Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
@Kasia 9 dpo to jeszcze moze być biało, kciuki dalej zaciśnięte 🤞
@Pusshka ale historia :o
Też jestem #teamkielecki
Mnie od kawy nie odrzuca, chociaż teraz były takie dwa dni, jeszcze chwilę przed testem ze bleh. W poprzedniej ciąży w ogóle mnie nie odrzuciło. Pamiętam jak raz chciało mi się płakać że mąż chciał na obiad kurczaka z warzywami a ja nie chciałam jeść brokułateraz raczej mam tak że niby bym coś zjadła, ale nie mam na nic ochoty.
Nie spię w sumie od drugiej, stresowałam się żeby z rana zdązyć do pracy bo jestem dzisiaj wcześniej niż powinnam. To będzie długi dzień.
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
@Marti dziękuję wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć z tym wykresem 😊
Macie pomysł jak odznaczyć w aplikacji Ovu niewielkie plamienie na wczoraj tak żeby nie była to miesiączka? Jako np. objaw? Bo nie widzęMartiMarti lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
ultramaryna_ wrote:@Sarka94 pamiętam, że miałaś ostatnio ujemna, teraz nie powtarzałaś? Podziwiam za cierpliwość, ja już pewnie bym panikowała 😂 Kciuki, aby to była ciąża z późnej owu! 🤞🍀
@Alysa aż chce się działać, nie? 😅 fajnie, że ci nasi faceci potrafią nas zaskoczyć 😍
@Effiii zawiedziona miejscem czy atmosferą?
@Pusshka podziwiam 🫣😳 Jak mnie takie sytuacje triggerują, masakra… na samą myśl robi się słabo 🫣aszin, Pusshka, Butterfly23, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyaszin wrote:Jej! Na miejscu matki dostałabym zawału, biedny mały. Dobrze, że wykazaliscie się refleksem!
ultramaryna_ wrote:@Anka32 kochana, testowałaś? Nie miałaś zacząć w piątek? 🤔🤞🍀
@Muuu., mam siniaki od supermana wczorajszego 😂 Czy Twoja historia z pole dance na ten moment już zakończona? A raczej spauzowana, co?Anka32, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Viii wrote:@Marti dziękuję wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć z tym wykresem 😊
Macie pomysł jak odznaczyć w aplikacji Ovu niewielkie plamienie na wczoraj tak żeby nie była to miesiączka? Jako np. objaw? Bo nie widzę
Jak zaznaczysz plamienie z kategorii miesiączka to nie wliczy tego jako nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2023, 10:21
Viii lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
blador2 wrote:Tak, tak napisałam wyżej jak się nazywają, czasami wyskakują mi na tik toku. Przyznam szczerze, że początkowo jak usłyszałam w tv to pomyslałam patola, ale oglądając ich zmieniłam totalnie zdanie. Myślę, że nie każde dziecko będąc jedynakiem dostaje tyle uwagi i miłości co u nich, tzn. oczywiście to moje subiektywne zdanie.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Viii wrote:@Marti dziękuję wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć z tym wykresem 😊
Macie pomysł jak odznaczyć w aplikacji Ovu niewielkie plamienie na wczoraj tak żeby nie była to miesiączka? Jako np. objaw? Bo nie widzęViii lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
To jak już lecimy z teamami..
#teamjacob 😅
Ciekawe która z Was wie o co chodzi 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2023, 10:28
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:@Anka32 kochana, testowałaś? Nie miałaś zacząć w piątek? 🤔🤞🍀
Jutro 😅
Będzie zmarnowany sik i zmarnowany patyk ale czego się nie robi dla Was 😎
Pusshka wrote:Zapraszała nas jutro pod kibelek 🤩
🫶
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2023, 10:28
Viii, Sarka94, ezra lubią tę wiadomość
-
Viii wrote:To jak już lecimy z teamami..
#teamjacob 😅
Ciekawe która z Was wie o co chodzi 😁Viii lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
nick nieaktualny
-
Hej hej, w temacie majonezu, mi jest to obojętne, ale mój mąż jest zatwardziałym fanem kieleckiego 😂
U nas w tym roku tylko mała choinka na stole, nie chcę myśleć, co Oli zrobiłby z dużą 😆 Miałam wizję jedzonych igieł, zrzucanych bombek i podnoszenia się do stania o gałęzie, więc podziękuję za taki stres 😆 Pewnie do tego wszystkiego strasznie by się denerwował, ostatnio bardzo dosadnie okazuje swoje wszelkie frustracje.
Nie mogę uwierzyć, że w najbliższą środę wracam do pracy 🥴 Dość mocno się tym stresuję, ale z drugiej strony czuję, że zaczynam dostawać pierdzielca w domu 🙈 Pewnie i tak będę opuszczać sporo dni, bo teraz w żłobku jest jazda bez trzymanki z choróbskami wstrętnymi 🙄 Już nie pamiętam, kiedy moje dziecko nie miało ani odrobiny kataru🙈 -
Pusshka wrote:Zapraszała nas jutro pod kibelek 🤩
@Muuu., mam siniaki od supermana wczorajszego 😂 Czy Twoja historia z pole dance na ten moment już zakończona? A raczej spauzowana, co?
dołączę się do #teamrurka, to była fantastyczna, prawie 2 letnia przygoda 😍 ale niestety wyjeżdżając z polski nie mam już możliwości trenować, najbliższą szkole mam ok 60 km w jedna stronę 🥹
Pusshka, Muuu., ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Viii wrote:Melduję że objawów okresu brak za to mam niewielką ilość żółtego śluzu 🤨
Viii lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Ja #teamnobody ale za to #teamdamon 😂
Fooskatt, Viii, Kira, Jagoda2023 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto