Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:Marzą mi się włosy za łopatki 🥹
Uczyłam się na filmikach z YouTube jakby co 😀Anka32 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
@Robaczek ja bym na twoim miejscu wybrala sie w przyszlym cyklu na monitoring owulacji, zeby sprawdzic czy ona na pewno wystepuje. Jesli tak i progesteron tak szybko ci spada to albo dostaniesz od gina luteine/progesteron na 2 faze cyklu, albo naturalnie musisz nad nim popracowac. Bo niestety przy takim progu nie ma szans, aby ciaza sie udala
Ale nie zalamuj sie, bo mozna to bez problemu „naprawic”!Robaczeekkk lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Mam włosy do pasa dobieranego i holenderskiego zaplote. Niestety koki kompletnie mi nie wychodzą
Myślę, że to może być kwestia techniki 😀 ale musiałabym zobaczyć, zmacać 🤣🥹
U mnie to miną lata zanim takie zapuszczę, szybciej już chyba zajdę 😁 -
Dziewczyny, a w kontekście prolaktyny, to niedawno robiłam prolaktynę i wyszła mi grubo poniżej normy, czyli <16 mlU/l, a zakres jest 109-557. Czy któraś z was tez miała taką sytuacje? Czytałam, że właśnie ta prolaktyna może wpłynąć na trudności z zajściem w ciąże. Niby biorę leki regulujące to, ale jak widać coś słabiutko to idzie.. 👍🏻
-
klaudia_23 wrote:@Robaczek ja bym na twoim miejscu wybrala sie w przyszlym cyklu na monitoring owulacji, zeby sprawdzic czy ona na pewno wystepuje. Jesli tak i progesteron tak szybko ci spada to albo dostaniesz od gina luteine/progesteron na 2 faze cyklu, albo naturalnie musisz nad nim popracowac. Bo niestety przy takim progu nie ma szans, aby ciaza sie udala
Ale nie zalamuj sie, bo mozna to bez problemu „naprawic”!
Jestem ciekawa tylko kiedy okres przyjdzie 🫣 jestem już umowiona z gin na monitoring w kolejnym cyklu . Może dostanę jakieś lekiStarania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
Zaczarowan wrote:Dziewczyny, a w kontekście prolaktyny, to niedawno robiłam prolaktynę i wyszła mi grubo poniżej normy, czyli <16 mlU/l, a zakres jest 109-557. Czy któraś z was tez miała taką sytuacje? Czytałam, że właśnie ta prolaktyna może wpłynąć na trudności z zajściem w ciąże. Niby biorę leki regulujące to, ale jak widać coś słabiutko to idzie.. 👍🏻
Widze ze bierzesz dostinex, jaka dawka ? Zawsze można zmniejszyć
Ja na początku brania dostinexu miałam poniżej normy, ale to 7 lat temu, aktualnie biorę tylko 1/4 na tydzień, i to wystarcza u mnie żeby była w normieStarania od 06.2022
👩🏼 32
Niedoczynnosc tarczycy, hiperprolaktynemia
Prawidłowe owulacje
AMH 2,20
Sono HSG ok
💊 letrox, dostinex, fertistim, magnez, omega 3, wiesiołek
👨🏻 32
Morfologia 1%, reszta zmienna ale w miarę ok.
Brak żylaków, hormony ok, posiew ok, fragmentacja ok
💊 supramen, maca, wit C, omega 3
Kwiecien 2024 1 IUI 😭
Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
-
bluebell wrote:Widze ze bierzesz dostinex, jaka dawka ? Zawsze można zmniejszyć
Ja na początku brania dostinexu miałam poniżej normy, ale to 7 lat temu, aktualnie biorę tylko 1/4 na tydzień, i to wystarcza u mnie żeby była w normie
O dzięki, że się odniosłaś Dostinex biore 1/2 tabletki raz na tydzień.. -
Anka32 wrote:Myślę, że to może być kwestia techniki 😀 ale musiałabym zobaczyć, zmacać 🤣🥹
U mnie to miną lata zanim takie zapuszczę, szybciej już chyba zajdę 😁27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Muuu. wrote:Jakbym o sobie czytała 🤣 zamówiłam sobie teraz z temu ten wałek do kręcenia włosów na noc, ciekawe co mi z tego wyjdzie.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosiagosia wrote:To jest akurat mega proste w użyciu, nawet mi wychodzi. 😂 Faktycznie są po nim fajnie skręcone, niestety to się u mnie nie trzyma zbyt długo.
a mi za cholerę ten wałek nie służy 🧐 próbowałam kilka razy - cała noc przespana w nim a efektów 0
niestety mam grube i "ciężkie" włosy, nawet loki od fryzjera szybko opadają 😜👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnyAlysa wrote:To mnie kusi ściąć tak do ramion, ale wiem że mąż mi nie da 🤣😄 on mnie lubi w długich włosach. Zawsze hak idę do fryzjera to wcześniej ustalamy ile będę ciąć 😄
Pamiętam jak w sierpniu miałam podciąć tylko końcówki, obcięłam prawie 10 cm.. No i małż nie był zadowolony 🤣
Teraz mam challenge wracanie do naturalnego koloru włosów też za radą małża 😁
-
kasia97 wrote:a mi za cholerę ten wałek nie służy 🧐 próbowałam kilka razy - cała noc przespana w nim a efektów 0
niestety mam grube i "ciężkie" włosy, nawet loki od fryzjera szybko opadają 😜🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Anka32 wrote:Pamiętam jak w sierpniu miałam podciąć tylko końcówki, obcięłam prawie 10 cm.. No i małż nie był zadowolony 🤣
Teraz mam challenge wracanie do naturalnego koloru włosów też za radą małża 😁27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Anka32 wrote:Pamiętam jak w sierpniu miałam podciąć tylko końcówki, obcięłam prawie 10 cm.. No i małż nie był zadowolony 🤣
Teraz mam challenge wracanie do naturalnego koloru włosów też za radą małża 😁🍒 fertistim, cynk
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mam kilka wyników z krwi , reszta pewnie bedzie w poniedziałek, pomożecie bo zupełniesie nie znam? W nawiasie referencje
TSH -1,870uIU/ml (0,27-4,2)
Estriadol- 60,8pg/ml (pęcherzykowa 12,5-166, f.owulacyjna 85,8-498, f.lutealna 43,8-211, ciaza 215-4300)
Prolaktyna- 19,8ng/ml (4,79-23,3)
Testosteron- 0,24ng/ml (0,084-0,481)👱♀️ 34l. 🧔♂️28l. 👶 02.12.2022 💙
🩺08.05.24r. 10tc+0 2,93cm ♥️
🩺03.06.24r. 13tc+5 8,02cm chłopczyk?🩵🦋
🩺19.06.24r. 16tc+0 🩵Chłopiec na pokładzie🩵
🩺17.07.24r. 20tc+0 🥰 321g słodyczy
🩺23.07.24r. 20tc+6 II prenatalne 🫶 392g
🩺21.08.24r. 25tc+0 740g🩵
🩺18.09.24r. 29tc+0 1360g🤗
🩺16.10.24r. 33tc+0 2200g 🫢🩵
🩺06.11.24r. 36tc+0 3015g 🫣
🎁25.11.24r.🎊 ur. 38tc+5 3828g 👶🏻
Prolaktyna 21,5 ng/ml zakres 4,79- 23,3
Mam się czym martwić? 🙏🏻
Czy owulacja była potwierdzona monitoringiem? -
nick nieaktualnyJutro testuję, ale mam przeczucie, a prawie pewność, że nic. Czuję się okresowo. Jakoś nawet nie mam ochoty testować. Lekki dołek😔 Dam znać jutro. Miłego wieczora 🌷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2023, 21:30
ezra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny