Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
aszin wrote:Coś mało kresek w tym miesiącu, musimy nadrobić! 🤞😁
koniecznie! trzymam kciuki za wszystkie testujące 🍀🍀Anka32, Viii lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnykasia97 wrote:dziewczyny dlaczego testy owulacyjne robi się do pierwszego piku? co w przypadku 2/3 dnia z taka sama gruba krecha / uśmiechnięta buźka?
być moze to pytanie z grupy oczywistych ale kto pyta nie błądzi 😜
W sumie też się chętnie dowiem jakie jest uzasadnienie a mamy tu mądre głowy 😀 -
koktajlowa wrote:Właśnie przypomniałyście o piciu. Ale ja #teamwhisky z colą i lodem 😀 Nie lubię wina.
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Wyskakują mi co chwilę tutoriale na IG, jak zrobić prostego koka/objętościowego kucyka czy inne wydziwiasy i wydaje się to takie proste, a jak ja zaczynam coś robić na swoich włosach to klękajcie narody 🙄 nawet jak próbuję robić warkocza dobieranego to mam wrażenie, że ręce mi odpadają i mi się odechciewa, a jak już się uda to krzywe to takie jakby pięciolatka mnie czesała 🤣 a zawsze mi się tak podobają takie ładne fryzurki!Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
aszin wrote:Wyskakują mi co chwilę tutoriale na IG, jak zrobić prostego koka/objętościowego kucyka czy inne wydziwiasy i wydaje się to takie proste, a jak ja zaczynam coś robić na swoich włosach to klękajcie narody 🙄 nawet jak próbuję robić warkocza dobieranego to mam wrażenie, że ręce mi odpadają i mi się odechciewa, a jak już się uda to krzywe to takie jakby pięciolatka mnie czesała 🤣 a zawsze mi się tak podobają takie ładne fryzurki!👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
co do fryzur to ja córce codziennie rano robię takie francuzy do szkoły 🥳🤪 tak bym chciała zrobić jej różne inne fryzury z internetu na takich jej pięknych włosach do pasa prawie ale to autystka i ma wybrany repertuar włosowy 🙂
https://zapodaj.net/plik-XZa0sc6p8Yblador2, Butterfly23, Anka32, Zaczarowan, JoKoKoJo, Pusshka lubią tę wiadomość
-
aszin wrote:Wyskakują mi co chwilę tutoriale na IG, jak zrobić prostego koka/objętościowego kucyka czy inne wydziwiasy i wydaje się to takie proste, a jak ja zaczynam coś robić na swoich włosach to klękajcie narody 🙄 nawet jak próbuję robić warkocza dobieranego to mam wrażenie, że ręce mi odpadają i mi się odechciewa, a jak już się uda to krzywe to takie jakby pięciolatka mnie czesała 🤣 a zawsze mi się tak podobają takie ładne fryzurki!
Co do picia to marny ze mnie pijak ale #teammartini ewentualnie #szarlotka tzn. Sok jabłkowy z żubrówką
Magdalenka patchworki to ciężki kawałek, myślę, że Wasza sytuacja jest też specyficzna przez małą różnicę wieku.
Kupiłam w biedrze orzechy brazylijskie i mój mąż znalazł nową miłość orzechową
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Pusshka to Nasz trzeci wyjazd dopiero. Wcześniej białka Tatrzańska, nie jestem zbyt doświadczona ale porównuje właśnie wszystko z Białka.
Pusshka u mnie skok jest następnego dnia ale każdy organizm jest inny więc u Ciebie może być wyraźny skok dopiero po 3 dniach
Anka bardzo tematyczne przeslyszenie, forum ma niezły wpływ
Magdalena321, jeśli zarabia i traktuje dom jak hotel to niech za niego płaci. Mysle że to mąż powinien z nią rozmawiać, a jej matka to widać cwana bestia. Nie zazdroszczę sytuacji, ale życzę aby udało Wam się wszystko dogadać.
