii, Pusshka, Sunnysunsun, Butterfly23, Cerva, Putka2022, Muuu., Kasia111, Annaaa4, Megipta, Jagodecka, Lola93, Pyśkaaa, Sparky, aśś, ezra, kasia97, bonassola, Klaudek11, Sofka88, Pełna chata, MartiMarti, blador2, Luna_, metkamniedrapie_87, ultramaryna_, Olaura, Astereae, koktajlowa, Malamia, Monia•, Mamausia, Adirella, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