Lola93 , kasia97 oby autka służyło 😁 my kupiliśmy w niedzielę , mąż spełnił swoje marzenie
Alysa, wspaniała żonka z Ciebie. I kamienie psiaków 🥹❤️❤️❤️
Sparky ale miałas test cierpliwości , no to owocnego 🔥🔥❤️
Anka jutro również melduje się u Ciebie pod drzwiami, dawno nie było dwóch kreseczek
My wróciliśmy że stoku cali i zdrowi, jutro ostatni dzień 🙊brak, a jest 12 dpo, czyli jutro pewnie królowa przybędzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2023, 19:27
Anka32, Sparky, koktajlowa, Pusshka, Lola93 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Pusshka to Nasz trzeci wyjazd dopiero. Wcześniej białka Tatrzańska, nie jestem zbyt doświadczona ale porównuje właśnie wszystko z Białka.
Pusshka u mnie skok jest następnego dnia ale każdy organizm jest inny więc u Ciebie może być wyraźny skok dopiero po 3 dniach
Anka bardzo tematyczne przeslyszenie, forum ma niezły wpływ
Magdalena321, jeśli zarabia i traktuje dom jak hotel to niech za niego płaci. Mysle że to mąż powinien z nią rozmawiać, a jej matka to widać cwana bestia. Nie zazdroszczę sytuacji, ale życzę aby udało Wam się wszystko dogadać.
Lola93 , kasia97 oby autka służyło 😁 my kupiliśmy w niedzielę , mąż spełnił swoje marzenie
Alysa, wspaniała żonka z Ciebie. I kamienie psiaków 🥹❤️❤️❤️
Sparky ale miałas test cierpliwości , no to owocnego 🔥🔥❤️
Anka jutro również melduje się u Ciebie pod drzwiami, dawno nie było dwóch kreseczek
My wróciliśmy że stoku cali i zdrowi, jutro ostatni dzień 🙊brak, a jest 12 dpo, czyli jutro pewnie królowa przybędzie.
Effii jak już będziemy w Krakowie to w potem do Ciebie lecimy 😁Effiii, Anka32 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Jestem już po wizycie w Poradni Leczenia Endometriozy. I wiecie co... Dostałam okresu na fotelu ginekologicznym 🥴😂 czułam wcześniej że mnie trochę boli brzuch, ale majtki czyste, więc wizyty nie odwoływałam. W końcu usiadłam na fotelu, doktor zaczyna badanie USG i mówi: o, dostała pani miesiączki. 😂 ja: co?? Przepraszam, nie wiedziałam 🤯 - no widzi pani, pani jeszcze nie wie bo bielizna pewnie czysta była, a ja już wiem 😃 stwierdził że nic się nie stało i że nawet lepiej, bo na USG coś więcej zobaczy. Ale jakiego buraka spaliłam to tylko ja wiem 😅😂 w każdym razie, endometrioza I stopnia z ogniskami, prawdopodobnie też adenomioza. Tragedii nie ma, ale zaleca laparoskopie i wycięcie ognisk, ze względu na starania. A że jest jeszcze niskie stadium, więc nie powinno być dużego problemu z zajściem, ale jednak lepiej zrobić operację. No i jakbym jednak zaciążyła to żebym odwołała operację i nie zajmowała kolejki 😆 Dostałam zalecenie diety przeciwzapalnej (czyli po prostu będę ją kontynuować) i listę suplementów do brania. I co mnie zdziwiło, termofor codziennie na wieczór poza miesiączkami.
Cel na kolejne miesiące wyznaczony, poprawiam koronę i jedziemy dalej 😎
A co do rodzin patchworkowych, to ja w takiej jestem dużo nie dodam więcej od siebie niż już zostało powiedziane, ale jeśli ojciec nie wykaże się konsekwencją to jako macoszka nic nie wskórasz, niestety. Wybuchy złości będą, ale jeśli coś postanowicie to już trzeba tego wymagać. Najlepszy moment był jak zaczęła zarabiać, no ale czasu się nie cofnie... Nastolatki a później dorośli mieszkający z rodzicami rzeczywiście traktują dom jak hotel, dotąd, aż się nie ukróci bonusów, czyli darmowego jedzenia z lodówki, darmowych pryszniców itd. Masz prawo wymagać od dorosłej dziewczyny wzięcia odpowiedzialności za siebie, to normalne ustalcie jakąś kwotę jaką ma się dokładać i egzekwujcie zaraz po jej wypłacie. Nie będzie chciała oddać ( nie dziwię się jej w końcu, kto by nie chciał mieszkać za darmo, jeśli tylko się trzaśnie drzwiami? 😃) to wyciągnijcie konsekwencje. Ze zmianą zamków włącznie, jeśli już nic nie zadziała. Ale rozumiem Cię - ile nerwów taka łączona rodzina kosztuje to wie tylko ten, kto w niej jestJoKoKoJo, magdalena321 lubią tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
nick nieaktualny@Effiii 🥹❤️
aszin wrote:Wyskakują mi co chwilę tutoriale na IG, jak zrobić prostego koka/objętościowego kucyka czy inne wydziwiasy i wydaje się to takie proste, a jak ja zaczynam coś robić na swoich włosach to klękajcie narody 🙄 nawet jak próbuję robić warkocza dobieranego to mam wrażenie, że ręce mi odpadają i mi się odechciewa, a jak już się uda to krzywe to takie jakby pięciolatka mnie czesała 🤣 a zawsze mi się tak podobają takie ładne fryzurki!
Ja uwielbiam warkocze 😀 nie mogę się doczekać kiedy mnie samej włosy urosną na tyle żebym mogła bardziej poszaleć bo póki co są długości prawie do obojczyków.. No ale poniższe zaplotłam 🤣
Dobierany:
https://ibb.co/48xG6dv
Holenderski:
https://ibb.co/BTcMRh6
Z 5 pasm:
https://ibb.co/z5Rf8nc
Córka ma obecnie włosy jeszcze krótsze niż ja więc też nie mam jak pozaplatać 🥹blador2, JoKoKoJo, Ewka9090, Pusshka lubią tę wiadomość
-
kasia97 wrote:będziemy testować w tym samym dniu ✋ i tez dluuugo wyczekiwany pik 🙈
kasia97 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:@Effiii 🥹❤️
Ja uwielbiam warkocze 😀 nie mogę się doczekać kiedy mnie samej włosy urosną na tyle żebym mogła bardziej poszaleć bo póki co są długości prawie do obojczyków.. No ale poniższe zaplotłam 🤣
Dobierany:
https://ibb.co/48xG6dv
Holenderski:
https://ibb.co/BTcMRh6
Z 5 pasm:
https://ibb.co/z5Rf8nc
Córka ma obecnie włosy jeszcze krótsze niż ja więc też nie mam jak pozaplatać 🥹Anka32 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualny
-
Witajcie 🙋🏻♀️ odebrałam wynik progesteronu 2,93
Jestem 6/7 dni po ,,owulacji “
Prolaktyna 21,5 ng/ml zakres 4,79- 23,3
Mam się czym martwić? 🙏🏻Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
Anka32 wrote:U mnie przedokresowy tqsiemiec wjechał na pełnej. Potrzebowałam orzechy włoskie do ciasta więc poszłam do sklepu. I poza orzechami kupiłam też żelki, dwie paczki popcornu (planuję zrobić córce niespodziankę wieczorem i zrobić nam maraton filmowy) I czekoladę której na co dzień nie cierpię 🤣
Właśnie nadrabiam forum i powiem tak… słodko ❤️ mam nadzieję, że spędzicie miło czas ❤️ nie ma to jak wspólnie spędzony wieczór z dzieckiem.. bliska wzruszeń, wiec kończę 🤣👍🏻Anka32, ezra lubią tę wiadomość
-
Robaczeekkk wrote:Witajcie 🙋🏻♀️ odebrałam wynik progesteronu 2,93
Mam się czym martwić? 🙏🏻
Hmm.. znawczynią nie jestem, ale chyba za mały progesteron, by stwierdzić że była owulka.. ale mogę się mylic. Kiedyś gin mi powiedział, że jak jest powyżej 3 to można powiedzieć, że owulacja nastąpiłaRobaczeekkk lubi tę wiadomość
-
Robaczeekkk wrote:Witajcie 🙋🏻♀️ odebrałam wynik progesteronu 2,93
Mam się czym martwić? 🙏🏻
Ten wynik progesteronu wskazuje, ze owulacji niestety nie bylo lub! bardzo szybko spada ci progesteron po owulacji (ja w pazdzierniku 7dpo mialam 9,5, a juz kolejnego dnia 3,2)
Prolaktyna moglaby byc troche mniejsza przy staraniachRobaczeekkk lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5)